Daily

Set ZARA Väska BUSNEL

Igår överraskade vi Stina! Det var endast de närmsta vännerna till Stina som var med, och vi satt och väntade på henne och Jennifer inne på Bardot här i Stockholm. Stina trodde att hon skulle äta middag tillsammans med hennes pappa och Jennifer, men istället satt vi där och väntade. Hon hade ingen aning om att vi skulle vara där, och hon blev verkligen glad! Hennes min var så rolig att se och det tog en stund innan hon kopplade att middagen med hennes pappa inte skulle hända just denna kväll.

Anledningen till överraskningen var för att Stina ska åka och plugga i LA, så självklart var detta en superbra idé att ses på en middag. Kvällen var riktigt trevlig med god mat och härliga tjejer. Vi fortsatte vidare till F12 efter ett antal drinkar senare, och och det blev en sen hemgång. En riktigt bra kväll med så härliga tjejer!

Fina tjejerna, Rebecca, Filippa, Maiken och Josefin!

Superhärliga Clara och vår goda middag

Mina favoriter @Systrarnaq <3

Gillar

Kommentarer

Shopping

New in from Busnel

Inlägget innehåller reklamlänkar

Busne

Busnel City Bag Mini → Buy it here

• • •

Senaste tillskottet i väskväg från Busnel, hur fin är den inte?! Den perfekta mindre väskan som passar perfekt att använda till verkligen alla tillfällen. Jag har redan hunnit inviga den idag när jag gick till jobbet, och den får även följa med ut ikväll. Modellen är rymlig för att vara en mindre väska så man får plats med det nödvändiga. Jag har till exempel en mindre clutch i, nycklar, borste, laddar med mera utan att den ser full ut. Jag är säker på att den kommer att användas en hel del.. För er som är intresserade finns väskan även i vitt och blått på Busnel's hemsida. Stort tips!

Busnel City Bag Mini Black - Fredrika Persson
Busnel City Bag Mini Black - Fredrika Persson

Baksidan på väskan är detaljerad med Busnel's signatur

Busnel City Bag Mini Black - Fredrika Persson

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarBeauty

Inlägget presenteras i samarbete med
Clinique och innehåller reklamlänkar

⇣⇣

BEAUTY DELIVERY FROM CLINIQUE

Mascara HERE // Makeup Remover HERE

• • •

Det senaste tillskottet i Clinique-familjen! Två sminkborttagningar och två mascaror, en perfekt påfyllning av sånt som man alltid behöver. Denna sminkborttagning är som ansiktsvatten som man applicerar med en pad, och jag har redan hunnit prova den! Jag tycker att det är en bra komplement till "Take the day off - Balm" (som jag skrivit om här) och huden i ansiktet känns väldigt lent och fräscht direkt efter användning. Mascaran ska jag testa idag, ska bli spännande att se om den är lika bra som den jag använder nu.. x

Gillar

Kommentarer