Header

Selvom jeg elsker at gå på handelsgymnasiet med alt hvad de indebærer, er der nogle ting, som har ramt mig i perioder. Jeg tror bestemt ikke, at jeg er den eneste som kender til de forskellige faser man genenmgår. Nu er jeg heldigvis nået til det 3. og sidste år, hvilket både er fantastisk og surrealistisk. Ud fra mine 3 års erfaring på HHX, får I hermed mine bedste råd til, at komme igennem de 3 faser.

Fase 1: "7-afleveringer-på-en-uge-og-er-ikke-startet-endnu" fasen


Denne fase er præget af de perioder, hvor det hele bare køre på samlebånd. Ud over de normal lektier, knokler du med at få styr på det hele, men det er ikke altid, at det går lige godt. Derudover kan denne fase også indebære, at man starter på en aflevering for sent og evt. ender med at sidde ud på natten for, at færdiggøre det. Hvis ikke man bliver længe oppe, kan man også risikere, at aflevere noget rigtig lort - Sådan er spillet. Derudover rummer denne periode også panik i klassen og hvis folk kan slippe afsted med det, skipper de gerne et par timer for, at færdiggøre afleveringerne. Derudover, er du også oftest i søvnunderskud i denne fase.

Råd til denne fase: Husk at det bare er en periode! Det er også vigtigt, at du har overblik over dine afleveringer og får rettet det ordenligt igennem. Derudover er det også meget federe, at få startet i god tid, så man faktisk kan have lidt fri i weekenderne. Går det helt galt, plejer de fleste lærer at være forstående

Fase 2: "fuck-dig-fuck-dig-og-fuck-dig" fasenDet er ikke alle der gennemgår denne fase - Men alligevel tror jeg, at de fleste piger ender her før eller siden. Du skal gå i skole med de samme mennesker i 3. år og selvom de er mega nice, kan man godt blive irriteret over, at være så meget sammen med folk. Derudover oplever de fleste teenagere problemer med kærligheden eller venner, som påvirker skolen. I denne fase er det vigtigt, at finde sig selv igen. Som man siger; Der er ikke et match mellem alle mennesker, så chancen for, at du kommer til at gå i klasse med nogle du ikke passer sammen med er stor. 

Råd til denne fase: Kæmp dig igennem de svære perioder socialt, selvom det er hårdt. Hvis problemerne er virkelig store, skal du dog ikke presse dig selv socialt mere end højst nødvendigt. Overvej også, hvem af dine venner der ville være i stand til, at hjælpe dig igennem dette. Arbejd i grupper hvor du ved, at det ikke bliver dig, der bærer hele arbejdsbyrden. 

Fase 3: "jeg-er-mega-uduelig-og-ubegavet" fasen


Been there, done that. Den værste karakter jeg har fået i gym, var et elegant 4 tal med pil nedad - Av, av. Sådan kan det dog også gå, når du lader dig rive for meget med af et emne og ikke får læst grammatikken igennem. Det var personligt et kæmpe nederlag for mig, men selv stræbere kan have dumme dage. Jeg kan huske at jeg græd haha, for det var bare ikke sjovt i øjeblikket. I de efterfølgende afleveringer, var jeg så nervøs for karakterne. Alle mennesker har gode og dårlige perioder, hvilket præger både motivation og skolearbejde. Her skal man dog huske på, at en karakter ikke indikere, hvem du er som menneske eller hvor meget du har knoklet med en opgave - Blot udfaldet af opgaven.

Råd til denne fase: Kom over det og vend stærkt tilbage. Husk at en karakter ikke definerer eller bestemmer, hvilket menneske du er. Nu vil jeg give et råd, som jeg ikke selv kan leve op til; Tag ikke en karakter personligt. En anden god idé er, at du evt. kan snakke med dine lærer om, hvad der gik galt.

Jeg håber at I nød mit lille indlæg om det 3 faser, som de fleste af os gennemgår.
Uanset hvilken fase du gennemgår så husk, at gymnasietiden er gået før du ved af det, og så vil du savne det.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så er jeg tilbage her på bloggen, med  5 fødselsdagsønsker. Endelig er tiden snart kommer til, at jeg fylder 18 år her d. 24 oktober. Det skal fejres i London, sammen med min søde familie. Om 2 uger flyver jeg nemlig til London med skolen, hvor jeg skal være i hele 3 uger! Mine forældre er så søde, at de flyver over til mig på min fødselsdag sammen med mine søskende. Det bliver helt fantastisk at fejre min fødselsdag med dem og så endda i London. Jeg er helt vildt spændt på London og glæder mig så med til, at komme ud og rejse igen (Selvom det faktisk kun er små 4 uger siden, at jeg var i München med skolen, hihi).

I vil helt sikkert få en update på London, når den tid kommer. Lige pt. er jeg dog også igang med kørekort, så det indebærer også forskellige praktiske ting, der optager min tid.

Jeg håber at I alle har det dejligt, for det har jeg ihvertfald.Likes

Comments


I går var jeg med min kæreste på udsalgsjagt i København, hvor jeg kom hjem ude gode fund og havde brugt sølle 150 kr. på mad og kaffe. Heldigvis for, at jeg ikke havde købt noget! Da jeg kom hjem faldt jeg nemlig over et par Isabel Marant sneakers jeg havde haft kig på længe, nedsat hos YouHeShe. Heldigvis for, at jeg har små fødder og kan finde sko på udsalg ;-)

Der er meget blandede meninger om disse sko - Pt. er jeg igang med at overtale min mor omkring, at det virkelig er et par fede og anvendelige sko. Selv er jeg kommet til den konklusion, at de ser virkelig fede ud i simple outfits, som det på billedet.

Det blev altså til et stk. nedsat bobby sneakers i den "Taupe" farve. Min konto har det ikke godt pt., så jeg glæder mig til løn i morgen. Jeg vågnede tilmed op med en besked omkring, at de havde brug for mig på arbejdet - Lige så vel, som min konto havde brug for, at jeg arbejdede. Derfor blev min VØ aflevering til efter ferien lidt forsømt, så den må laves i morgen i selskab med min søde kæreste Markus.

Jeg glæder mig virkelig meget til, at jeg modtager skoene og venter pt. på en bekræftelses mail fra Post Danmark om, at de er afsendt. Tilmed kigger jeg på en masse andre lækre Isabel Marant ting, som jeg dog må vente med at klikke hjem.


Likes

Comments


Jakke fra ZARA

I dag var så min første skoledag på 2.år - Helt utroligt! Tiden er gået så stærkt og pludselig sker der en masse nyt. En af mine veninder skifter over til HF, så det er mærkeligt uden hende. Ellers var det skønt at se alle igen, selvom ferien allerede er savnet.

Eftersom de fleste på min skole efterhånden render rundt i den samme sorte bikerjakke fra Zara, overvejer jeg at sælge min egen. Det er bare ikke specielt fedt, at se 7+ piger med den samme jakke. Siden jeg så en pige med denne jakke, er jeg blevet totalt forelsket! Jeg føler virkelig, at den passer perfekt til min stil. I min optik bør den dog styles på en anden måde, end den er på det overstående billede.

Når jeg forhåbentlig snart klikker den hjem, bliver det med skinny Acne jeans, en lækker tee og et par fede boots. Jakken har en speciel farve og falder bestemt ikke i alles smag, men i det rigtige outfit kommer den til at fungere.


Likes

Comments


Eftersom jeg starter i skole på mandag, har jeg købt mig en ny taske. 
Det er denne fra Malene Birger, som jeg længe har kigget på. Jeg har allerede haft tasken med i sommerhus og størrelsen er rigtig god til mange formål.

Desværre får jeg ikke brug mit mørkeblå Hermés tørklæde så meget, derfor personligører det nu tasken. Jeg har bare bundet det rundt om tasken, hvilket jeg synes fungerer rigtig godt! Min kæreste overraskede mig med det matchende Iphone cover, da jeg havde snakket meget om det.

Min elskede Macbook air skal til reparation, så den må jeg undvære for en stund..Virkelig dårlig timing, nu når jeg skal starte igen.


Likes

Comments

Klik på de små billeder for, at komme til det pågældende item.

Hej Darlings!

Denne søndag skal bruges på lidt onlineshopping og træning med min bedre halvdel. Overstående ting er alt sammen items, jeg overvejer at klikke hjem. Undertøjet er dog det jeg mangler mest, da jeg godt kunne trænge til noget nyt. 

De forskellige toppe synes jeg egner sig perfekt til sommeren og de er lige til, at tage med på sommerferie. Samtidig er jeg også virkelig forelsket i bukserne, så det er en svær beslutning at tage, haha. 

Sidste "rigtige" uge af 1.G starter i morgen og jeg glæder mig så meget. Tænk at 1. år på handelskolen allerede er gået. Jeg laver som før nævnt en guide til 1. år på gym eller handelskole, hvilket I snart kan se frem til at læse.

xo 
/Frederikke 

Likes

Comments

Hej Darlings.
I dag ville jeg lige skrive en kort update og dele lidt lækkert musik med jer. 
Dagen skal gå med min søde kusines 18 års fødselsdag og i aften hygge med min søde kæreste.
Tøjet er jeg stadig i tvivl omkring..Jeg har nemlig fået købt en rigtig fin trøje fra H&M, som I måske har set på Instagram her? Tøjet skal I nok få at se, uanset hvad det ender med..hihi.
God lørdag mine piger.
xo

Likes

CommentsJeg har hele mit liv på en eller anden måde, ikke passet ind. Jeg var anderledes. Min inspiration kom fra de store modehuse og de har altid kunne give mig et sug i maven. Penge har ikke haft en værdi, i forhold til tøj. Tøj er i min verden kunst og min hobby er, at samle unikke items og elementer. Men en dag, havnede alt dette i skraldespanden.

Det skal lige siges, at jeg i mit liv har gennemgået grov mobning dengang, hvor designertøjet på min krop kun var illusioner og hjertet rummede bløde sider. Dengang udgjorde min personlighed det hele og ved tilbageblik på gamle billeder, virkede det ikke helt. Jeg har altid haft få mennesker, som jeg stolede på. Min ryg har ar efter øjeblikke, hvor "venner" stak kniven i ryggen. Under mine Acne jeans har jeg røde knæ efter alle de gange, hvor jeg græd på toilettet i fosterstilling. Det er ynkeligt. Ynkeligt at jeg skulle gennemgå alt dette, for igen at opleve en situation.

HHX eleven Frederikke. Et nyt kapitel, et Balenciaga armbånd. En ting med stor personlig værdi for mig, da det for det første var det sidste køb jeg gjorde mig med min eks. Det var det armbånd der sendte mig videre. En gave fra mine forældre som en ros. En del af mig der endte i skraldespanden.

Efter en idrætstime var det væk fra tasken - Og det skal lige siges, at jeg ALTID har det på og sjælendt tager det af. Panikken bredte sig da jeg vidste, at de sorte med sølv efterhånden var svære at opdrive. At Holly Golightly ikke længere var Balenciaga forhandler. Efter at have ledt efter det i 20 min. kiggede min veninde Annika så i skraldespanden - Hvor det lå.

Kære danskere. Velkommen til. Vi bor i et fantastisk land, hvor janteloven hersker mere end dronningen selv. Jeg giver 10 kr. til den person der siden den hændelse har skjult overfor mig, at de synes jeg fortjente at miste mit armbånd, kiggede i min taske og åbenlyst er min største fan.

xoxo
Likes

Comments

Hej Darlings!

Her på det sidste, er jeg blevet utroligt glad for gode løbeture - Det er faktisk ret vildt.
Jeg plejede at være typen, der foretrak løbebånd og fitness, istedet for løbeture i naturen. Det er nu vendt, hvilket giver mig et problem; Mit fitness sportstøj er ikke varmt nok til de lange løbeture.

Er der noget jeg hader at bruge mange penge på, så er det sportstøj. Derfor er Trendsales endnu en gang blevet tjekket, for lækkert sportstøj. Det er da eksempelvis fantastisk at iføre sig H&M x Alexander Wang når man træner, man ved aldrig hvem man møder på vejen.

Trendsales kører netop nu også en kampagne kaldet "Fit i 15", som jeg synes er rigtig relevant. Man kommer bare lettere ud af døren, hvis man har et lækkert træningsoutfit, som man har købt til en rimelig pris. 

I kan klikke HER for at læse mere om kampagnen

Hav det fantastisk og få løbet en kilometer eller 5 - Du vil helt sikkert have det skønt efterfølgende.

//Dette indlæg er sponsoreret af Trendsales//

Likes

Comments


Jeg har skriveblokade..Heldigvis har jeg dog gode veninder! Min søde veninde Annika hjalp mig med dette indlæg, for at fortælle lidt om vores venskab og tid sammen. Her ser I Annikas besvarelser om Frederikke bag skærmen;

Beskriv Frederikke;
 En vidunderlig veninde, som lytter til en og støtter en uanset hvad. En smuk og en rigtig klog pige, som man burde misunde.

 Jeg er veninder med Frederikke fordi…
 Jeg er veninder med Frederikke, fordi hun er en loyal veninde, man kan altid snakke med. Derudover kan man snakke med hende om alting. Hun er der faktisk bare altid, når man har brug for hende. 

Hvad er jeres bedste minde sammen?
 Mit bedste minde med frederikke må være, da vi var i Tivoli sammen og se Eventyrteateret. Det var virkelig hyggeligt og vi var bare os selv. Virkelig skøn oplevelse! Håber på mange flere minder med den skønne pige.

Hvordan blev I veninder?
Vi blev veninder, da vi går i klasse sammen. Vi begyndte at snakke rigtig godt, og så følte vi vel, at vi havde det meget godt med hinanden


Hvad er det bedste ved jeres venskab?
Det bedste ved vores venskab er, at vi kan stole på hinanden og altid sige vores mening. Et venskab bygger op på, at man skal kunne diskutere, men stadig holde sammen - Og det er det Frederikke og jeg gør. 

Tak til søde A for, at holde aktiviteten på bloggen kørende og give mig en lille pause.
Sweet dreams søde læsere. 


Likes

Comments