Header

Jag har sån ångest just nu, jag kan knappt tänka. Kan knappt andas, jag mår så dåligt. En sak jag alltid tyckt varit jobbigt med att få ångestattacker är hur jag måste hantera det tyst, jag kan inte gråta eller skrika, måste bara hålla andan och försöka vara tyst.

Just nu hatar jag mig själv. Jag vill skada mig och jag vill dö. Jag vet att det inte alltid är såhär, men när jag får sån här ångest är det nästan omöjligt att hålla sig lugnt och inte göra något dumt.

Jag vill inte ta mitt liv eller så som det är nu, men skulle gärna checkat in på ett sjukhus några månader och ligga drogad så min kropp och mitt sinne kan få lite lugn och ro. Jag är så trött. Så sjukt trött på att jag känner såhär och hur det drabbar de jag älskar mest.

Jag märker också hur jag börjar varje stycke med "jag", vilket mina svenskalärare i grundskolan lärt mig är fel. Antar att jag bara försöker skriva av mig och att jag märker såna misstag tyder väl på att det funkar. Jag vet inte...

Allt är jobbigt och tungt. Jag har en känsla av att jag vill hem, men jag är redan hemma.

Tänkte inte läsa genom det jag skrivit här nu innan jag lägger upp för skulle bara ändra en massa eller till och med ta bort allt.


Vet inte hur jag ska avsluta... Jag hoppas jag blir bättre snart

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag gör än, jag bara vet att jag vill skriva en hel del. Jag har heller inte bestämt vad jag egentligen ska skriva om än, men jag känner att detta är en början, och en möjlighet för mig att ha en egen plats jag kan vädra tankar på.

Min tanke är att ingen ska läsa detta, då jag dels skulle tycka att det var otroligt cringe, men också för att jag inte vill ha uppmärksamhet utifrån, så jag håller denna sidan för mig själv. Om någon av någon anledning skull finna sig läsa det här - snälla säg ingenting. Gud jag tycker redan det är pinsamt nog av mig att ha en "blogg".

Detta är egentligen en typ av dagbok för mig själv, och jag tror att om jag mot förmodan skulle få någon läsare finns risken att jag tar bort allt.

Jag tror det var allt just nu, har en hel del saker jag borde göra, typ kemiläxa, matte, jobb osv. Vet inte riktigt hur jag ska avsluta det här så jag väljer att bara sluta skriva här.

Likes

Comments