Fine Haddy og Charmina <3

Heii snupper! I dag tok jeg og Nicoline Devik turen innom VASS PR på jule-afterwork. Alltid super stemning hos de jentene! De bydde på jule-champagne, goodiebags og annet julegodt. Elsker å bare mingle med jenter som driver med det samme som meg og snakke om alt mulig. Finnes jo ingen som skravler bedre enn folk i denne bransjen, haha! For å komme meg hit ble jeg nødt til å ta buss, tog og trikk og jeg har ikke annet å si enn at jeg gleeder meg til å flytte nærmere Oslo. Ingen lange avstander og fine plasser over alt, yes please! I morgen er det julebord som står på planen, så i kveld skal jeg bare slappe av her hjemme. Vi snakkes senere!

on my way <- -> fiine Nicoline

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Autoinnstilling på kameraet + hvit vegg + meg = oransje hår:D

Hei dere! Nedenfor ser dere tre av mine favoritt-antrekk for jul- og nyttårs-feiringer. Alle veskene er fra Glitter, og se så fine de er! I morgen er det 30% på alle disse veskene, så klikk på linkene under bildene for å komme direkte til de, eller kom innom oss på Glitter Lillestrøm i løpet av morgendagen! Jeg eeelsker den i sølv, fin!!

Kjole HER / veske HER

Veske HER

Veske HER

Likes

Comments

Mandag: jobbe på Glitter!

Tirsdag: bake! Marsipan, lussekatter og alt som hører julen med!

Onsdag: pakke ferdig de aller siste julegavene. Etter Onsdag skal alle gavene stå klare! SOM jeg koser meg når jeg pakker de inn, hihi.

Torsdag: øve til historie-prøve.

Fredag: jule-afterwork hos VASS PR! Dersom jeg finner fram, haha! Retningssansen min er krise, så dersom noen som skal dit kunne tenkt seg å ta følge, hit me up!

Lørdag: julebord med Glitter-jentene!

Søndag: lade opp til en ny uke.

En relativt rolig uke før en sosial helg! Jeg har jobbet de siste dagene, så beklager fraværet mitt, hehe. For å veie opp for det, kan jeg fortelle dere at jeg har gjort klart to ganske store innlegg som kommer i løpet av Desember! Funfact: jeg elsker å få tidsfrister fra samarbeidspartnere, slik at jeg kan fantasere om at dette er jobben min, haha!

Likes

Comments

TIPS & TRICKS FOR MONEY-SAVING..

Hei alle! Nedenfor ser du 15 tips til hvordan du kan spare penger. Disse må jo taes litt individuelt, da vi mennesker bruker penger på forskjellige ting. Er mat din store lidenskap her i livet, så bruk for all del pengene dine på mat! Dersom hobbyen din er å kjøre bil, så se bort i fra punktet om kollektiv transport. Men dette er mine over-all sparetips, så noe på denne listen kan i hvert fall uføres uansett om du ønsker å bruke penger på det samme som meg eller ikke!

1. Ikke spis bort pengene! Ta med deg mat hjemmefra dersom du trenger lunsj på skole eller jobb. Det MÅ ikke være en tør brødskive med gulost. Lag deg en stor porsjon av noe og fordel det utover dagene. Billig og smaker ofte bedre enn maten du kanskje får kjøpt i kantinen.

2. Ikke drikk bort pengene! Alkohol er dyrt og spesielt ute på byen. La bankkortet ligge hjemme og ta heller med et bestemt beløp i kontanter. Førerkortet kan også brukes som ID! Prøv også billigere varianter. Kanskje er drikken som koster 100 kroner mindre er like god.

3. Kjøp brukt! På Tise finnes det en haug av skatter og dersom du planlegger å investere i noe dyrere, burde du sjekke her først. Her finner du ofte designervesker som såvidt er sett på og ofte følger dustbag, kvittering og alt med!

4. Ikke oppsøk det du prøver å styre unna. Har du bestemt deg for å kjøpe billigere mat, ikke se på de superfancy kjøttbitene i ferskvaren. Har du bestemt deg for å ikke kjøpe klær, ikke gå inn i klesbutikker og ikke sjekk siste nytt på nettbutikker. Jeg sjekker alltid siste nytt på 3-4 faste nettbutikker, men en periode der jeg skulle ha shoppestopp for å spare til en ferie, droppet jeg denne aktiviteten - og det funket! Så lenge du ikke vet hva som finnes der ute, får du ikke lyst på det.

5. Selg ting først! Dersom du skal investere i noe litt dyrere, kan du selge noe først. Skal du for eksempel kjøpe en ny designerveske, selg den du allerede har - eller noe annet som veier opp for litt av prisen.

6. Ha en ønskeliste! Jeg har en evig lang ønskeliste på notatene mine, slik at når jeg har penger kan jeg sjekke på denne listen hva jeg burde bruke de til. Det er bedre å bruke penger på en bukse du har ønsket deg 2 måneder, enn en bluse du fant på vei innom senteret på lønningsdag.

7. Små ting hjelper! Åpne foundationkorken slik at du får ut all innhold, skru av lyset på badet når du er ferdig og ikke dusj lengre enn du må. Ta med en tom vannflaske på flyplassen og fyll den opp på toalettet etter sikkerhetssjekk, i stedet for å bruke 35 kroner på nytt vann. Ikke kast matrester - den lille resten av potetgull metter kanskje suget en kveld, slik at du slipper å kjøpe en ny pose. En bitteliten matrest fra middagen kan kanskje holde til kveldsmat, så der slapp du bruke opp to brødskiver på det. Små gjerrig-knep som dette hjelper mye, dersom det er mange småting over lengre tid!

8. Kollektiv transport. Jeg har lappen, men tar som regel likevel en 3 kvarters busstur til jobb. Bil er dyrt, dere! Parkeringsavgift og diesel/bensin blir som regel dyrere enn kollektiv transport.

9. Betal regninger right away! Dersom du får purring på 10 regninger i løpet av et år, har du brukt 630 kroner på.. Ingenting!

10. Sett pengene inn på sparekontoen. Dette har jeg blitt skikkelig flink til etter jeg fikk kontroll/tilgang til sparekontoen selv. Når jeg får lønn, setter jeg inn omtrent alle pengene på sparekonto, selv om jeg kanskje vet at jeg trenger en litt "stor" sum senere. På den måten kan du lure deg selv til å tenke at de pengene ikke er dine akkurat nå, eller at de ikke kan brukes. Det er bedre å ta litt fra sparekontoen en gang i blant dersom du lot det være igjen for lite på brukskontoen. Har du mer enn nødvendig på brukskontoen blir de borte på et blunk.. En vannflaske her, en lipsyl der, en pølse på vei hjem fra jobb.. Små ting samler seg til store unødvendige summer i løpet av en måned altså!

11. Ikke vær støttemedlem! Har du ikke vært på treningssenteret siden tidlig i Oktober, skal det mye til at du er innom der før jul. Avslutt medlemskapet, og bli heller medlem igjen når du føler for det.

12. Ikke snus eller røyk. HVORDAN har folk på min alder råd til dette? I såfall skjønner jeg jo hvorfor de ikke har råd til andre ting, haha. Russetiden kan en også få helt legendarisk uten å betale skyhøye summer.

13. BSU-konto! Sparer du 25.000 i året på BSU-konto, får du 5000 i skattefradrag i tillegg til skikkelig fine renter. Her kan du spare helt frem til du er 33 år, og må være et av mine beste (og største) sparetips til dere!

14. Ha et realistisk budsjett! Ikke gå all in og halver budsjettet ditt dersom du ikke klarer det. Ha realistiske mål til deg selv, du trenger ikke gå fra å leve på gourmet-mat til nudler for å se forskjell på kontoen!

15. Se etter billigere alternativer! Eller finn ut hvor produktet selges billigere. Sjekk med flyselskapene hvem som flyr billigst dit du vil, sjekk Prisjakt for å finne ut om mascaraen selges billigere et annet sted og husk at bare noen kroner kan som sagt utgjøre en stor forskjell over tid.


Likes

Comments

Inneholder adlinks

Heihei! Jeg er i skikkelig julestemning, så i dag tenkte jeg å prøve og inspirere dere til å finne den perfekte julegaven til han. Jeg har samlet sammen litt forskjellig nedenfor her til litt varierte priser, så håper jeg det kan hjelpe dere med jakten på en fin julegave til enten bror, far, kjæreste eller kompis. Jeg er så fornøyd med julegavene jeg har fått handlet hittil, så jeg ville egentlig hatt med alt det her, men det får jeg prøve å holde hemmelig, hihi! Happy x-mas shopping!

1. HER / 2. HER / 3. HER (annonselenke) / 4. HER / 5. HER (annonselenke) / 6. HER (annonselenke) / 7. HER / 8.HER / 9.HER

Likes

Comments

It's finally december.. My favorite month 

Se masse julefilmer! Jeg føler det er veldig mange julefilmer jeg ikke har sett, så i år må jeg finne meg noen flere favoritter i samlingen! A bad moms christmas MÅ dere se, jeg elsker både eneren og toeren. Jeg må blant annet få sett Frost, skammer meg over å ikke ha sett den enda, ups!

Julebord med Glitter-jentene. Wii! Mitt aller første julebord, faktisk. Jeg har alltid hatt kjempe lyst til å være med på et julebord, så dere kan tro jeg gleder meg!

Kjøpe juledekorasjoner. Eller, èn juledekorasjon. Jeg har nemlig lyst til å kjøpe en julekule eller noe lignende når jeg er ute å reiser, slik at de får litt personlige verdier. Derfor tenker jeg å kjøpe min aller første julekule til å henge på treet når jeg er i København, haha! En litt morsom ting å gjøre til jeg flytter. Edit; innlegget ble skrevet før jeg dro til København, men dette fikk jeg gjort altså. Kjempe fin julekule fra Illums bolighus, hihi!

Bli ferdig med julegaver før 20. Desember. Fra og med 20. Desember er det bare work-work-work frem til selve julaften, så jeg er nødt til å være klar med alle julegavene, helst innpakket, før den 20.!

Spre god julestemning. Som nevnt over jobber jeg i førjulstiden, så som butikkansatt er det jo gøy å kunne spre litt julestemning. Jeg jobber blant annet lille-julaften, så kom innom Glitter og kjøp de siste julegavene, hihi!

Kjøpe meg et smykke. Jeg trenger et par smykker til å freshe opp julekjolene i år!

Førjulskos med søsknene mine. Dette skjer allerede i kveld og jeg gleeeder meg til å være med dem igjen! Alltid så gøy :-)

Drikke masse kakao! Og jeg er allerede i gang, haha. Løfter morningene veldig mange hakk dersom jeg har en kopp med kakao til frokosten.

Følge med på julekalenderen på TV. Selvfølgelig!! Det er jo endelig Jul i Svingen igjen (jeg er helt motstander av disse nye tulle-greiene, haha!) så jeg gleder meg masse! Jeg var jo i København de første episodene, så det må jeg få tatt igjen!

Nyttårsaften med gode venner. Her trenger jeg ikke si noe mer, jeg gleder meg så mye til nyttårsaften i år!

Jul jul juuuul, haha! Mye julesnakk her, men spør du meg så er det jul hele desember så det får gå, hihi!

Likes

Comments

Jakke HER (annonselenke)

Hei dere! Her kommer det litt bilder fra København-turen jeg var på i helgen. Jeg la ikke ut så mye bilder mens jeg var der, mest fordi bildene jeg tok ikke ble så bra. Føler alle bildene så ut som var tatt av en nybegynner med et engangskamera, haha! Etter å ha prøvd å redigere noen av de litt så tenkte jeg å poste et par. Bedre enn ingenting, vel?

Frokost/lunsj på Cafiola. Superfin café med skikkelig kul innredning. Anbefales! Fiolstræde 26

Likes

Comments

Copenhagen

Helluu! Da er vi endelig framme i København etter en ganske lang kjøretur. Altså dere, jeg er såå stolt over å ha kjørt denne veien, haha. Keep in mind at jeg bare har hatt lappen litt over en måned!! Skal ikke si det var helt chill, men gikk mye bedre enn jeg trodde og tiden flydde jo bare avgårde. Nå er vi i hvert fall framme på verdens fiiineste hotell! Nå skåler vi litt med litt champagne, dere som har meg på snapchat (@gustavseen) fikk jo med dere i mystory at jeg roet nervene litt etter turen, haha! Vi skal snart finne en taxi å dra ut og spise, så vi snakkes senere! I morgen skal jeg vise dere utsikten vår, som jeg lover dere at er SÅ fin. Vi er i 18-etasje, hihi! Hotellet vi er på er Bella Sky hotel, dere måå søke det opp og sjekke hvor fint der er. Loooove you all

Likes

Comments

Heii dere! I dag reiste vi til en hytte familien har i Sverige, slik at bilturen til København i morgen tidlig blir litt kortere. Jeg gleder meg såå mye! Jeg har fri i morgen, så langhelg og storby skal bli gull verdt. Jeg har vært i København en tur tidligere, men da var jeg ganske liten så jeg regner med jeg er interessert i litt annet denne gangen. Siden jeg ikke har vært der på lang tid tar jeg gjerne i mot tips til ting jeg må få med meg. Vi har ganske kort tid der, så vi må planlegge litt. Jeg skulle helst rukket å se Nyhavn, den lille havfruen, Strøget, spist på alle mulige restauranter og cafeer i tillegg til å nyte hotelloppholdet, hihi! Vi snakkes i.... København!

Pakke-session, jeg tar alltid med meg way too much.. Til mitt forsvar aner man jo ikke om være plutselig skulle snu om eller om man skulle møkke seg til, haha!

Likes

Comments

Hallo dere! Tenkte å ha en liten storytime, siden jeg ikke har gjort det før. Jeg bare kom til å tenke på denne hendelsen som skjedde for en stund siden, og ville bare dele den da den er litt spesiell, haha!

Okei, let's start. For rundt 2 år siden hadde jeg ti-den-es sovevansker og jeg sovnet ofte ikke før 03-04, selv når jeg skulle opp halv syv morgenen etter. Jeg har som jeg har skrevet før vært superredd for mørket og ganske husredd, så det var ikke mye som skulle til for å skremme meg litt denne tiden på døgnet. Blant annet fant jeg det skikkelig ekkelt å gå ned trappen forbi et vindu, fordi jeg var redd for hva jeg skulle se ut det vinduet. Derfor var det å gå på do når jeg egentlig måtte det noe jeg utsatte så lenge som mulig i håp om at jeg skulle sovne, men det resulterte som regel i at jeg måtte gå ned i 02-tiden. Så, jeg gikk (småløp) ned trappen og inn på badet, og i det jeg tar første skrittet inn på badet så ringte telefonen min. Keep in mind at jeg er helt freak på sånn, så bare det at ukjent nummer ringte gjorde meg redd, i tillegg til at det var midt på natten. Jeg tok ikke telefonen, og ringte heller ikke opp. I stede bare løp jeg tilbake på rommet.

Natten etter var det samme rutine, jeg lå våken og måtte etterhvert på do. Dette var på et annet tidspunkt, men fortsatt i sånn 01-02 tiden på natten når de andre i huset sov. Jeg var fortsatt litt småskremt etter forrige natts hendelse, men jeg tok sjansen likevel. I det jeg går inn på badet ringer telefonen igjen. ALTSÅ! Jeg fikk totalt panikk da jeg så det var skjult nummer nå og, for dette var så sinnsykt creepy. Jeg stivnet helt og vinduet på badet gjorde ikke ting så mye koseligere, så jeg løp opp å la meg igjen. Noen dager gikk hvor jeg faktisk klarte å sovne til normal tid, men da fredagen kom og jeg var våken lenger, skjedde akkurat det samme! Denne gangen tok jeg faktisk telefonen (tøffa) og ingen snakket. Det var en slags lav lyd, slik som alltid er i tlf, men jeg hørte ingen stemme eller noe. Jeg la ganske raskt på og det tok mildt sagt en del dager før jeg bevegde meg inn på det badet på nattestider, for dette skjedde KUN på natten og alltid bare på badet.

Jeg fortalte selvfølgelig alt dette til Mamma, men de to første gangene prøvde hun å komme med logiske forklaringer. Ikke at det finnes så mange logiske forklaringer på hvorfor noen ringer til ca samme klokkeslett, akkurat i det du går inn på et spesifikt rom, haha. Men etter at det hadde skjedd 3 ganger fortalte hun at noen hadde ringt hun og bare pustet i andre enden, typ den samme uken som alt dette skjedde meg. Hun hadde ikke hatt lyst til å si noe slik at jeg ikke skulle bli skremt, men hun ble vel litt små-redd av hendelsen selv vil jeg tro!

Jeg fant faktisk aldri ut hvem det var, eller hvordan denne personen klarte å få til å ringe meg akkurat i det jeg gikk inn på det badet midt på natten. Nå tenker jeg at jeg ikke vil vite det engang, haha! Okei seiøst jeg er alene hjemme mens jeg skriver dette og får helt noia så nå må jeg runde av og tenke på noe koseligere haha julenisse sjokoladekake bølger

Likes

Comments

Innlegget inneholder reklamelenker fra Nelly

HER / HER / HER
Toppen i midten her.. O M G! Jeg mååå ha den! Nesten så jeg ikke ville dele den i dette innlegget i redsel for at den blir utsolgt før noen får kjøpt den til meg i julegave (hint)..

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ukens høydepunkt

På lørdag var jeg med noen venner, noe som var veldig gøy. Likevel må nok søndagen bli høydepunktet fra forrige uke! Jeg og T hadde tidenes mest avslappende dag som startet med å leke med nevøen min, før vi hadde seriemaraton og spiste pizza, noe som var akkurat det jeg trengte. Fredagen fikk jeg tatt litt bloggbilder, lørdag var det jobb før litt festligheter på kvelden og en deilig Søndag for å lade opp til den kommende uken. Just how it should be! (selvom det å stå opp syv lørdag morgen ikke er helt amazing)

Ukens nedtur

Okei, jeg må begynne å ha denne spalten enten på mandag eller tirsdag, for nå er det onsdag og jeg sliter med å huske hva jeg gjorde fra mandag-fredag forrige uke..

Ukens tanke

Hvor flinke noen er til å blogge! Jeg ser så mange som oppdaterer med kvalitets-innlegg hver dag og jeg blir så imponert av hva noen av disse bloggerne får til. Tar av meg hatten for disse talentene og håper at jeg en dag også kan bli flinkere, haha!

Ukens craving

Tom & Jerry kjeks og melkesjokolade. "Og" som i sammen, altså. Etter ei venninne introduserte meg til det så har jeg hatt lyst på det hver eneste dag. Altså, du tar bare to kjeks-biter og en sjokoladerute i mellom og det er godt at jeg har ikke ooord! Må få kommet meg på butikken å kjøpe det selv.

På toppen av ønskelista denne uken

Blondt hår:( er det lov å svare det? Haha! Føler meg virkelig ikke som meg selv med denne mellom-tingen. Jeg vil enten være helt lys eller helt mørk! Nå er det lyst noen steder, men håret innerst/under er jo kjempe mørkt. Kurer håret til den store gullmedalje (skrev først sølvmedalje lol det ække bra nok) for at jeg skal kunne få det som jeg vil snart!

Planer for den nye uken

Altså denne uken: KØBENHAVN! Yey! Reiser på hytta i morgen, for så dra videre til København på Fredag. Excited!

Ukens antrekk

Jakke HER (adlink) / T-skjorte H&M / øredobber Gina Tricot

Genser H&M / veske Gina Tricot

Likes

Comments

Jeg tenkte å gi meg selv en liten (stor??) utfordring. Jeg skal nemlig blogge 2 ganger daglig de neste 7 dagene! Altså, det høres kanskje easypeasy ut, men jeg pleier å slite med å få til ett innlegg hver dag. Nå har jeg for eksempel ikke blogget siden fredag, så det går som regel en dag eller to i uken uten en oppdatering. Det er jo mye morsommere å lese en blogg som kommer med innhold litt oftere. Jeg gleder meg og håååper virkelig jeg får det til. Da må dere være flinke på å kommentere litt da, dere! Mye lettere å holde motivasjonen oppe da, hihi. Håper dere kommer til å følge med og at dere synes det er gøy! Jeg skal jo blant annet til København om bare 2/3 dager, så det blir forhåpentligvis litt spennende innlegg fremover. Kom gjerne med ønsker til innlegg dersom dere har noen! Kickstarter det hele med et 'uken som gikk'-innlegg klokken 16:00 i morgen, så hold utkikk. Nå skal jeg planlegge hvilke innlegg som skal postes når, vi snakkes!

Likes

Comments

Helluu! I sommer postet jeg et par bilder der denne vesken var synlig og fikk en haug med spørsmål om hvor den var fra. Vesken er fra Gina Tricot, men den er utsolgt på nettsiden deres. Jeg la merke til at de har fått inn en lignende, så jeg tenkte å tipse dere om den! Altså, den er så og si helt lik - bare at det er sølv detaljer og ikke gull slik som på min. HER kan du finne den! Dette er ikke noe annonselenke, bare et lite tips til dere som også ville ha tak i vesken. Suuuperfin til å løfte antrekket enten om du skal på date eller på byen, hihi!

Jeg lurte forresten på når dere ønsker at jeg starter med 'tips til julegaver'- innlegg? Jeg er allerede ferdig med gaver til 5 personer, så spør du meg, er det innafor å begynne og tipse litt snart. Hva tenker dere? Jeg har jo fått et par ønsker om slike innlegg! I tillegg er det noen som har spurt etter innlegg med tips til hva man kan ønske seg til jul, men det synes jeg bare høres trist ut! Hvis du ikke ønsker deg noe, så ønsk deg heller at den som gir deg gave kan gi pengene til et bedre formål, haha! Jeg har en liste året rundt med ting jeg har lyst på, så jeg er nok verdens enkleste å kjøpe gave til, hihi. I år ønsker jeg meg masse forskjellig hus- og interiør ting, med tanke på at jeg flytter til året! ÈN MÅNED TIL JULAFTEN

Genser H&M / veske Gina Tricot

Likes

Comments

Inneholder adlinks

Heii dere! Disse innleggene kom litt tettere på hverandre enn hva jeg hadde tenkt, men siden det er black week tenkte jeg å passe på slik at dere kan gjøre noen gode kupp i samme slengen. Nelly har 25% på ALLE NLY brands i dag, så klikk deg inn HER for å komme rett til salget. Nedenfor har jeg valgt ut noen kjoler jeg liker denne sesongen, både til jul og nyttår. Håper det faller i smak, og handle fort ettersom dette blir nok utsolgt nå som det er så billig!

Likes

Comments

Hei dere! Litt sent innlegg i dag, men jeg tenkte egentlig å bare la dere få være med å bestemme en liten ting nå. Jeg får noen etterspørsler etter flere videoer, noe som gjør meg skikkelig motivert til å lage flere og bli bedre på det. Funfact: jeg så hele den første videoen min da jeg redigerte den, men utenom det klarer jeg ikke se den. Jeg finner så mange feil??? Ikke misforstå meg, jeg snakker ikke om usunne utseendefikserte feil. Men typ som at jeg ikke-klarer-sitte-stille??? Altså blir jo sliten av å se på meg selv. Det er ting som jeg kan bli bedre på, blant annet, haha! Øvelse gjør jo mester, så jeg burde jo fortsette å poste noen videoer her og der. Derfor lurte jeg på hvordan video dere ønsker? Bare å komme med innspill til tags eller hva som helst, så ser jeg litt hva dere synes er interessant. I mellomtiden kan dere ta en titt på videoen jeg allerede har lagt ut, dersom du ikke allerede har gjort det. Husk å abonnere på kanalen min da, dere!

Hva ønsker du at min neste video skal handle om?

Likes

Comments

T-skjorte H&M / jakke HER / jeans Gina Tricot

Likes

Comments

Inneholder adlinks

Heihei! I går var jeg hos frisøren i 4 timer etter skolen så jeg hadde dessverre ikke tid til å oppdatere dere. Uansett, nå er jeg noen hakk lysere i håret, hihi! Gleder meg til den dagen jeg er tilbake til den blondfargen jeg egentlig har.. Jeg kom nettopp hjem fra jobb, hvor jeg har vært siden halv ti i dag, så ettersom jeg gikk glipp av sola har ikke så mye bilder å dele. Derfor tenkte jeg det var perfekt anledning til å starte med en liten greie jeg har tenkt til å ha fremover. Tenkte å ha innlegg som heter typ "This season - partyshoes" "this season - cosy knits" ja, du skjønner. Vi starter med sko, hihi!

Jessica Simpson

HER. Disse nydelige skoene fra Jessica Simpson er på halv pris nå!!

HER / HER / HER
Alle disse "over the knee" bootsene får du til kun 349(!!!) kroner nå, så her gjelder det å være rask ute! Jeg har de til venstre her, og de er enda finere i virkeligheten!

Pjuuuh, dette tok lang tid så jeg håper virkelig dere liker denne type innlegg og at det finnes pensko for de fleste her! Synes det er såå gøy å lage slike innlegg, så jeg håper det er praktisk for dere også.

Likes

Comments

Instagram @FREDRIKKEGUSTAVSEN: her poster jeg jevnlig bilder, blant annet noen som ikke kommer her på bloggen, så her burde du følge meg om du ønsker flere updates! I tillegg bruker jeg storyen til å fortelle om nye innlegg på bloggen av og til. Tenker å bli mer aktiv med instastory, så skal blant annet ha en meningsmåling i storyen senere i kveld, så sjekk den ut!

Snapchat @GUSTAVSEEN: her legger jeg alltid ut en mystory når jeg har postet et nytt innlegg her på bloggen. Der legger jeg med link slik at du bare enkelt kan swipe opp og lese innlegget, så dette er uten tvil den letteste måten å holde seg oppdatert på bloggen på!

Youtube HER: Abonner på kanalen min og gi den første videoen min en tommel opp, så kommer jeg kanskje med flere videoer, hihi!

Bloglovin HER: genial måte å holde se oppdatert på favorittbloggene sine!

Tise @FREDRIKKEGUSTAVSEN: på Tise er jeg ganske aktiv og legger ut en del for salg, så sjekk det ut! Selger blant annet en lakkbukse, Michael Kors lommebok o.l

Likes

Comments

Ukens høydepunkt

Denne klarer jeg ikke velge bare én ting på denne uken.. Begge kinoturene denne uken var to høydepunkt, broren min kom på besøk på lørdag og farsdags-feiring på søndag var superkos. I tillegg fikk jeg en bra karakter på the well-know fordypningsemne i Norsk, det var jo gøy! Også at den første snøen for sesongen har kommet, hihi!

Ukens nedtur

MØRKETID! Det er mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, noe som gjør bloggingen ganske mange hakk vanskeligere..

Ukens tanke

At barbie har fått hijab! I looove it. Det har blitt laget en barbiedukke med hijab som kommer i butikkene til året, og jeg elsker det! I tillegg har jeg lest mye om Halima Aden, noe som er sykt gøy og inspirerende!

Ellers har jeg tenkt mye på hvor lite jeg vil ha et A4 liv. Jeg har hørt så mange snakke om nettopp det i det siste, hvor mye de ønsker et rolig A4 liv, og da skjønner jeg at det vil iikke jeg! Når jeg får kids synes jeg helt sikkert det er greit å lugna ner, men fram til da vil jeg bare satse, gå en annen vei enn andre, gjøre sprø ting og oppnå noe! Glitter n glaaam sier jeg bare

På toppen av ønskelista denne uken

De sølv/grå glitrende buksene i Hanna Friberg sin kolleksjon med NA-KD som kommer snart! Er helt forelsket og skulle så utrolig ønske jeg eide et par. Finner så mye i klesskapet som de hadde passet så bra til! Hvorfor har jeg en så dyr interesse:(

Ukens antrekk

Kåpe 2NDDAY / genser BIKBOK / jeans Gina Tricot

Jakke Nelly / bukse og genser Gina Tricot

Likes

Comments

Instagram@fredrikkegustavsen