Hejsan!
Förlåt för så dålig uppdatering, ska försöka vara lite aktiv nu och lägga upp bilder oftare. Här är bara en bild jag tog från min Instagram ( @ Fredrikabergstrom).
Mobil: IPhone 6s
Skjorta: Ralph Lauren
Mobilskal: Marc Jacobs

Puss!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeejj!
Idag vaknade jag ganska tidigt ca 7:30 och gick inte upp ur sängen förrän typ 10:00. Jag åt lite frukost och var hemma till 12:00. Klockan 12:00 cyklade jag till min kompis Ella och vi gjorde den här goda lunchen som ni ser på bilden. I salladen var det salami, gurka, sallad, gul paprika, feta ost och pasta. Den blev riktigt god och kändes väldigt nyttig Hahah. Sen har jag och Ella inte gjort så jätte mycket, hennes morfar och hans sambo kom och hälsade på. Så vi fikade med de och nu är jag fortfarande med Ella. Ikväll har jag simträning kl 20:00-21:00 så jag kommer vara hemma ca 21:30. Jag får se om jag kommer att äta middag innan min tröning eller efter. Hoppas att ni har en fortsatt bra dag!! Så ska jag försöka publicera ofta.
Bara jag som längtar så till sommaren??
Puss pöss!📸 @EllaHesser

Likes

Comments

Hej på er! Jag har precis bakat med mina kompisar. Vi bakade en kladdkaka utan ägg för att vi hade inga ägg haha. Det blev helt okej, smakade lite mycket mjöl men annars var den bra och såg ju ganska snygg ut hah jag skoja. Men receptet hittar ni på kladdigkladdkaka.se! Det kommer nog mer inlägg idag, så vi hörs eller vad man ska säga!?! Haha.

Puss pöss!🍸🍸🍸

Likes

Comments

Hejsan svejsan!!
Jag skoja, ja jag har skaffat en blogg. Hehe. Strunt i det!!
Idag vaknade jag 6:30 av min väckarklocka, jag gjorde mig i ordning och cyklade till skolan. Inte så kul faktiskt. Jag förlorade 45 min sovmorgon pga Nationella proven i Engelska. Men som tur va, var det lätt och det kändes jätte bra. Efter det hade vi lunch och det va Nacho buffé som är min favorit mat i skolan. Sen gick alla sexor i min skola på en musikal som heter Grease. Det var jätte kul och ni ser ju bilden där uppe Hihihi! Den var slut 15:20, då cyklade jag hem med min kompis Nevin. Nu är jag med Nevin och ska snart hem och göra lite läxor. Ikväll ska jag äta sushi till middag, det ska bli jätte gott! Imorgon har jag studiedag och ska vara med Nevin och två andra kompisar. Vi får se om det blir något inlägg imorgon!

Puss 🍸🍸🍸

Likes

Comments