Hej alle. Jeg har valgt at starte den her 'serie', hvor jeg fortæller om mine 5 favorit sange fra forrige måned. Jeg vil komme med mening om sangen, og hvorfor den har fanget mig. Selv går jeg ´meget op i musik, men det må i høre om i et kommende indlæg ;) Men jeg syntes egentlig bare vi skal komme i gang med mine jams fra maj måned.

1. There´s Nothing Holdin' Me Back - Shawn Mendes

Igen er Shawn Mendes gået i de mange teenagers hjerter - inklusiv mit. Hver eneste gang han udgiver et nummer falder jeg igen og igen for hans charme, som han udtrykker godt igennem hans stemme. Teenageren kommer op i mig igen, da hans stemme knækker lige inden omkvædet. Alt i alt er den fængende guitar, den knækkende stemme og hans ufattelige charme røget direkte ind på min Spotify. Og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har hørt hans sange.

2. Location - Khalid

Et perfekt ord til den her sang for mig er 'chill'. Jeg kan forestille mig den her lækre aften på stranden. Solen går stille ned, mens man sidder og vipper fra side til side til denne fantastiske sang. Sangen går ikke for hurtigt, men det er heller ikke fordi den går for langsomt. Den har det her vibe, der gør, at man kan høre den hele dagen. Super lækkert nummer fra Khalid.

3. Supermarket Flowers - Ed Sheeran

Nu går vi over til det lidt mere langsomme. Ed Sheerans følelser kommer tydeligt ud i denne sang. Denne sang har flere gange efterladt en tåre eller to i min øjenkrog, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der har det sådan. Sangen har haft en stor betydning for mig, da den minder mig meget om min morfar, der desværre gik bort for lidt over et år siden. Men det kan jeg fortælle mere om i et kommende indlæg. Egentlig har denne sang bare været en stor succes fra Ed Sheerans side af.

4. Free Fallin´ - John Mayer

Vi går tilbge til et lidt ældre nummer. Nemlig John Mayers hit fra 2009. Det var lang tid siden jeg havde hørt den her sang, men da de spillede den på en cafe, så blev den hurtigt min favorit igen. Sangen er meget rolig, og man bliver ikke blæst væk, når man hører den. Den kører i det samme tempo, hvilket er meget behageligt for ørene. Derfor skulle den selvfølgelig med her.

5. Issues - Julia Michaels

En typisk sang fra 2017. Og alligevel har den fanget mig mere end de andre. Normalt plejer jeg at høre en sang i en uge, og så bliver jeg træt af den. Men lige præcis her, har Julia Michaels fanget mig. Jeg har nu i over en måned hørt den på repeat, uden at blive træt af den, og jeg sætter gerne stadig på to - tre gange om dagen. En favorit fra min side må man sige.

- Frederikke

Likes

Comments