Bra kväll 👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Puss 😘

Mys med dom bästa ❤️

Idag har vi varit inne i stan och gjort några ärenden , sedan fram mot kvällen drog vi till Jonte i Söråker så Pepsi fick träffa sin kompis Bingo som är Jonte och Elsies hund. Nu sitter vi och dricker och bara har det gött ! En bra kväll !

Likes

Comments

Denna dag börjar med att jag nästan försov mig till jobbet, ställde alarm men hade stängt av det och somnat om igen så jag vaknade 15 minuter innan jag skulle börja , vart bara att slänga på sig kläderna och åka till jobbet direkt .
Jobbade från 08:30-20:30. Köpte då med mig ingredienser så att vi kunde göra räkmackor.

Så det blev en räkmacka till kvälls myset idag.
Nu sitter jag och Amanda i soffan och ska kolla på tv en stund innan jag ska sova för att jag ska upp och jobba imorgon igen men innan jag ska sova så ska jag gå ut med pepsi (våran hund) och sedan duscha. .
Ha de gött !

Likes

Comments

Jag är en kille på 19 vårar, pratglad och alltid positiv. Älskar att träffa nytt folk och skapa nya gemenskaper och kontakter.

Jag bor i en håla utanför Sundsvall tillsammans med min sambo som jag blev tillsammans med i februari 2014. Vi flyttade in i lägenhet i augusti 2014.

Jag jobbar på ICA sedan drygt ett år tillbaka och trivs jätte bra där.

Jag är ishockey domare på fritiden. Grymt roligt och lärorikt!

Fler fritids intressen är att köra skoter, fiska och vara ute i naturen . Det är så underbart att sitta vid en sjö då det är knäpp tyst och bara lyssna på naturen medans man fiskar. Det är en lugnande helt fantastisk känsla.


Likes

Comments