Hej allihopa! Idag tänkte jag berätta hur jag fick lån med betalningsanmärkning när jag hade det som värst.. För att ge er lite bakgrundshistoria så hade jag en period i mitt liv där jag bodde tillsammans med mitt ex som var väldigt manipulativ. Han gjorde mig aldrig illa fysiskt men fick mig att göra saker jag ångrade i framtiden, han lyckades t.ex. att övertala mig att köpa en bil på avbetalning till oss, även fast jag aldrig skulle klara av det samt ha kvar till hyran... Men jag gjorde det ändå, hur DUM får man vara liksom?!

Som du säkert redan klurat ut ledde det ena till det andra och det slutade med massa obetalda räkningar. Efter det ansåg jag inte vara säker och fick en betalningsanmärkning. Det betyder att jag kommer troligtvis bli nekad för telefonabonnemang, delbetalningar, lån osv. Inget kul med andra ord! Men vad gör när man desperat behöver pengar för att kunna flytta ifrån sitt manipulativa ex och har en betalningsanmärkning?

Man tar ett lån säger många... Jo, om det bara var så enkelt. Ska man "låna" pengar av banken och visa upp sin prick? Dom kommer skratta och sparka ut dig på direkten. Tyvärr men så är det. Lyckligtvis hittade jag specialiserade banker som hjälper personer som oss.

Den banken som funkade bäst för mig var Ferratum, men det finns så klart massa andra man kan välja på. Viktigt att påpeka att det inte bara är att "ringa och få pengar", utan dom kommer undersöka och ge en bedömning. Man måste även vara 6 månader efter sin anmärkning, så är du ute efter snabba pengar är det här inte den perfekta lösningen, men det är allting någonting. Efter lite snack med banken blev jag godkänd ett mindre lån på 15.000 kronor, vilket kommer hjälpa mig något enorm mycket dom här kommande månaderna!

Likes

Comments