Hej alle sammen.

Jeg har besluttet at acceptere udfordringen med at blogge 30 dage i streg. Jeg er super spændt på at begynde, fordi jeg tror virkelig, det bliver en udfordring at blogge hver dag i en måned - men jeg vil prøve! :-D

Jeg tænker, at under denne #nouw30daychallenge vil der hver lørdag være et blogindlæg, der omhandler træning. Jeg vil fortælle jer, om hvordan ugen er gået med min træning - jeg løber med min mor ca. 2 gange om ugen. Jeg tænker, at det vil blive en motivations faktor for mig, at skulle opdatere herinde. Hver mandag vil der komme ugens madopskrift, som jeg enten har lavet eller gerne vil lave.

Derudover vil jeg hver onsdag fortælle om mine tidligere rejser og tips og tricks til rejsen - jeg siger ikke mere end det, fordi det skal være en overraskelse hehe :-P

Og selvfølgelig vil der komme meget andet ind i mellem også - jeg håber det lyder som noget sjovt.

I kan se mere om konkurrencen på via dette link.


- Knus Frederikke

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1: Lyserød strik - LINK 2: Jeans - LINK 3: Lækkert bælte - LINK 4: Smuk taske - LINK 5: Stilletter - LINK 6: Guld ur - LINK

Hej alle sammen.

Her er en lille collage med et outfit til vinter, som jeg synes er super lækker. Dog lidt koldt med skoene, men man må lide for skønheden haha ;-)

Jeg startede i dag med en løbetur med min mor - super lækkert med ugens første løbetur. Bagefter stod den på arbejde i brillebutikken hele dagen. Jeg havde valgt at tage høje sko på - AV! Det gør jeg ikke igen, jeg har lært min lektie....

Efter arbejde var det bare hjem og spise aftensmad med de gamle. Nu står den på hygge med en god film og te.

Jeg håber I har haft en god tirsdag - hvad lavede I?

- Knus Frederikke

Likes

Comments

1: Blonde kjole - LINK 2: Statementøreringe - LINK 3: Lyserød taske - LINK 4: Ruskindsstøvler - LINK

Hej alle sammen.

Jeg håber I alle har haft en god weekend. Jeg havde selv en skøn weekend. Jeg var til julefrokost med mit arbejde om lørdagen, og søndagen blev brugt med kæresten hjemme ved ham.

Det var rigtig sjovt til julefrokosten. Det blev holdt på Kurts mor i Aarhus, hvor vi fik mad udefra. Bagefter blev der spillet beer pong, og vi hyggede det meste af aftenen der. Lidt hen på natten rykkede vi videre ned i byen. Kæresten og jeg tog hjem ved en 5-tiden. Jeg fik desværre ikke taget et billede af mit outfit den aften(brugte ellers 3 timer på at gøre mig klar :-P), men jeg har lavet en collage med mit outfit - I know, not the same, but it's close ;-)

Hvordan tilbragte I weekenden?


- Knus Frederikke

Likes

Comments

Hej alle sammen!

Som januarvejret nu er i Danmark, giver det én lyst til at være indenfor hele dagen, og se Netflix. Derfor var det oplagt at dele min top 10 liste af Netflix serier.

1. Gossip Girl - en tidsløs tøseserie, som man nemt bliver opslugt af- nemlig et fuldendt luksusliv med alt for meget drama.

2. Falling Skies - en sci-fi serie, hvor man følger en families overlevelse i en verden, hvor aliens prøver at overtage jorden.

3. Omstillingsdamerne - En ny serie på Netflix, som bestemt fortjener mere omtale. Serien giver et indblik i livet som kvinder i 1928, hvor man følger fire forskellige men gode veninder - de har det til fælles at lave verdenen mere ligestillet og få indført flere rettigheder for kvinder.

4. Riverdale - en dramatisk og fangende serie, omhandlende en flok venner, som går igennem tykt og tyndt - kort sagt, lever de teenagelivet med lidt ekstra.

5. Dollars - en velhavende familie, som i den grad har vansklige familieproblemer bag facaden.

6. The Walking Dead - Zombier lever overalt, og man skal konstant kigge sig over skulderen for ikke at dø. Man følger en gruppes overlevelse på godt og ondt. De lærer at overleve og gør, hvad der skal gøres for at overleve.

7. Prison Break - Michael's bror bliver dømt til døden efter en forbrydelse. Michael satser derfor alt for at få løsladt hans bror -hvilket ender i hans egen fængsling og et kort over fængslet tatoveret på hans krop.

8. How to get away with murder - En serie som bliver vildere og vildere, jo længere ind, man kommer. Det starter med et mord og slutter med tre.

9. PLL - Hvem kender ikke den?

10. Scream - Hændelserne som skete for mere end 20 år siden i den lille by begynder at ske igen for en gruppe venner.

Håber I kan lide denne guide. Skriv hvilke serier I vil anbefale :-)


- Knus Liv og Frederikke

Likes

Comments

Hej .

Da år 2018 lige er skudt i gang, synes jeg, det var oplagt er dele min nytårsaften med jer! Nytåret blev holdt i Barcelona sammen med en god veninde fra skolen. Vi fløj derned d. 31 december kl 06.00 om morgenen fra Billund. Vi havde besluttet, at vi ville køre derud og så stille bilen i lufthavnen. Vi skulle mellemlande i Amsterdam, så vi landede først i Barcelona kl 10.35. Vi ankom kort efter til hotellet, som var super lækkert samt lækkert værelse med kingsize bed. Vi startede med en lur, så vi var klar til om aftenen. Så brugte vi tiden på at gøre os klar til at vi skulle ud og spise om aftenen. Nede på restauranten fik vi rigtig lækkert mad. Vi startede med 4 forretter til deling, som bestod af lidt forskelligt fisk. Bagefter fik vi 3 forskellige slags kød, som var utrolig godt. Vi sluttede af med en volcano med dulce de leche inden i - og lidt is ved siden af - det smagte himmelsk!

Vi var lidt i tvivl om, hvorvidt vi ville springe ind i det nye år på restauranten, eller om det bare skulle være os to på hotelværelset. Det endte med, at vi blev på restauranten. Lidt før klokken slog 12:00, løb tjeneren rundt til de forskellige border med nytårspakker, der bestod af hatte, halskæder, masker, overskæg osv. Der er en tradition i Spanien, som lyder, om at man skal spise 12 vindruer, når klokken slår 12:00, så det fik vi også til - samt lækker cava ;-)

Efter vi havde leget lidt med de forskellige ting, vi havde fået i den pakke, tog vi hjem til hotelværelset for at finde ud af, hvad vi ellers ville. Det endte med lidt hygge på hotellet og så i seng :-P

På vej hjem til Danmark, stoppede vi i Burberry butikken, hvor jeg så den fedeste taske! Det endte dog med, at jeg ikke købte den alligevel :-( Jeg havde nemlig haft et godt øje til en anden taske, SOM JEG KØBTE - IKKE KUN EN, HELE TO!!! Dem kan I se i mit næste indlæg, som jeg poster en gang i næste uge!!!!

Hvordan holdte i nytår?


- Knus Frederikke

Kjole fra nytårsaften: Kjole fra Gestuz - LINK 

Likes

Comments