Hej alle jer derude, længe siden!

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg, og det var vidst også på tide. Dette indlæg kommer til at handle omkring en lille hyggetur til Flensborg i går med min mutti, moster og kusine. Dagen havde egentlig ikke andre formål, end at vi skulle hygge. Det blev heller ikke til den store shoppingtur, da min kusine og jeg begge var ret så trætte pga. fest og bytur fredag nat - vi klarede den dog heldigvis uden tømmermænd. Hahaha.

Flensborg er egentlig en meget hyggelig og nice by. Dog er den også lidt kedelig, hvad angår shopping, eller måske var det bare ikke vores "finde en masse lækre ting"-dag i går. Typisk. Men så sparede vi da de penge. Min kusine og jeg endte dog begge med, at købe et par matchende øreringe og en halskæde med vores stjernetegn + det var ret billigt, der var nemlig 25% på halskæderne. Og vejret kunne nærmest ikke have været bedre. Solen skinnede, det var varmt og folk var glade. KOM SÅ SOMMER!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle sammen og velkommen tilbage!

JEG ER 17! Ikke fordi det er så vildt igen, men alligevel. Jeg synes at det lyder ældre end det egentlig er - men jeg tror det er fordi at det betyder at jeg kun officielt er barn i et år endnu. Jeg ved ikke om jeg er den eneste der ikke gider, at være voksen. På nogle punkter vil jeg godt bare forblive barn forevigt, eller i hvert fald ikke blive ældre end jeg er nu. 17 er en fin alder, dog er der ikke nogle fordele eller goder ved at blive 17, som der f.eks. er når man bliver 16 og 18. Når man bliver 16 har man muligheden for at gå lovligt i byen og komme ind på nogle natklubber + man må købe visse slags alkohol og når man bliver 18 må man jo nærmest alt. Man må køre bil (alene), købe stærkt alkohol og man må komme ind stort set alle steder. Tænk at man først er myndig, når man er 21 år i USA... Det føler jeg også passer meget bedre, i hvert fald på mig. Til gengæld, må de så også køre bil allerede som 16-årige, men vi må jo også allerede begynde at tage kørekort som 17-årige herhjemme, selvfølgelig med en del flere regler. Nok om det, jeg vil fortælle jer om min fødselsdag og hvordan jeg blev fejret!

Min dag startede næsten perfekt ud, da min farmor kom med rundstykker (og chokoladeboller) til morgenmad. Så min mor, min farmor og jeg startede dagen ud sammen. Min far var allerede taget på arbejde, så han var der desværre ikke. Da jeg så kom i skole, blev jeg mødt af mine klassekamerater og bedste veninder, som alle ønskede mig tillykke. Det var hyggeligt nok, men lidt øv at have alle fire moduler på ens fødselsdag, men det gik heldigvis hurtigt. Efter skole havde jeg inviteret mine dejlige veninder på besøg til boller, varm kakao og kage. De fejrede mig med stor stil og gav mig en smuk halskæde i gave. Vi fik en lækker kagemand, og da jeg skulle puste lysene ud var 9 af de 17 stadig tændt, så jeg har altså 9 kærester :))

Efter vi havde spist en masse, masse kage, besluttede vi os for at gå en tur ned til havnen, for at få lidt luft og for at nyde det gode, men lidt overskyede vejr. Det var en rigtig hyggelig tur, hvor vi kunne snakke lidt højere, end vi ellers kunne i spisestuen, hahah. Dermed kunne vi også snakke lidt mere om drenge, eftersom mine forældre sad lige nede i stuen og kunne høre alt. I kender det vel ;) Forresten havde vi også mine hunde, Anton og Carla, med så de fik deres middagstur.

Pigerne tog hjem kort efter vores gåtur, og så havde jeg lige en halv time til at blive en smule sulten, da mine forældre havde været så dejlige, at invitere mig på Running Sushi. Personligt synes jeg ikke, at der findes noget bedre end sushi, jeg elsker det! Ikke nok med at det ser godt ud, så smager det også godt. Jeg kan ikke få nok. Mine forældre, eller min mor, kan også godt lide sushi, men nok ikke lige så godt som jeg kan - men så er det jo godt der også er andet at spise på Running. Hvilket også er super lækkert, i hvert fald det meste af det, der er også det der mærkelige suppe...

Alt i alt havde jeg en perfekt dag. Den kunne mildest talt ikke have været bedre. Jeg blev fejret af dem jeg holder aller mest af og det var så dejligt. Jeg fik gode gaver, min yndlings mad og en masse søde hilsner. Dog er jeg ikke færdig med at blive fejret, da jeg holder fødselsdag for min familie i weekenden. Det glæder jeg mig også super meget til, da det altid er super hyggeligt at samle familien sammen og hygge med god stemning og god mad.

Kys Frederikke

Likes

Comments

Hejsa alle sammen og velkommen til min blog!

Dette er mit første officielle indlæg på min blog, og det kommer til at omhandle min sidste dag som 16-årig, da jeg i morgen d. 14 marts fylder 17 år. Jeg vil i anledningen fortælle jer om min sidste dag som 16-årig og vise mit OOTD.

Hvis vi starter med hvad jeg har lavet i dag, så har jeg først og fremmest været i skole. Forresten går jeg i 1.G på STX. Da jeg havde fri fra skole, skyndte jeg mig at komme hjem så jeg kunne bage kage, fordi jeg og nogle af mine klassekammerater skal sælge det til skolens elever på onsdag. Kagen jeg har bagt er en (forhåbentligt) lækker banankage. Og grunden til, at vi skal sælge er fordi vores klasse skal til New York i foråret 2018, så derfor skal vi spare op. Derudover var min far og jeg lige nede i Rema 1000 for at handle. Det er i øvrigt også der jeg arbejder et par gange i ugen. Pisse fedt :)) altså lønnen, haha

Hvis vi så går over til mit outfit of the day, så fik jeg lige min fader til at tage et par billeder af mig, selvom han hader det, hehe. Jeg havde en lang grøn jakke fra ASOS på, som jeg kun gav 225 kr. for!! Den var på tilbud og havde før kostet 950! Det er nok et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort. Min hoodie er fra nike, og jeg mener at den kostede 450 kr. Mine bukser er fra Levis og de er købt i en eller anden butik i USA, men de er pisse gode. Jeg vil gerne anbefale, at inverstere i et par gode jeans, da det godt kan betale sig. Men det kender I jo nok derude, man vil hellere have et par bukser fra dr. denim eller noget i den stil, end et par bukser fra HM. Og så er især sorte bukser bare vigtige, da man oftest har et par som bare er elsket op til skyerne. Mine sko er fra Adidas, Stan Smith. Dem kender I nok alle sammen, da det er en af de mest mainstream sko der findes, men til min forsvar, så købte jeg dem til min konfirmation i 2015. Så de er altså pænt gamle, men stadig fede.

Det var alt for i dag. Vi ses forhåbentligt snart igen, jeg håber I kunne lide mit første indlæg.

kys

Likes

Comments