Daily

Innehåller reklamlänkar

Solglasögon SAINT ROCHÉS // Blazer HÄR
Tröja HÄR // Jeans HÄR // Väska LOUIS VUITTON

---

Efter jobbet mötte jag upp min syster för att ta en fika tillsammans med henne på It's Pleat! Vi skulle prova deras kanelbulle-kollektion som Mathilda bjudit in till och såklart smakade allting kanel. Jag och min syster rullade därifrån kan jag säga.. Nu är jag hemma och tänkte äta lite middag samt förbereda en outfit till imorgon. Hoppas att ni haft en fin tisdag! x

Gillar

Kommentarer

Daily

vecka 38

Måndag - En ganska lugn start på veckan! Jag gick förbi Edblad’s butik under lunchen och fick en presentation av den nya höstkollektionen. Min kollega och vän Tess kom förbi kontoret med hennes son och efter jobbet hämtade jag ut ett paket med min nya blazer som ni snart får se!

Tisdag - Jobb som vanligt. Ska även fota med Tess på lunchen och efter jobbet ska jag ta en fika tillsammans med min syster på It's Pleat. Vi ska testa deras kanelbulle-kollektion, hur spännande?

Onsdag - Möte under förmiddagen med Alexandra Bring på kontoret där jag ska visa henne lite höstnyheter från Busnel. När arbetsdagen är slut ska jag gå till Styleport och fixa till håret inför hösten! Känns så bra att fräscha upp håret efter sommaren.

Torsdag - En fullspäckad dag! På morgonen ska jag till Sparrow Hotel för en frukost med Marville och Martina. Direkt efter är det jobb på kontoret som gäller. Efter jobbet ska jag förbi Patriksson innan det är dags för middag med Jennifer och Filippa! Så roliga möten, kommer bli en bra dag och kväll.

Fredag - Jobb på kontoret. Efter jobbet ska jag fota en stund med Lowa, och nu håller jag på att planera en middag med vänner efter det. Mysigt avslut på veckan!

Helgen - Inga planer! Förmodligen bruncha med C och hänga med familjen.

xx

Gillar

Kommentarer

Daily

All dressed in Nelly.com

________

I lördags firade vi Nelly som fyller 15 år på Fotografiska! Det var en sittande brunch för cirka 200 personer och jag var så imponerad av att de lyckades med bordsplaceringen. En riktig partybrunch blev det verkligen med dans på stolarna (och borden), uppträdanden och massa annat kul. Det var verkligen bra stämning hela dagen. Mot kvällen begav jag mig något tidigare då jag skulle iväg och fira en vän, men jag hörde att efterfesten blev riktigt lyckad den med!

Utanför Fotografiska..

Dukningen, lokalen!

Ser ni tallriken? Så smart med bordsplaceringen! Satt bredvid finaste Jossan <3

Tack Nelly för ett grymt bra uppstyrt event, som alltid!

Min fina vän Amanda och den supergoda maten!

Gillar

Kommentarer