Daily

Godmorgon torsdag!

Just nu befinner jag mig på Arlanda tillsammans med Mei och vi ska strax gå på planet mot inget mindre än... Norge! Vi två ska iväg till Olso för att gå på ett lanseringsevent ikväll, och kommer hem redan tidigt imorgon bitti. Har verkligen haft en fullspäckad och intensiv vecka, men det kommer verkligen bli kul att upptäcka Oslo över dagen. Om ni vill se vad jag har för mig under resan kan ni följa mig på min instagram, där heter jag @fredrikapersson! x

Gillar

Kommentarer

Daily

Ebba Brahe x Childhood

Onsdagen startade på NK här i Stockholm tillsammans med Ebba Brahe som lanserades på varuhuset idag. Väl på plats fick vi en liten presentation av märket och så bjöds det på en liten lätt frukost. Samarbetet som smyckesmärket har just nu med Childhood presenterades även vilket jag tycker är så viktigt, Det armbandet går att köpa i butik nu och föreställer en pojke och en flicka. En fin julklapp att ge bort, eller att köpa till sig själv. På eventet träffade jag även på en del bekanta ansikten, så härligt!

När eventet var slut mötte jag upp Malin i regnet för en snabb plåtning, vilket är så himla typiskt. Hade behövt lite sol, men vi fick trots det till några bra bilder i alla fall. Senare mot kvällen mötte jag upp Stina och Jennifer för att äta en snabbis innan eventet som vi skulle gå på. Filippa kom även och mötte upp oss, så vi gick till Lydmar tillsammans. Där var det ett lanseringsevent för grymma Alice som har ett samarbete med Elly Pistol, med två snygga set! Ett par träningsbyxor och ett par mjuka, samt två olika hoodies. Alla hade på sig setet som var så mysigt..

Tack för ikväll @alicestenlof! Nägra av blderna är lånade av @Systrarnaq <3

Finaste Jennifer!

Girls, Filippa och Stina!

Gillar

Kommentarer

Daily

Morgonen började på bästa sätt, nämligen tillsammans med Elin och frukost på Nybrogatan 38. Så himla mysig start på denna tisdag! Jag provade på en smoothiebowl som var riktig god, och Elin tog havregrynsgröt. Självklart tog vi båda en cappuccino till det också! Vi satt där ett bra tag och pratade om livet, jobb och allting annat samtidigt som vi åt vår frukost. Perfekt morgon och start på dagen var det verkligen!

Nu ska jag jobba lite hemifrån innan jag åker till jobbet för ett par timmar där i butiken. x

Gillar

Kommentarer