Søg

operationer , personligt

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg var her fra 1 uge siden til samtale på riget, for at få svar på mit seneste røntgenbillede, som jeg har nævnt før, har jeg fået sat en skinne ind i armen, der holder sammen på den nye knogle, og det af den gamle de nu har ladet være, de har så sat 8 søm igennem så den holder, og så håber de på at den vil vokse sammen, lidt som en brækket arm forestiller jeg mig.

Problemet er bare, at knoglerne ikke er begyndt at "smelte" sammen, overhovedet, og nu er det altså 4 måneder siden jeg blev opereret, jeg ved godt at alting heler langsommere når man er i et kemo forløb, men det lød lidt på overlægen som om, der gerne måtte være tegn på den begyndte at vokse sammen, men det var der ikke, hvilket gør mig ret urolig.

Ydre mere fik vi at vide, at det at det slet ikke er sikkert at knoglerne nogensinde vokser sammen, og det var virkelig et kæmpe chok, hvis knoglerne ikke gør det, skal jeg nok opereres igen, og hvad de så gør der, vil jeg slet ikke tænke på - og det tror jeg heller ikke lægerne selv ved.

Men nok det jeg blev mest "bange" over, var at de sagde at, den skinne jeg har fået i armen godt kan knække, og sker det, skal jeg også opereres, jeg skal virkelig passe meget på, mere end jeg allerede har, jeg fik at vide fra noget tid siden at jeg godt måtte begynde at bære små ting, så som, en gaffel, en mobil, et glas, osv, men gør jeg det mange gange kan det også knække! Ligesom hvis jeg fx falder, jeg er pisse bange for den pludselig knækker, og at jeg skal opereres, og derfor skal udskyde min kemo, og jeg må ikke gå x antal uger uden, og ja... Det hele er lidt noget rod i mit hovede lige nu, det også derfor der ikke har været et indlæg ude længe.

De siger at der kan gå alt mellem et halvt år, og et år, før de ved hvordan knoglen vil arte sig, det er virkelig lang tid at gå i uvished, også med hensyn til uddannelse osv.

Jeg har faktisk siden jeg lille gerne være frisør, men det er ligesom udelukket nu med min arm, jeg har været i praktik hos en børnehave som gik super godt, og det er det jeg har været indstillet på jeg gerne har ville de sidste par måneder/år, ihvertfald haft en ide om det var det jeg ville, men til samtalen fik jeg at vide, at det måtte jeg ikke, det ville ikke kunne lade sig gøre med hensyn til min arm.

Jeg syntes jeg bliver så begrænset i alt jeg foretager mig, og alt jeg vil, nogen gange har jeg lyst til at flygte fra mig selv, det svært at forklare, men der kommer måske et indlæg om det.

Læs mit seneste indlæg her.Kærlighed fra mig til dig.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey alle sammen og velkommen tilbage.


Som nogen af jer nok godt ved, så får jeg 2 forskellige slags kemobehandlinger, den ene er hvor jeg er indlagt, små 4 dage, og den anden, som hedder hård kemo, eller, ved ikke hvad den bliver kaldt, men jeg kalder den hård kemo, det var den jeg fik d 23, og 24 december sidste år, hvor jeg blev så forfærdelig dårlig.

De sidste 10 uger af mit kemo forløb, (kun med den "hårde" kemo) skruede de ned i dosis, det gør den ikke er lige så hård, hvilket også gør jeg denne gang "kun" skulle havde den 1 dag, og ikke 2, hvilket betyder at jeg er hjemme på min fødselsdag i morgen, yahh, hvor godt jeg har det må tiden vise - men jeg er ikke på hospitalet!

Men som i kan se på overskriften, skal jeg ikke havde den hårde kemo mere, jeg er færdig med den, det er ligesom et afsluttet kapital.

Nu har jeg 3 uger hjemme, og så mangler jeg "kun" 2 indlæggelser, og så er jeg færdig, fu*king FÆRDIG, altså for altid, (forhåbentlig) om ca 5 uger kan mit liv begynde igen, det er som om det har været på total standby, det er så sygt at tænke på, at jeg har været igang i 8 måneder.

Lige nu glæder jeg mig bare så forbandet meget til at få mit hår igen, til at kunne rede det, sætte en hestehale, og bare se "normal" ud igen, jeg glæder mig til forhåbentlig, at få min krop igen, jeg har taget 12kg på, og kan seriøst ikke holde mit eget spejlbillede ud længere, plus at alt den prednisolon, og alt andet medicin gør mig så tyk i hovedet - og alle andre steder, og så hjælper det heller ikke noget, at jeg ikke kan løbe, og bevæger mig meget mindre end før.

Men bare rolig bloggen stopper ikke, får jeg har nogen operationer, og en masse MR scanninger, PET scanninger, nyre undersøgelser, hjerteundersøgelser, og røntgen der venter på mig.

Jeg ved jeg ikke har opdateret længe, men jeg er så stresset, jeg har så mange ting, at tænke på lige nu, og en masse jeg skal tage stilling til, omkring skole osv, men alt det skal i nok få mere at vide om, når jeg engang selv er helt med.


Kærlighed fra mig til dig.
Likes

Comments