Ostron på Resturang Bardot / Firade bästa Emelie på jobbet

Under julgranen..

Julaftonsfirande hemma / Bebismys, extramoster Amanda kom förbi!

Snapshots från min vecka! Jag har verkligen haft en intensiv vecka med mycket jobb, fixande inför jul, ätit god mat med underbara människor och även hamnat i en liten bebisbubbla. Min syster fick barn i måndags som ni vet, så igår på julafton kan ni gissa om jag höll dem hela dagen.. Så himla mysigt! Hade verkligen en bra julafton med min familj. Hoppas att ni också hade det. Jag känner att jag börjar bli vuxen som fick vaser, gå på utställning och liknande i julklapp haha!

Idag ska jag passa på att njuta av min lediga dag innan mellandagarna och jobb börjar. x

Gillar

Kommentarer

Daily

Kashmirtopp och krage hittar ni hos Busnel.

xxx

Onsdag! Nu på morgonen har jag tagit ett varmt bad och försökt få min nacke att bli bättre. Vaknade nämligen med världens nackspärr igår som fortfarande sitter i. Hoppas verkligen att det släpper snart då det inte är det lättaste att jobba med.. Det är långa dagar nu då vi har julöppet i butiken, men snart har jag några lediga dagar. Då kommer förhoppningsvis bloggen även igång ordentligt igen efter att jag laddat med lite ny energi.

Annars så kan jag inte riktigt släppa att jag blivit moster, är så himla glad! Även för min syster och hennes sambo med såklart. Det kommer verkligen bli en mysig jul i år och många roliga dagar framöver. Nu ska jag börja fixa mig i alla fall och sen åka till jobbet. Hoppas ni får en fin dag!

Gillar

Kommentarer