Man sidder en lørdag aften sat sig til rette med chips og diverse og skal bare se en rigtig god film, serie eller dokumentar, men kan bare ikke finde ud af hvad man skal se?

Jeg synes, jeg bruger mere og mere tid på at finde ud af, hvad jeg skal se. Jeg tror, det er på grund af mange valg muligheder, og at jeg bliver mere kræsen, men hvert fald her nogle foreslag.


FILM

Crazy Stupid Love: Den er med Ryan Gosling nuff said!

Notting Hill: Notting Hill er bare en rigtig sød og sjov film med massere af humor. En sand klassiker.

Pretty Woman: Jeg så den igen her for nylig, og den er bare super god. De er begge nogle gode skuespillere, og handlingen er bare gennemført, som selvfølgelig ender godt til sidst.


SERIER

Modern family: Serien er god, da den afspejler mange typer af familier, hvor der er tilsat rigtig god humør. Jeg begyndte på et tidspunkt på den, men kom ud af det igen, men kunne godt overveje at starte igen.

Big Little Lies: Serien er ny på HBO, og der er kun 2 afsnit indtil videre. Men den er faktisk ret god. Den starter med, der er sket en forbrydelse, og man ved ikke, hvad der er sket. Så den går tilbage i tiden, hvor man følger nogle mødre og deres dramatiske liv.

House of cards: Denne serie er mere politisk, hvor det handler om strategi og magt. Den er ret spændende, jeg er kommet ud af den, fordi jeg hen af vejen mistede interesse. Men de første sæsoner er hvert fald gode.

Silicon Valley: Serien får snart sæson premiere med 4 sæson, den omhandler en start up virksomhed, hvor typerne er lidt nørdede sjove karakterer. Den handler om deres sjove tur mod at prøve at opnå succes.

The Crown: The crown er rigtig god og godt lavet, den handler om dronningen af Storbritannien. Ikke nok med det, så lærer man faktisk meget omkring Storbritanniens historie, hvilket gør det mere interessant.

Sex and the city & Friends: Disse to serier er altid en vinder, og hvis man ikke ved, hvad man skal se, eller bare vil se en god serie, er disse to helt sikkert et godt valg.


DOKUMENTARER

Blackfish: Jeg har endnu ikke set Blackfish, men skal snart se den! Jeg har hørt, at den er rigtig god og samtidig har den fået gode anmeldelser. Den handler om spækhuggeren Tilikum, som næsten lige er død. Der er fokus på Seaworld i USA, og ud fra hvad jeg har læst, virker historien ret spændende og forbavsende.

OJ: Made in America: Denne dokumentar er 5 afsnit af 1,5 time ca. Jeg har kun set de 4 af dem, da det første afsnit var udgået på DR's hjemmeside. Den er en krimi, kan man sige. Den både chokerer og forbavser, men samtidig er den også interessant, da den viser USA's historie samtidig med OJ Simpsons liv og handlinger. Dokumentaren fik også en Oscar her i søndags!


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Her er nogle fifs i forhold til at se lidt friskere ud i dagligheden. Lingeringen og brow gel giver lige det ekstra, brynene får mere karakter og den lyse liner giver et frisk udtryk. Begge disse items kan fås i Mac, og er egentlig ikke så dyre igen.

Nu hvor vinteren har stået på og solen har været væk længe, synes jeg, at man føler sig lidt bleg i denne tid! Så jeg bruger engang imellem denne lotion fra Avéne bare til ansigtet, men pas på ikke at få for meget på, kan gøre dig lidt for brunlig haha. Denne lotion kan fås på apoteket.

Likes

Comments

Det er egentlig noget tid siden jeg har købt noget på Asos, men har altid nogle saved items, for på Asos er der altid noget, der frister. Jeg har ledt efter en vinterjakke i lang tid selvom vinteren er nærmest ovre, så har jeg haft udkig efter nogle mere farverige alternativer end bare sort.

Demin er altid sikker, og lag på lag er en stor trend, hvor kjolen er rigtig fin med blonderne foroven.

Likes

Comments

I sommer 2015 inviterede min kærestes familie på en rejse til Seychellerne i 2 uger. Det er uden tvivl en af de bedste rejser, jeg nogensinde har været på. Jeg har kun været uden for Europa 1 gang, som var New York i 2014, som skal siges også var i top 3 af rejser.

Seychellerne er en østat som ligger øst fra det afrikanske fastland i det indiske ocean ud fra Tanzanias kyst og nord fra Madagaskar (Og ja jeg ville indrømme, at dette lige krævede en søgning på google, for at give præcis placering haha)

Vi tilbragte tiden på 2 forskellige øer, en uge på hver. Den første var mere udflugter og strand med dykning, mens den anden ø blev brugt på mere afslapning ved hotellet som havde en mindre strand i hotellets baghave! 

​Denne sommer bliver dog også spændende, da vi igen skal afsted med min kærestes familie til Azorerne, som er en portugisisk øgruppe.

Likes

Comments

Disse billeder er nogle, der har ligget på min computer i flere år, som jeg altid har ville bruge på den ene eller anden måde. Men så tænkte jeg, at en collage var på sin rette plads!

Likes

Comments

Denim og rød er blevet 2 favorit items for tiden. Jeg er typen, der ikke bruger alt for meget farve, men på det seneste synes jeg, at rød er blevet mere attraktiv og synlig i mode billedet., hvilket jeg synes er mega fedt! Jeg har for ikke så lang tid siden købt flere trøjer i rød og en hoodie i rød endda, og den er ret fed i farven, men kunne ikke lade være med også at købe en grå just in case.

Alle disse demin items kan man få i Monki og de to hoodie købte jeg, da jeg besøgte min bedstemor i Sønderjylland, men jeg ved, man kan få en i Envii i grå.

Likes

Comments