Daily

@fredrikapersson

Ni glömmer väl inte bort att följa mig på Instagram? Där uppdaterar jag även dagligen min Instagram story om det inte kommer upp en bild i flödet. Det börjar bli höstigt på min Instagram kan man se tydligt.. Eller vad säger ni? Ni hittar mig under fredrikapersson där. x

Gillar

Kommentarer

Daily

min torsdag..

Torsdagen började på Sparrow Hotel här i Stockholm tillsammans med det svenska märket Marville! Det bjöds på god frukost och en fin presentation av Martina och Jenny där de visade upp några perfekta basplagg som alltid finns i kollektionen. Så mycket fint verkligen! Direkt efter gick jag till jobbet..

Efter jobbet sprang jag förbi Patriksson som hade Pre-Spring 2020 pressdag! Stod bland annat och pratade en stund med Maddie som gick en rundtur med mig och visade lite beauty som de hade på kontoret. Fanns dessutom massor med fina kläder och accessoarer som jag fastnade för.

Dagen avslutades på Noi by Nobis tillsammans med Jennifer, Filippa och Linnea! En supertrevlig kväll med massor av god mat och roliga samtal. Hur mycket uppskattar man inte stunder som dessa? För en stund sedan kom jag innanför dörren och ska nu avrunda denna härliga torsdag. Imorgon står annat roligt på schemat. x

Gillar

Kommentarer

Beauty
STYLEPORT - LINNÉGATAN 34 - STOCKHOLM

Från dagens besök hos Styleport! Jag gick dit efter jobbet för att få en uppfräschning av håret då det var dags att korrigera mina slingor något och få tillbaka den kalla tonen. Jag fick hjälp av världens härligaste Ida som precis börjat jobba på salongen, och hon var verkligen superduktig. Hon förstod precis vad jag ville ha och resultatet blev så fint! Jag är så nöjd och redo för höst nu med mitt hår.

Kika in här på deras hemsida om ni också vill fräscha upp håret. x

före / efter

Gillar

Kommentarer