I skrivende stund sitter jeg på solsengen og skriver med en kald brus ved siden av meg og ser ut over det lyseblå havet.

Dette får meg til å reflektere og flere tanker går igjennom hodet mitt.

Jeg tenker over hvor langt jeg har kommet på 22år og hvor voksen jeg har blitt. Jeg skal bli pappa til en liten engel og jeg kjenner virkelig på voksenlivet. Jeg er ferdig med skolegang og er inne i jobblivet.
Ansvaret og krav som stilles til meg har vokst, jeg er i et yrke med variert hverdag hvor jeg føler jeg utgjør en forskjell.
Det er mange tanker som går igjennom hodet mitt og jeg fortsatt slik i en lang periode.Jeg har lært viktigheten av å ta seg tid til å bare nyte livet, spise god mat og bare slappe av.
Dette gir meg tid til å evaluere, stake veien videre og komme med nye ideer og mål som jeg vil oppnå. Jeg føler jeg er på riktig vei og har kommet langt, men jeg har lyst yil å komme enda lengre, lære enda litt mer og ta imot nye utfordringer.
Ha en fin dag videre🇬🇷

Liker

Kommentarer

Etter en laaang periode med intens jobbing er det endelig tid for å nyte en velfortjent ferie i varmere strøk sammen med min kjære. Denne gangen går turen til Rhodos for en uke med deilig mat, bading og soling.
Vi reiste på søndag og skal være her en uke. Temperaturen er høy og energien er på topp. Jeg har fått tatt igjen mye søvn, jeg føler meg uthvilt og i godt humør. Det beste med å være her er å slippe å tenke på jobb og trening hvor du bare kan være i nuet og ta vare på deg selv og dine nærmeste. Jeg har troen på at det er viktig å jobbe hardt og intenst i perioder, men når du gjør det er det også viktig å ha noe å se
frem til. som en liten takk for god insats og en ytre motivasjon som du kan se frem til i tyngre perioder.

Det å få ladet batteriene og ta tid til seg selv gjør at jeg kan se fremover mot en innholdsrik sommer med slutten av min turnusperiode, fremtidig jobbsøking og fødsel. Det er mange nye utfordringer og oppgaver å ta stilling til. Eventuell flytting og ny jobb står samtidig i fokus. Det jeg skal gjøre før dette er å slappe av i sola og spise masse god mat🇬🇷😎

Liker

Kommentarer

Hei nå er det lenge siden mitt forrige innlegg og mye har skjedd og jeg har vært igjennom en hektisk periode i livet mitt med mye jobb og trening.
Det jeg kommer til å skrive om idag er for det meste mine tanker om fremtiden og hvordan det neste året ser ut for min del.

Det største og viktigste nyheten for min del er at jeg skal bli pappa. Noe som jeg gleder meg utrolig mye til. Det å ha ansvaret for et lite barn og det å bringe det til verden er utrolig morro og kommer til å bli spennende. Sammen med dette bærer jeg også på noen tanker og bekymringer men på en positiv måte. Dette er noe jeg aldri har gjort før og den uvissheten er litt skremmende. Det å kunne gi barnet sitt en god og trygg oppvekst er noe jeg synes er utfordrende, men noe jeg tror kommer til å bli bra uansett. Vi har en plan for fremtiden, men noen ting er usikre enda.
Jeg og samboeren min har planlagt en del sammen og vi kommuniserer bra om våre tanker. Hun er flink til å sette opp det vi trenger og er utrolig flink til å lese seg opp og skaffe seg kunskap samtidig som hun finner det utstyret som barnevogner, klær osv som hun mener er nødvendig.

Det at jeg er ferdig utdannet fysioterapeut i august er noe jeg gleder meg til, men samtidig er det stor uro om hva som skjer etter dette for da må jeg finne meg jobb.
Mitt mål er jo å finne en jobb der jeg kan praktisere fysioterapi og hvor det er et godt og dyktig fagmiljø hvor jeg kan lære masse og utvikle meg til å bli bedre i det jeg gjør hver dag.
Jeg har jo et stort ønske om å flytte tilbake til trøndelag hvor familien min er samlet og i nærheten slik at de kan få se barnet vårt og være der i oppveksten. Jeg har også fått et veldig godt inntrykk av min nåværende arbeidsplass i Eidsvoll og liker arbeidsmiljøet og byen.

Jeg har også et mål om å få reist en del sammen med samboeren min i år også. Ifjor var et år hvor vi reiste utrolig mye noe som er givende på mange måter. Når jeg reiser får jeg ny inspirasjon, nye impulser, energi og mulighet for avkobling. Det å komme seg litt bort fra hverdagen er utrolig bra for min egen del og det anbefaler jeg andre også.
Jeg har de siste årene hatt ganske fulle timeplaner med skole, jobb og trening og det å få til alt kan være krevende til tider. det å ha noe å se frem til er sunt for min egen del og når du først har fri. Da har jeg muligheten til å være meg selv 100% og kun gjøre det jeg og samboeren min vil uten noen planer og ringeklokker.

Liker

Kommentarer