Hej!
Var verkligen längesedan jag bloggade nu men men...
2 dagar kvar till jul. Det är helt sjuk denna höst har gått så fort. Känns som att den bara försvann. Nu har jag jullov vilket är väldigt skönt. Båda mina syskon är hemma och idag har vi bara haft julmys. Vi hög en julgran och lyssnade på julmusik. Imorn så ska vi baka julgodis och jag tror att jag ska bygga ett pepparkakshus.

Detta året har vart ganska jobbigt. Har gått igenom en del saker och mycket har förändrats. Men jag har fått nya band till människor och vissa band har blivit så mycket starkare. Är så glad att jag har så fina människor i mitt liv. Älskar dom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

idag är det lördag. Har inte gjort så mycket idag, vart och fikat med familjen på stan men annars inget speciellt. ✨

❤XOXO Fredrika

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni mår jätte bra idag!!!

Nu är första veckan i skolan efter lovet slut. Är lite trött man eftersom vi började i onsdags så har det vart en ganska kort vecka.

Dock så är jag redan stressad inför skolan... Vi har redan fått glosor. Och nästa vecka blir det ganska jobbigt, vi ska ha ett svenska prov på det vi gjorde förra terminen och jag kommer inte ihåg så mycket. Vi har också ett hemprov som ska vara klart tills på fredag. Hemprover är i SO. Det är 3 hemprov så första ska vara klart nu på fredag och så ska det andra vara klart fredagen där på och det sista fredagen där på... skolan suger..

Nää men nu ska vi inte vara så negativa. Det var ju jättekul att träffa mina vänner igen efter lovet. Jag träffade inte någon av dom under hela lovet så saknade dom jätte mycket.

Vi ska även få en ny engelska lärare. hon heter my. Kommer sakna våran gamla engelskalärare jätte mycket.

Hoppas ni som firade jul hade en underbar julhelg full med kärlek och mys! Och ni som inte firar jul hoppas ni hade ett fint lov!

plus en liten tb bild för att det var sommar och min outfit var on fleek🙆

XOXO Fredrika❤

Likes

Comments

Idag är det julafton!!!! Jag ÄLSKAR julen lätt den bästa högtiden! Tänkte skriva om vad jag fick i julklapp imorn så idag ville jag bara säga god jul!!! Hoppas ni har haft en underbar dag full med god mat och underbara mäniskor! GODJUL

Likes

Comments

Hej❤️
Idag har jag fått min andra del av tandställningen!
Det gick bra. När jag fick den första delen kunde jag inte äta på en vecka... Så är inte jätte taggade för denna vecka😫 Just nu gör det inte så ont ( beror antagligen på Alvedonen😂)
Hoppas ni har har jätte bra dag ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Välkommen till min Blogg!! Jag är en glad och sprallig tjej på 14 år❤️
Här kommer jag att skriva om mitt liv, skönhet och mode!

Likes

Comments