Hej!!

Idag började jag 11:20, det var jätteskönt med sovmorgon, kände att jag behövde sova länge idag och vila. Jag känner inte mig alls bra, har huvudvärk och känns som jag börjar få halsont, inte alls kul! Lektionerna idag var ganska lugna och det är inte så stressigt i skolan nu vilket är skönt, dessutom är det snart påsklov!!

Idag är det bara 16 dagar tills jag åker till Lanzarote med min syster och hennes familj, underbart! Längtar som bara den. Har köpte lite kläder till resan och är super taggad. Nu får gärna lovet komma!

Imorgon börjar jag 08:15 och då har jag bordtennis träning sen har jag lång håla, så tror jag åker hem och duschar från arenan! Att kunna träna under skoltid hur bra är inte det? Alla borde ha tillgång till att välja ett idrottsgymnasium, man läser ju ändå det vanliga, jag läser ekonomi!

Jag tog en bild i början nu i början av min resa som jag är så stolt över, att kunna visa den för andra och inte bry sig om vad andra tycker är så skönt och alla borde dela med sig över sin fantastiska resa ni alla gör!

Förra året var jag i Grekland och längtar tillbaka men nu snart ska jag ju till Lanzarote vilket också kommer bli underbart!!

Ha en god kväll och tänk på att vila också!!

Fredrika


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll!!

Hoppas ni mår bra trots att det är måndag, men visst kan måndagar vara bra om man hänger med sina kompisar och tränar. När man har tränat och verkligen gett allt man kan då är man stolt med sin insatt. Att vara stolt med något man gjort är det bästa känslan man kan känna för då mår man verkligen bra, vilket är det viktigaste annars kommer man ingen vart.

I detta inlägget tänkte jag berätta ännu lite mer om mig själv, jag bor som sagt på västkusten i Halmstad. Halmstad är underbart, så mysigt och lagom stort. På somrarna kunna åka till Tylösand och bada och bara ta det lugnt vid havet, så skönt. Jag bor i en villa på Söder med mina föräldrar och bröder. Jag älskar att lyssna på musik och såklart träna. Vissa dagar är man så taggad för ett gympass andra dagar lite mindre dagar.

Det är även viktigt att lyssna på sin kropp, att gå och träna när man känner sig utsliten och absolut inte orkar kommer inte att bli bra, för då tappar man motivationen och även blir de lättare att skada sig om man tränar med halsont & skada tillexempel.

Idag när jag kom hem från skolan så åkte jag och handlade men sen tog jag det lugnt och lyssnade på musik vilket jag behövde. Vila är underbart när man behöver de. Vila är bäst när man har tränat och kroppen är helt slut!!

Här är bild på soliga Halmstad!!!

Fredrika

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det återigen måndag och jag börjar kl 08:25. Jag har 4 lektioner och slutar kl 16:15, men vid lunchen har jag 3 timmars håla, vilket är jätte segt. Jag ska plugga på hålan eller så blir det att jag åker med mamma till stan, har inte bestämt vilket jag ska göra än.

Jag har precis haft matte, vilket är mitt bästa ämne i skolan och roligast, vilket gick bra, snart ska jag ha naturkunskap.

Mitt schema idag är:

  • Matte
  • Naturkunskap
  • Engelska
  • & Spanska

När jag kommer hem ska jag ta det lugnt och sen ska jag träna ikväll bordtennis i 2 timmar. Känner att jag måste träna pingis nu med så att jag inte kommer efter, jag har mest vart på gymmet nu för tiden. Men just nu gör jag de jag känner för, att tycka de man gör är roligt är det viktigaste, annars går det inte att hålla uppe motivationen. Motivationen är väldigt viktigt och den måste man kämpa för, för att senare nå sitt mål som man siktar mot. Det är svårt, vissa dagar är man inte alls sugen för gymmet och andra är man jättetaggad men man ska hela tiden se sitt mål framför sig så blir det enklare.

Min outfit idag är en Ralph Lauren kofta, jeans från gina och mina älskade adidas superstar som jag älskar!!

Gymmet för mig just nu är ''grädden på grädden'' just nu, helt underbart!!!

Det var allt jag hade just nu, hoppas ni kämpar för era mål och håller motivationen uppe!!

Fredrika


Likes

Comments

Godkväll!!

Idag har jag mest tagit det lugnt och vilat ut mig, för imorgon väntar ett rygg, bröst & mag pass på gymmet. Jag ska köra övningarna:

  • Marklyft
  • Bröstpress i kabelmaskin
  • Pulls up
  • Sittande rodd
  • Magrotation
  • & Cable crunch

Jag är så taggad för att ge allt imorgon och jag älskar att köra marklyft, det är min favoritövning just nu, får så bra teknik när jag kör de. Jag gymmar 3 gånger i veckan då jag inte hinner mer, eftersom att jag även spelar bordtennis och det blir mycket plugg i skolan, men varje gång jag är på gymmet så GER JAG ALLT. Jag är väldigt noga med att tekniken ska vara bra så att jag inte gör fel och skadar mig. Jag har redan nu problem med mina knän. För ungefär 2 år sedan började jag få ont i knäna när jag spelade pingis och kollade upp det hos sjukgymnasten och då skulle jag bygga upp runt knät för att inte vinkla det inåt. Det blev bättre ett tag men nu känner jag av det ibland, det beror på vad jag kör, men bara för de ska jag inte ge upp!

Här kommer två bilder. Det är min frukost, så gott att lyxa till det på helgen när man har tid och den andra är att man inte ska påverkas, var den du är och var stolt över dig!!

Godkväll

Fredrika

Likes

Comments

Hej. Jag har hela tiden funderat på att dela med mig av min resa men det har aldrig blivit av, men nu är det dags att börja på något nytt och dela med mig. Jag tänkte börja att berätta lite om mig. Jag heter Fredrika Årzén och bor i Halmstad med min familj på söder. Jag går i ettan på gymnasiet, Aspero Idrottsgymnasium och läser ekonomi. Jag valde ett idrottsgymnasium eftersom att jag alltid tyckt om att träna och mår bra av det. Jag spelar bordtennis men gymmar även 3 gånger i veckan. Mitt mål med gymmet är att jag först och främst ska må bra, men även att jag vill bygga muskler och bli starkare. Jag äter inte efter någon diet, jag undviker inte socker men jag försöker att äta ordentligt och inte massa godis. Jag älskar nötter och frukt och föredrar hellre de än godis.

På min blogg kommer jag att lägga ut bilder på styrkeövningar, ni kommer att få följa min resa men jag kommer även lägga ut lite allmänt.

Detta blev ett ganska kort inlägg om mig och min start, ni får jättegärna maila mig eller kontakta mig via Facebook för att få tips eller ge mig tips! Ni kan följa mig på instagram: fredrikaarzen.

Våga stå upp och dela med dig!!

Vi hörs!

Fredrika

Likes

Comments