Søg

personligt, knæk cancer showet

Hey allesammen og velkommen tilbage.

Dette bliver et ret langt indlæg, så har valgt at dele det op i 3 indlæg, del 1, og del 2, og del 3

I dag tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg omkring forberedelserne til knæk cancer showet.
Som i nok ved var jeg med i knæk cancer showet, her i lørdags d 28 oktober.
Jeg blev kontaktet af en tilrettelægger på knæk cancer tilbage fra nogen måneder siden, vi skrev lidt frem og tilbage, aftale at ringes ved, og om det var noget jeg havde lyst til at medvirke i, senere hen har vi lavet et par telefon interviews.

Da vi havde skrevet og snakket et par uger, kom der en kameramand hjem til mig, og en tilrettelægger på programmet, (hende jeg havde skrevet med)

Vi lavede lidt interviews, hvilket var lidt mærkeligt i starten da jeg skulle snakke i hel sætninger, så hvis hun spurgte “hvornår fandt du ud af du havde kræft?” måtte jeg ikke sige “d 12/12” men “jeg fandt ud af jeg havde kræft d 12/12” da man ikke måtte høre hende snakke, de lavede også nogen “billeder” der hvor de filmer noget, men man snakker indover, lidt voiceover agtigt, håber det giver mening.

Næste gang jeg mødes med dem var på hospitalet, Mikkel Kryger var med, sammen med en tilrettelægger mere, vi mødes alle sammen, sammen 1 time før jeg rigtigt skulle være der, for lige at møde hinanden ordenligt, altså kl lort om morgen.

Vi gik op på afdelingen, de så lige hvilken stue jeg skulle lige på osv, vi tog nogen af scenerne om et par gange, så det klip i så hvor vi gik ind på stuen, og sagde “neeej der er balloner” var nok 3 gang vi så det, det var lidt mærkeligt, men meget sjovt.

Da Mikkel og de andre var taget hjem, var kemoen igang, og dermed min sidste kemo, normalt har jeg været indlagt fra tirsdag morgen - fredag, og i starten fra mandag - lørdag, men denne gang, faldt mine tal så meget at jeg allerede kunne komme hjem torsdag, helt fantastisk!

Der kommer en del 2, fra da jeg blev overrasket af Julia Sofia, og også en del 3, hvor jeg forklare om selve showet.

Link til min instagram HER

Link til min facebook side HERKærlighed fra mig til dig.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments