Heii dere! De siste dagene har virkelig alt gått i ett og jeg tror ikke jeg har hatt et minutt til å sette meg ned med bloggen engang. Derfor tenkte jeg det kunne være greit med et lite 'uken som gikk' innlegg. Jeg bytter litt på blant noen av punktene fra gang til gang, så gjerne si ifra om det er noe du synes mangler i denne spalten.

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt må være vorset på fredag. Martine som har flyttet til Stavanger var back in town en liten tur, så jeg er veldig glad jeg fikk møtt henne etter så lang tid! Vi var en god del jenter som vorset hos henne, noe som var superkoselig. Savner Martine allerede:(

UKENS NEDTUR

At bloggen har vært på bunn. Jeg har blogget så dårlig i det siste, men fy så vanskelig det er når hverken været, tiden eller trynet samarbeider med meg, haha! Forhåpentligvis blir det bedre kvalitet her inne denne uken.

UKENS TANKE

Hvordan jeg først synes noe er superstygt, for så å bli helt forelsket i det! Nå er vi i moteverden altså, haha. Tidligere synes jeg leopardkåper var grelt, mens i går kveld bestilte jeg hjem en som er så siiinnsykt fin? Samme med den capsen/hatten/lua som så og si alle influencers på instagram har nå. Jeg synes de var såå corny, men nå leter jeg iherdisk etter en, for ting blir jo utsolgt innen jeg skjønner at noe ser bra ut.

PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA DENNE UKEN

ALT! Har ikke ord for hvor mye fint det er å finne blant høstkolleksjonene i år. Klarer virkelig ikke komme fram til bare én ting, for det er så sinnsykt mye jeg har lyst på for tiden. Jeg har en liste over ting jeg vil ha, slik at dersom jeg skal kjøpe meg noe så finner jeg noe fra den listen istedenfor å kjøpe noe spontant tull. Denne uken har jeg tilføyd så mye nytt på denne listen, så jeg får virkelig ikke bestemt meg for hva som ligger øverst, haha!

PLANER FOR DEN KOMMENDE UKEN

Jobbe, skole og kjøretimer er det det kommer til å gå i. Ellers har jeg lyst til å dra på kino og se Home Again, den virker såå bra! Er det forresten innafor å gå på kino alene? Spør for en venn

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hey babes! Rett etter jeg postet innlegget på Tirsdag sluttet Nouw sin startside å fungere på pcen min, og siden da har jeg har prøvd alle mulige ting for å fikse opp i problemet. Ingenting fungerte, så jeg ble bare nødt til å godta at i går måtte bli en bloggfri dag. Har jo alltids mulighet til å gjøre det via mobilen, men er ikke super-fan av mobilblogging så jeg lot det ligge. Nå funker det plutselig igjen, så da kan jeg endelig la dere høre fra meg!

Jeg kom nettopp hjem fra en liten shoppingtur, hvor dere kan se en liten sneakpeak av et par innkjøp nedenfor. Jeg bruker så og si kun Molly-jeansen fra Gina Tricot dersom jeg bruker sorte jeans. Finnes ikke mer behagelige og stretchy jeans enn disse! Lurer på hvor mange prikk like par jeg har eid nå, haha. I tillegg fant jeg en dødsfin kåpe på H&M som jeg seff bare skulle prøve og ikke kjøpe. De hadde ikke størrelsen min, men jeg fikk klemt meg inn i en som var litt for liten. Jeg klarte ikke helt få tankene vekk fra den, så allerede i bilen på vei hjem skulle jeg bestille den i riktig strørrelse på nettsiden ettersom worlds best mama offered an early b-daygift. Tror dere ikke den ble utsolgt i det jeg legger den i nett-handlekurven?? Er det muulig, så uflaks!! Er heldigvis i kontakt med ei som selger den nå, så fingers crossed for at den havner hos meg!! Kan ikke butikker plis få inn flere varer når de merker at noe blir ultrapopulært? Uansett, jeg runder av her - resten av kvelden er jeg nødt til å bruke på å øve til historieprøve som vi har i morgen, så vi snakkes senere.

Likes

Comments

Hvordan er statistikken nå i forhold til da du blogget på blogg.no? Jeg har generelt høyere lesertall per dag her på Nouw, faktisk. Jeg skjønner at det kan bli stilt spørsmål ved det med tanke på at jeg får vesentlig mindre kommentarer, men dette handler mye om at på blogg.no kommer det en haug med kommentarer fra andre bloggere som ikke engang har lest innlegget og bare ønsker et klikk på sin egen blogg. Så selvom det er mindre kommentarer her, ser statistikken mye bedre ut. Det er veldig, veldig gøy!

Hva heter du på Snapchat? @gustavseen heter jeg der! Bare å legge til, så får du lettere opp når jeg har postet nye innlegg.

Hvor redigerer du bildene dine? I det siste har jeg begynt å redigere i et annet redigeringsprogram enn tidligere, så om dere ønsker kunne jeg laget et innlegg om dette? Let me know!

Hva er det vanskeligste med å blogge? Det varierer, altså! Men kanskje bilder. Noen dager bare funker det ikke, og da blir hele livet litt håpløst i en halvtimes-tid etterpå, haha!

Føler du selv at du lever en "dans på roser"? Det tror jeg det er fåtall som gjør, du! Jeg som alle andre har mitt å streve med, selvom jeg for det meste skriver om positive og til tider overfladiske saker. :-)

Likes

Comments

//innlegg i samarbeid med Ideal Of Sweden

Heii dere! Ah, kommer ikke Ideal of Sweden med noe nytt og fint ofte? Jeg elsker alle kolleksjonene dems! I høstkolleksjonen deres kom de med en helt ny vare på nettsiden deres, nemlig clutches. Jeg synes denne i lysegrå er såå fin og praktisk! På innsiden er det et telefondeksel slik at du kan ha mobilen din trygt inne i den, i tillegg til at det er en kortholder. HER kommer du til denne jeg har!

Jeg har en rabattkode som jeg får lov til å dele med dere, så ved å bruke koden "AWNO" får du 20% på bestillingen din HER. Husk å bruke den innen én uke da, dere! Den finnes i mange flere farger, så klikk deg inn på nettsiden deres og sjekk det ut. De nye dekslene som kom i høstkolleksjonen er også to die for!!

Kom direkte til den norske nettsiden deres ved å trykke på denne linken <3

Likes

Comments

Ukens høydepunkt

Ukens høydepunkt må være Oslo-turen. Vi hadde såå fint vær, og da skal det ikke mye mer til før dagen blir fantastisk. Bittelitt shopping, cafe-besøk og generelt å gå rundt i Oslo er såå fint!

Ukens nedtur

At jeg har fått alt for lite søvn! Jeg går rundt med tidenes søvnmangel. De få gangene jeg har hatt mulighet til å sove lenge denne høstferien har jeg våknet i 03-tiden og vært våken til minst 05, for så å våkne i 07-tiden og ikke få sove igjen?? Blir ikke nok søvn for meg som gjerne skulle hatt mine 7-timers. Ellers har jeg jobbet sent og måttet stå opp tidlig for kjøretimer, noe som resulterer i mange timers søvn på etterskudd! Gleder meg til det er helg igjen, jeg.

Ukens tanke

Hvor slemme folk er blitt på nettet. Altså, er det ikke litt 12-åringer på MSN i 2010 som holdt på slik?? Folk har virkelig for lite å bry seg med på sitt eget lille race her i livet. Dette gjelder forsåvidt in real life også. Er ikke det å være snill typ det som burde være det mest grunnleggende hos et menneske og noe man virkelig burde kunne forvente? Nei fysj, alt for mange som er blitt helt ufyselige. Altså, burde man ikke ha litt annet å tenke på eller drive med i denne alderen?

På toppen av ønskelista denne uken

Et par grønne statement øredobber. Dessverre er disse utsolgt overalt på alle H&M butikker jeg har sjekket med! Noen som selger eller?:/

Ukens craving

Er det innafor å svare søvn? Ellers må jeg svare kakao. Mmm!

Likes

Comments

Paris on a thursday

For en fin plass dette er! Tidligere i uken spiste jeg og moren min lunsj på Albert Bistro, som ligger på Aker brygge. Altså, dette må være en av de fineste spisestedene i Oslo! Jeg spiste omelett med ost og toast, i tillegg til makroner til dessert og begge delene anbefales absolutt. Vi hadde jo også været med oss denne dagen, så det var ikke annet enn perfekt å sitte og nyte dette måltidet ute i solen! Skal du til Oslo i nærmeste tid anbefaler jeg å ta turen innom. De har også "Blogger's corner", hvor kult er ikke det? Flere insta-vennlige spisesteder som dette, takk!

Likes

Comments

Teddy coat

Hvor deilig ser ikke denne jakken ut? Den er fra Arnie Says og er virkelig blitt min favoritt-jakke til vinteren. Jeg kjøpte den i sommerferien, så nå er til og med jeg som er tidenes frysepinne skikkelig happy over at været tillater disse store myke jakkene! Disse bildene tok jeg i går da jeg var i fine, fine Oslo. Hadde jo tidenes vær - sol, ikke alt for kaldt og i tillegg kjempe fine høstfarger! Jeg elsker herved høsten, hihi.

Likes

Comments

Hei dere! Tenkte gi dere en liten update på hårfronten ettersom det har vært en del spørsmål angående det. Jeg kom til frisøren med mørkebrunt hår, så det at det kom til å måtte bli flere prosesser og mye oransje nyanser var jeg forberedt på. Vi lot prosessen gå over noen dager, slik at håret ikke skulle bli totalt ødelagt. Etter første frisørbesøk var håret nokså oransj, og jeg gjorde ikke ting bedre ved å søke opp artikler om folk som gikk fra mørkt til lyst. Liiite smart med tanke på at så og si alt var skrekkhistorier om hvordan de mistet halve håret eller at det endte opp knall oransj. I går var mitt forrige frisøbesøk og vi fikk håret en god del kaldere, så nå gjenstår det å bruke masse blåshampoo for å fighte ned det lille oransje som er igjen i håret. Gleder meg til å bli ferdig! Når jeg driver med ting som dette får jeg lyst til å henge en lapp i pannen min hvor det står "midlertidig" eller bare sette livet på vent. Haha!

I tillegg til dette her jeg jo klippet meg! Liker å gå all in når jeg først gjør noe da, haha. Fra mørkt til lyst og fra langt til kort! Jeg er veldig fornøyd med lengden, men tenker det godt kunne vært enda kortere. Slik blir det vel for alle som klipper det kort, som bare vil ha det kortere og kortere, haha! Jeg tenkte uansett dele lengden og fargen med dere, så kan jeg legge ut nytt bilde når blåshampooen har fått gjort jobben sin - slik at det lille oransje skjæret er borte! Forresten er det supermørkt i bunn, noe som ikke syntes på dette bildet. Den fargen går dog litt ut i vask, slik at den blir litt mykere - heldigvis! Jeg viser dere det også senere. Vi blogges!

Likes

Comments

// Inneholder adlink

1: Emma S Treatment Enzyme Peel: etter ett minutt har denne fjernet døde hudceller og hudormer. I tillegg gir den huden bedre fuktighetsbalanse! Emma S har jo såå mange fine produkter og har virkelig blitt et populært merke, så anbefaler å sjekke ut de andre produktene de tilbyr også.

2. Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water: verdens beste sminkefjerner! Jeg liker å bruke myk bomull som pads slik at ikke huden blir "skrapet" opp av sminkefjerner-servietter. Etter denne trenger du ikke vaske fjeset engang. Fungerer like godt som en sminkefjerner som den funker som en rens. Kan kjøpes HER.

3. REN eye gel: denne lille tuben bruker jeg under øynene mine om morningen av og til, og det er utrolig behagelig med noe kjølende rundt øynene.

4. Clarins Gentle Foaming Cleanser: denne fulgte bare med i en pakke da jeg kjøpte en lipgloss fra samme merket, men nå eier jeg to pakker og er helt frelst av denne. Den er like myk og skånsom som rensemelk, men skal være like effektiv som såpe! Jeg bruker den i ansiktet og på halsen dersom jeg har brukt selvbruning på vinteren som jeg ønsker å fjerne. Funker veldig bra spør du meg!

5. Cosmica rescue mist: denne tilfører veldig mye fuktighet! Jeg har nettopp startet å teste den, men tenkte å ta den med her da den virker veldig bra. Kan påføres når du er sminkefri, men også for å gi fuktighet til huden mens den er dekket av sminkeprodukter. Blir på en måte en fuktighetsgivende spray, som er fin å ha utover dagen. Jeg blir ofte tørr rundt nesepartiet, så da er denne gull!

6. FOREO Nicht Cleanser: denne bruker jeg sammen med Foreo Luna Mini 2 før jeg legger meg av og til. Etterlater huden supermyk og fresh. I tillegg fjerner den sminkerester superbra!

I tillegg til å bruke disse i ny og ne, bruker jeg Spenol som fuktighetskrem hver morgen og kveld. Virkelig verdens beste fuktighetskrem, som aldri vil bli erstattet. I blant er det enkleste det beste! I dag har jeg satt av litt tid til å fikse negler og ta ansiktsmasker osv. Dette er ting jeg synes er så beroligende å gjøre, men etter sommerferien har jeg hatt null tid til overs, så det har blitt veldig nedprioritert. Uansett, mens jeg har min lille fresh-up day så tenkte jeg det passet fint å dele mine favoritter innen hudpleie med dere! Hope you liked it x

Likes

Comments

1. Jobbe så mye som mulig! Med "så mye som mulig" mener jeg så ofte de trenger meg på jobben. Denne måneden is all about making money! I tillegg må jeg være flink til å spare.

2. Planlegge en reise. Jeg trenger noe å se frem til!

3. Få den frisyren jeg ønsker og opprettholde den bra med de produktene som trengs!

4. Få solgt unna masse på appen Tise. Jeg har allerede lagt ut en del, og selger en FOREO luna mini 2 der til under halv pris!! @fredrikkegustavsen heter jeg der, så check it out for mange andre skatter også.

5. Ta førerkortet!! Jeg skal kjøre som en gal (hørtes jo bra ut, dere skjønner hva jeg egentlig mener) frem til oppkjøringsdatoen min.

6. Dra på café og nyte en varm kakao og noe annet digg. Det ser jo såå koselig ut! Heldigvis skal jeg få gjort det allerede denne uken, mmm.

7. Få lastet ned Lightroom. Bilde-gamet på denne bloggen trenger å oppgraderes ganske mange hakk, spør du meg!

8. Ta i bruk den nye jakken min (som ikke er så ny lenger). Jeg kjøpte meg nemlig årets favoritt vinter-jakke i Juli. Yes. Med andre ord er jeg mildt sagt klar for å ta den i bruk!!

9. Poste mer på Instagram. Jeg har hatt en litt uaktiv tid der, så der må jeg step up!

10. Make this month a good one!

Likes

Comments

Heii dere! Nå har jeg endelig høstferie, som forhåpentligvis betyr mye mer tid til bloggen. Siden sist har jeg blant annet vært hos frisøren, så i skrivende stund er håret mitt en blanding av oransj, blondt og svart. Ser med andre ord sykt snasen ut i tidenes fargeprosess. Jeg skal heldigvis tilbake til frisøren på Onsdag og da blir det forhåpentligvis slik jeg ønsker, noe som skal bli superdigg for nå tør jeg såvidt gå ut døren. Mer om denne fargeprosessen og resten av hårsituasjonen min får dere vite når jeg er ferdig, hihi. Nå skal jeg få skrevet ferdig et 'Ting jeg vil gjøre i Oktober' - innlegg, så vi blogges! Tenkte bare la dere høre fra meg siden it's been a while.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jackets on budget

Fuchsia-farget kåpe HER / Svart oversized skinnjakke HER / Beige bikerjakke HER / Svart kåpe HER

Åhh, har ikke høsten mye fint å by på i moteverden? Jeg finner så mange fine skatter for tiden både blant gensere, jakker, bukser og sko. Noe jeg legger merke til er jo at mye av dette er tykkere plagg, med andre ord mer stoff, hvilket kan gjøre det litt dyrere enn et par sommertopper. Derfor har jeg valgt ut noen fine ytterjakker som passer fint nå på høsten og mot vinteren som er litt mer affordable enn mye annet!

Noen av jakkene er fra Nelly, så husk å bruke koden "FALLDEAL" for å kunne få opptil 25% rabatt i kassen dersom du handler der.

Likes

Comments

Heihei! Jeg så at Eirín la ut et lignende innlegg, så da fikk jeg en idé om å lage et selv men med mine egne punkter. Jeg har (nesten) alltid hatt langt hår og har i det siste sett meg ganske lei på det. Derfor har jeg listet ned noen positive og negative sider for å gjøre beslutsningen min angående jeg skal klippe meg eller ikke lettere.. Tenkte å dele den med dere nå!

SHORT HAIR

+Løfter antrekket til et nytt nivå. Spør du meg så ser alle antrekk og hele deg mer gjennomført ut med litt kortere hår.

+Tar kortere tid å style på morningen.

+Ser mer stylish og classy ut.

+Får klippet bort alt det slitte slik at det blir seende friskere ut.

+Slipper crazy flokete morgensveis

+Shampoo, balsam og andre hårprodukter holder seg lenger.

+Dusjingen går fortere og det tar ikke 5 timer før det er ordentlig tørket.

Bilde fra weheartit

-Må oftere til frisøren for å opprettholde lengden.

-Mulig jeg kommer til å angre helt sykt dersom det ikke kler meg.

-Vanskeligere å få det i en strikk.

-Tar lang tid før det vokser ut igjen dersom jeg ikke skulle bli fornøyd.

As you can see så kom jeg på flere pros enn cons på det å skulle klippe håret kortere, men det punktet på minussiden om at jeg muligens blir å angre veier veldig mye, altså! Kriiiise om jeg må gå 2 år å vente på at håret skal bli langt igjen mens jeg misliker håret. Hahah, I-lands problemer as. Jeg får nok bare fortsette å tenke på dette. I det siste har jeg prøvd å se for meg folk med kortere hår og shit så mange som ville kledd det? My opinion da, vel og merke.

Likes

Comments

Hvem er din favoritt i bloggerne-serien? Marna!! Hun er såå herlig og morsom, i tillegg til at hun ser helt amazing ut.

Er du et A eller B menneske? A-menneske!

Hva hadde du gjort dersom du ble gravid nå? Da hadde jeg tatt abort. Har verken lyst eller tid til et barn nå så det kan vente noen (mange) år. Gleder meg veeeldig til å få en liten mini-me da, men som sagt ikke før om en del år, haha!

Hvor redigerer du bildene dine? Det varierer veldig, men det jeg gjør oftest er å redigere de i iPhoto. Noen ganger VSCO og andre ganger begge delene, eller et helt annet program. Har utrolig lyst til å prøve ut Lightroom, det virker skikkelig bra!

Takker du ja til alle samarbeidstilbud? Nei :-)

Hvilken vinterjakke bruker du i år? Det gleder jeg meg til å vise dere! Tenkte å vise den i et antrekks-innlegg om ikke så veldig lenge, i tillegg til at jeg tenker å ha et innlegg med vinterjakker jeg synes ser nice ut this winter!

Hvordan går det med lappen? Det går bedre og bedre, hihi! Gleeeder meg til å få førerkort!!

Hvorfor byttet du til Nouw? Det åpnet rett og slett opp for større muligheter for meg. Her får man også med lesere fra alle land i statistikken, slik at ikke bare de norske følgerne teller. Det er jo også et pluss at designet er mye enklere her og at bildekvaliteten ikke blir totalt drept så fort man legger det inn i et innlegg, ups!

Hvilken rettetang bruker du? MAST

Hvor er det grå skjerfet ditt fra? Det er fra Acne og er skikkelig varmt og fint, worth the money så det anbefales!

Skal du i forsvaret? Jeg har way too many plans for å sette av tid til det, så ikke noe milla her nei. Hadde sikkert vært kult da, men det er ikke helt "meg" heller så.

Likes

Comments

Åhh, heii dere og velkommen til en ny start. Jeg har etter noen måneder på blogg.no valgt å bytte plattform til Nouw.com. Jeg gleder meg skikkelig til å teste ut dette og har en del spennende på gang til dere slik at jeg ikke mister dere som fulgte med, hihi. Jeg har lagt over hele det gamle arkivet mitt inn på denne siden, så det er bare å lese igjennom slik som før (bare uten de gamle kommentarene og likerklikkene). Håper dere fortsatt vil følge meg, dette blir så BRA!!

Likes

Comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERATenk at noe så lite hjelper så mye? Jeg elsker denne strikken, eller scrunchien som vi sier. Etter jeg begynte å jobbe på Glitter finner jeg såå mye fint og det er så masse jeg gjerne skulle tatt med meg hjem. Vi har en hel haug av slike scrunchies i mange forskjellige farger og varianter! Jeg falt helt for denne rosafargen i silke så jeg lot denne bli med i tilbehør-samlingen min. Utrolig fin til å bare løfte opp et hvitt/svart/grått antrekk til et nytt nivå dersom du setter håret i en hestehale med den, eller bare tar den enkelt og greit rundt håndleddet. I det siste har jeg virkelig fått øynene opp for tilbehør, bare tenk hvor mye et par statement øredobber kan gjøre med et antrekk for eksempel? Det samme gjelder for smykker, hodeplagg, skjerf og lignende! Så mange måter å gi et antrekk det lille ekstra på. Hva synes dere?
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6154535401"

Likes

Comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heiihei! Endelig har jeg mottatt almanakken min og endelig kan jeg få oversikt på livet si. Skal bli så deilig og få alt av skole, kjøretimer, jobb og andre avtaler på ett og samme sted! Startmåneden på almanakken min er Oktober, så jeg har bare fått begynt å skrible ned et par planer for høstferien. Gir meg ro i sjela å vite at det nå blir vanskelig og dobbeltbooke noen avtaler, haha! Ting går liitt i surr når det er mye å tenke på, så dette skal bli godt. Anbefaler alle som ikke allerede har en almanakk å kjøpe sin fra personligalmanakk.no, her kan du designe den helt selv. Just a little tip!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innmaten og oppsettet kan du også velge helt selv, så jeg gikk for noe veldig enkelt og oversiktlig. Superpraktisk og jeg elsker de rosa detaljene! På det øverste bildet ser dere forsiden, mens under her er baksiden på almanakken min:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likes

Comments

UKENS HØYDEPUNKT

Denne ukens høydepunkt må være at jeg liker den nye jobben min like godt som det jeg håpet. Kjempe hyggelige kollegaer, mange kunder og fine omgivelser. Håper det fortsetter slik, hihi!


UKENS NEDTUR

Vet ikke om dette regnes som en nedtur, men jeg har en eller annen forbannelse over meg - på ekte! Så og si alltid når jeg bestiller meg noe på nettet kommer varen på salg etter typ én dag. Jeg skjønner at ting ofte kommer på salg etterhvert, men trenger det å komme dagen etter og bare gni det inn eller:( denne uken bestilte jeg meg noe for så å motta en mail et par dager senere fra denne nettbutikken som spurte om jeg ville motta (et lite samarbeid) dette produktet.. ALTSÅ?! Ser ut til at det går ganske fint å motta pengene i ettertid istede så akkurat denne casen løser seg vel, men dere skjønner tegninga? 


UKENS TANKE

Jeg vil gjøre noe nytt med håret mitt! Synes det er såå fint med litt kortere hår, men jeg tror jeg blir å angre etter en ukes tid, haha. Jeg elsker å gjøre forandringer (når det blir bra resultat vel og merke), men såå risky da.. Jeg blir nok ikke å gjøre det med det første, men samtidig er det liitt typisk meg å bare brågjøre det etter å ha sagt noe slikt.. Ups! Tenker typ sånn Ingrid Bjugan - Eirín Kristiansen kort-ish. Skulderkort, sier man kanskje?


PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA DENNE UKEN

Verdens fineste belte står på ønskelista, nemlig et blomstrete fra Gucci.. Kjente med en gang jeg oppdaget det at dette beltet kommer jeg til obsesse over helt til jeg får tak på det, hvilket kan bli evig lenge til med tanke på prisen.. Dersom jeg reiser til en eller annen storby som har en Gucci butikk skal dette beltet bli med meg hjem i kofferten. Koste hva det koste vil.


UKENS OUTFIT

Tenkte legge til dette punktet i spalten! Da blir jeg kanskje litt flinkere på å oppdatere dere med antrekk også. Denne uken ble det bare ett, så satser på jeg har flere antrekk å vise i neste 'uken som gikk'.

Genser utsolgt, lignende HER 
Bukse (som egentlig er en jumpsuit, haha) HER 
Sko ROOTS
Veske Bikbok
Jewelry til vesken H&M

Likes

Comments

Heii dere! Denne helgen har gått så fort.. På fredag dro vi ut på byen, før jeg måtte opp tidlig på lørdag for å reise på jobb. Etter en kort og fin arbeidsdag dro jeg hjem å møtte kjæresten min, så gikk resten av lørdagen til å være med nevøen min og bare slappe av hjemme, kjempe kooos!! I dag er det mattepugging som står på planen, ettersom lucky me har en prøve i noe jeg absolutt ikke får til! Jaja, satser på at jeg legger meg noe smartere i kveld. Håper dere har hatt en fin helg, vi snakkes!

Likes

Comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Heihei dere! I går gikk virkelig alt i ett og jeg rakk ikke oppdatere bloggen. Jeg var ikke hjemme fra en lang skoledag før nærmere halv fem, så da var det bare å spise middag før jeg allerede klokken halv seks var på vei til jobb. Hadde en fin arbeidsdag med mer opplæring og ser frem til å jobbe her videre. Såå koselig og fint sted, og jeg har spennende ting i vente. Jeg var ikke hjemme før halv elleve på kvelden, da mamma hadde disket opp med nybakte boller og kakao til kvelds. En superkoselig avslutning etter en dag med både skole og jobb!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Likes

Comments