Stort tack till alla trevliga och snygga gäster som var med och firade Alla hjärtansdag med oss på hotellet i lördags! Vi var 150 vänner och vänners vänner varav mer än 90% singlar och hälften damer/herrar som avnjöt en härlig middag tillsammans. Efter sittningen anslöt över 300 ytterligare vänner. Magiskt bra stämning från start 18.30 ända fram till stängning 02.00!

Stort tack till mina fantastiska vänner Ishtar, Anna, Ellen, Micke, Björn & Christoffer som också var med och bjöd in sina vänner! Stort tack till hotellet för riktigt bra mat och service! Stort tack till Absolut Vodka som sponsrade med smarriga välkomstdrinkar! Om ni vill ha inbjudningar från Absolut Vodka går ni in på http://news.absolut.com/se

Mingelbilderna från i lördags som Armand Dommer tog kommer upp på scenbloggen.se ikväll. Redan nu hittar ni ett urval nedan. Mycket nöje!

Nu väntar snart semester för min del. Jag skall åka på kitesemester med min pojkvän. Sedan är det full fart med eventen igen. Nästa som jag har spikat 100% nu är midsommarafton på Grand Hotel i Saltsjöbaden. Har dock några fler i pipiline...så är mycket möjligt att det dyker upp något mer kul innan dess!


Gillar

Kommentarer

Förra veckan var ovanligt intensiv. Jag fyllde år och passade på att maximera med roligheter. Onsdag = testade nya menyn på Un Poco. Torsdag = ansiktsbehandling, SPA och middag på Hasseludden. Fredag = firade att jag tränat 11 dagar i rad på Out Of Office AW på Ambassadeur och sen tjejmiddag hemma. Lördag = Bubbles & brunch på Mr French, därefter tjejdrink hemma hos mig på kvällen som avslutades på V. Länge sen jag hade en så festlig helg...men man blir ju bara äldre en gång om året. Tur det! Har galet många fler roliga, fina och bra bilder i mobilen. Ska lägga upp lite fler inom kort!

Gillar

Kommentarer

Gott, nyttigt, snabbt och enkelt. Vardagslyx med massor av antioxidanter. Mums!

  • Mat & dryck
  • Nära Ladugårdsgärdet, Stockholm

Gillar

Kommentarer