Tänk att så " små" saker som en vacker bukett eller ett besök, kan lyfta hela min dag eller kanske tillochmed hela min vecka. Denna bukett kom tillsammans med mina fantastiska vänner hem till mig. Jag blev så glad. Tjejerna hade även med sig underbart hembakat fikabröd. Tack för en fantastisk kväll ihop med Er. Detta kan jag leva länge på.


Jag har ofta dåligt samvete att jag inte hinner eller orkar träffa mina vänner. Min energi är inte vad det en gång var. Förr jobbade jag 6 dagar i veckan och efter jobbet åkte jag runt till alla vänner, även samma sak på helgerna, då kunde jag jobba till 21, sen hem till mina vänner och vara där hela natten för att sedan stå på mitt arbete kl 6 igen. Men detta var inte hållbart i längden men såhär höll jag verkligen på nästintill varje dag under en två-års period, och en sommar brakade det. Det har tagit två år att komma tillbaka, men jag är inte helt tillbaka än och det sägs ju att tyvärr kommer man aldrig tillbaka dit man var förr, innan en utbrändhet. 

Dock har jag börjat finna lyckan, glädjen och tacksamheten igen även om jag är trött och har ont ofta. Men det är skönt att inte känna den här tomheten och ledsamheten hela tiden.


Tacksam för mina vänner som stått kvar. Tacksam till min släkt och familj som stannat kvar.

Tacksam för livet. 

Likes

Comments

​Nu kände jag att det var dags att skaffa blogg, jag har så många tankar och idéer som flödar genom huvudet varje kväll och även dagtid hehe, men time to skriva ner dom!


En liten presentation av mig för nya följare

Jag arbetar heltid på ett jobb som jag verkligen älskar. Jag omges med fantastiska människor där som skänker mig så mycket varje dag utan att de vet om det. Ingen dag här är den andre lik, så tack till Er!

När jag inte arbetar så spenderar jag tid hemma i vårat hus, med alla våra djur, har även en dröm och en önskan om fler små djur hihi. För tillfället har vi höns, fisk, katt och hund. I framtiden hoppas jag våran familj växer med getter, minigrisar, kaniner, kalkoner, vaktlar mm.


Jag tycker det är viktigt att se det fina och vackra i vardagen och vara tacksam.


Må så gott alla, önskar Er en fantastisk start Måndag


Likes

Comments