Søg

Hej alle sammen og velkommen tilbage.


Som i nok har gættet på titlen vil dette indlæg blive en, bag om knæk cancer del 3.

Hvis ikke du har læst del 1 og 2, kan du læse dem HER og HER.


Det var d 28/10 showet gik live, dagen inde var der vild med dans i fjernsynet, hvor i reklamen der kom en lille teser med mig, det var sådan lidt mærkeligt, jeg sad lidt på min mobil og bum, kom jeg frem på skærmen, ret mærkeligt, men meget sjovt.

Da vi kom til lørdag d 28, kunne vi faktisk tage det meget med ro, da det jo først var ret sent, jeg gik i bad, lagde en let Make up, da jeg skulle i makeuppen senere på aften, vi var blevet inviteret ud og spise af knæk cancer, så vi kørte allerede kl 15.

Da vi kom frem til restauranten, ventede vi lige på de sidste, da vi kom ind var forretten allerede på bordet, det var noget lækkert brød, med en masse forskelig skinke, vi skulle gå lidt over 1 time efter vi var kommet, da vi skulle være til showet kl 18.

Så snart vi kom hen til nordisk film, kom Anne og viste os hen til makeuppen, Nicoline (min søster) og mor sad ude bag ved i mens, ikke ret lang tid efter jeg var kommet, kom Julia sammen med hendes manager og en anden jeg ikke ved hvem er, måske en tilrettelægger, vi skulle lige havde lidt styr på hvordan og hvorledes, når vi skulle live på facebook inden selve showet.

Da jeg var færdig inde i makeuppen, tøffede vi videre, ind til der hvor vi skulle på facebook live, i call centeret.
På vej men ud gik jeg lige forbi Simon Jul fra vild med dans, og lige efter kom Medina da hun skulle optræde senere på aften - jeg følte mig en anelse malplaceret sammen med alle de kendte.

Inde i Call centret sad de fleste klar, der var blandt andet, Claudia fra vild med dans, Mette Blomsterberg, Linse og you name it.

Ikke ret lang tid efter jeg var kommet, kom Julia, vi fik lige styr på de sidste ting inden vi skulle på live.
Da vi var færdige med facebook live skulle vi direkte ind til selve showet, men det laver jeg en del 4 af, ellers bliver dette indlæg aaalt for langt.


Kærlighed fra mig til dig.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen tilbage.


I dag vil jeg lave del 2, af bag om knæk cancer showet.

Hvis ikke du har læst del 1 kan du læse det lige HER

Som i læste sidst, var Mikkel og nogen tilrettelægger (Anna, og Anne) på programet med mig inde til min sidste kemo, da der så var gået et par uger, kom de så igen, for ligesom at lave en opfølgning på hvordan det gik, siden sidst vi sås, og så havde de jo selfølgelig også en “lille” overraskelse.

Når men altså...
Det startede med at det “bare” var Anne og Anna og kameramanden der kom. Vi hørte lidt om hvordan showet og det hele ville foregå, vi begyndte at filme, og så kom Mikkel så, vi snakkede lidt om hvordan det gik osv.

Jeg sad med ryggen til vores hoveddør inde i stuen, så kunne ikke rigtig se andet end Mikkel der sad ved siden af mig, og min mor og søster der sad overfor mig, kameramanden (han vil helst ikke havde hans navn nævnt) og Anne sagde så at de skulle ned og hente noget i bilen, så Mikkel og jeg sad bare og snakkede lidt.

Pludselig høre jeg en bekendt stemme der siger “hallooo” jeg vender mig om og ser så det var Julia, Julia Sofia, jeg går helt i chok og ved slet ikke hvad jeg skal sige, jeg synes hun er et noget så rart, betænksomt og positivt menneske, nogen af de egenskaber jeg selv stræber efter at være.

Vi filmer lidt, snakker lidt om alt og intet, og hygger, til hun så skulle videre til danse træning med Frede, det var den fedeste overraskelse overhovedet, og får stadig et smil på læben når jeg tænker på det.


Kærlighed fra mig til dig!

Likes

Comments

personligt

Hey allesammen og velkommen tilbage.

Dette bliver et ret langt indlæg, så har valgt at dele det op i 3 indlæg, del 1, og del 2, og del 3

I dag tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg omkring forberedelserne til knæk cancer showet.
Som i nok ved var jeg med i knæk cancer showet, her i lørdags d 28 oktober.
Jeg blev kontaktet af en tilrettelægger på knæk cancer tilbage fra nogen måneder siden, vi skrev lidt frem og tilbage, aftale at ringes ved, og om det var noget jeg havde lyst til at medvirke i, senere hen har vi lavet et par telefon interviews.

Da vi havde skrevet og snakket et par uger, kom der en kameramand hjem til mig, og en tilrettelægger på programmet, (hende jeg havde skrevet med)

Vi lavede lidt interviews, hvilket var lidt mærkeligt i starten da jeg skulle snakke i hel sætninger, så hvis hun spurgte “hvornår fandt du ud af du havde kræft?” måtte jeg ikke sige “d 12/12” men “jeg fandt ud af jeg havde kræft d 12/12” da man ikke måtte høre hende snakke, de lavede også nogen “billeder” der hvor de filmer noget, men man snakker indover, lidt voiceover agtigt, håber det giver mening.

Næste gang jeg mødes med dem var på hospitalet, Mikkel Kryger var med, sammen med en tilrettelægger mere, vi mødes alle sammen, sammen 1 time før jeg rigtigt skulle være der, for lige at møde hinanden ordenligt, altså kl lort om morgen.

Vi gik op på afdelingen, de så lige hvilken stue jeg skulle lige på osv, vi tog nogen af scenerne om et par gange, så det klip i så hvor vi gik ind på stuen, og sagde “neeej der er balloner” var nok 3 gang vi så det, det var lidt mærkeligt, men meget sjovt.

Da Mikkel og de andre var taget hjem, var kemoen igang, og dermed min sidste kemo, normalt har jeg været indlagt fra tirsdag morgen - fredag, og i starten fra mandag - lørdag, men denne gang, faldt mine tal så meget at jeg allerede kunne komme hjem torsdag, helt fantastisk!

Der kommer en del 2, fra da jeg blev overrasket af Julia Sofia, og også en del 3, hvor jeg forklare om selve showet.

Link til min instagram HER

Link til min facebook side HERKærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

Hej alle sammen og velkommen tilbage.


Fu*k hvad nu?

I går var jeg til røntgen og ergo på riget, noget jeg er stort set er, nogen gange om måneden, i det vi skulle til at gå, bliver jeg ringet op af "min" overlæge, han har kigget på røntgen billederne, og det viser sig der er et brud på knoglen, det et brud der åbenbart har været der nogen uger, hvordan det er sket, ved vi endnu ikke, og om vi finder ud af det, er nok heller ikke sikkert.

Brudet er nede omkring den skinne, jeg har fået sat ind i min arm, så heldigvis holder den sammen på det hele, sammen med nogen søm.

Jeg skal havde taget et nyt røntgen billede om halvanden måneds tid, for at se om knoglen er ved at vokse sammen, hvis ikke, jaa, det turde jeg simpelhen ikke at spørge om.

Så lige nu er update, at den nye knogle (den fra benet, som er rykket til armen) skal vokse sammen med den anden, plus, at det brud der er, skal hele.

Jeg overskuer simpelhen ikke flere operationer og mere bøvl i mit liv, for at være ærlig, synes jeg der har været nok, jeg kunne simpelhen ikke lade vær at fælde en tåre eller 2 igår, jeg er nu blevet opereret 4 gange på under 1 år, på grund af den her skod sygdom, det er så pisse mega lorte uretfærdigt.

I dag er det d. 17/10, så om halvanden måned er vi omkring d 1 December, jeg håber inderligt meget at det hele bare vokser sammen som det skal, og at alt går fint, for ved virkelig ikke hvad jeg vil gøre, hvis jeg skal bruge min December måned på hospitalet igen år...

Lige nu ved jeg desværre men heldigvis ikke så meget, men skal selvfølglig nok give en update når jeg ved mere, eventuelt efter næste røntgenbillede.


Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg tænkte jeg lige ville give jer en lille update, på hvordan operationen af min poter cat gik.

Jeg blev ringet op mandag hvor jeg fik af vide jeg skulle opereres onsdag.

Jeg kom derind fasten som jeg jo skulle, og havde heller ikke drukket siden tirsdag aften, så var både rigtig sulten, og tørstig.

Jeg kom op på afdelingen hvor jeg skulle skifte tøj osv, der var lidt problemer med hvem der skule tage i mod mig, og operationen blev også skubbet 1 times tid.

Jeg kom langt om længe ned og skulle opereres, og alt gik som sådan som det skulle, jeg vågnede op på opvågningen og havde faktisk ikke nogen smerter. (de kom så senere)

Efter nogen timer hvor jeg er blevet lidt mere frisk i hovedet, fortæller min mor mig så at det plasticrør der går fra lige under halsen, og ned til porten, knækkede under operationen, de kunne ikke få det sidste stykke med ud, uden det ville blive en meget større operation end forventet, så de lod det bare være, de siger det ikke har nogen betydning, så det må jeg jo bare vælge at stole på, synes stadig det lidt mærkeligt jeg har et fremmedlegeme inden i kroppen, som slet ikke burde være der.

Jeg har selfølgelig også nogen skruer og en plade inde i min arm, men føler alligevel bare Ikke det er det samme, da det er meningen de er der, men det er et fejl noget af plasticrøret er der.

Jeg kom hjem på dagen, smerterne begyndte at komme, da bedøvelsen aftog, spiste noget morfin de første 2 dage, sammen med lidt pamoler, og efter har der ikke været det store at mærke til.

Jeg har været oppe at få fjernet stingene tidligere i dag, det gjorde ret så ondt, men det gik heldigvis hurtigt.

Følg mig på instagram HER

Følg min facebook side HER

Så bliver du opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg ud.


God dag.Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

operationer

Hej alle sammen og velkommen tilbage.


Jeg blev i mandags ringet op af hospitalet, de sagde så at jeg skal ind og havde fjernet porten her på onsdag, altså i dag, jeg skal opereres kl 09:00, så lige om lidt, jeg fik det af vide i mandags, min søster havde fødselsdag i går, i dag skal jeg så opereres, og torsdag tager min søster og mor afsted til Kbh til søndag. (Nicolines konfirmation gave)

Jeg synes pludselig at det hele gik lidt stærkt, jeg havde håbede at få det af vide lidt før, så jeg kunne nå at "forberede" mig lidt.

Det er dog en ret lille operation som ikke tager forfærdelig lang tid, så jeg kommer hjem samme dag som jeg skal derind, heldigvis.

Tilgengæld er det sidste gang jeg overhovedet skal på Herlev hospital, endnu en milepæl er sat.


Når jeg har været inde og få fjernet porten, overgår jeg til Rigshospitalet, hvor der er en masse opfølgende, bla. Ergo, samtaler, scanninger, og røntgen.

Her i sidste uge, var jeg på hospitalet 3 gange, så selv om jeg er færdig, er jeg jo ikke "færdig"

Følg mig på instagram HER

Følg min facebook side HER


Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Mikkel (Kryger) synes lige han skulle starte indlægget, så her er lige hans ide, til hvad der burde stå.

"Den helt fantastiske, dygtige og sympatiske og flotte og dygtige igen Mikkel Kryger har besøgt mig i forbindelse med Knæk Cancer."

Som i kan se på overskriften, har jeg fået lov til at medvirke i Knæk Cancer programet, her d. 28 Oktober.

Jeg har over de sidste par uger skrevet, ringet og snakket sammen med nogen af dem, der står for programet.

Mikkel Kryger, nogen tilrettelægger, og en kameramand, har været herhjemme, og et smut forbi hospitalet, og filme lidt forskelligt som i kan se i showet, jeg må dsv ikke afsløre for meget, men jeg laver et indlæg igen, når det er blevet vist i fjernsynet.
Der kan jeg nemlig først vise jer det hele, og en lille form for behind the scenes.

Jeg håber i vil se med på TV2, og at i synes det var en fed nyhed, selvom jeg dsv ikke kan røbe for meget.

Følg mig på instagram HER

Følg mig på min facebook side HER


Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

personligt

Hej allesammen og velkommen tilbage.

Her om nogen uger (det stadig uvist hvornår helt præcist) skal jeg havde fjernet min porterkat, altså den der ligger inde bag mit højere bryst, som hospitalet har givet mig kemo igennem, de sidste mange måneder, jeg tænkte at jeg lige ville forklare lidt om hvordan det foregik, og hvordan nålen ser ud.

De første par gange fik jeg lagt drop i hånden eller albuebøjningen, det er et lille plasticrør de stikker ind i ens blodåre, det gør helt hjernedødt ondt, da min hånd tilsidst var helt smadret, mine blodåre nærmest var forsvundet, og min hånd var gul og blå over alt, besluttede hospitalet, at jeg skulle havde lagt porten.

Jeg blev opereret den 16/1-17, operationen gik helt fint, jeg vil skyde på den har taget en times tid ca.

Dagen efter operationen skulle jeg ind og havde kemo, da kræften jo var så agressiv at den skulle dræbes hurtigt.

Jeg kom ind dagen efter om morgen, med plaster og sting, og skal så havde lagt nålen, jeg vil nok mene at det er noget af det mest smertefulde, jeg nogensinde har prøvet, jeg var nyoprettet, blå, og sååå øm, og så skulle jeg havde stukket en nål ind samme sted, da jeg var så hævet efter operationen, ramte de forkert og jeg skulle havde hevet den ud, og lagt en ny nål, jeg havde så ondt og grad som et lille barn.

Efter følgende har jeg været så glad for at jeg fik lagt porten, det har hjulpet mig så meget, det gjorde mindre og mindre ondt, jo længere tid der gik, jeg puttede Emla cream på hver gang, det er noget cream der bedøver (og nej det ikke bare fis, det bedøver virkelig)

Jeg kunne få taget blodprøver igennem den, da først nålen var lagt, var der en slange koblet til mig, som de tog blodprøver igennem, hvilket jeg ikke rigtig kunne mærke, kun da de skyllede igennem med saltvand, det smager virkelig dårligt.

Men lige for at forklare hvad porten egentlig er, så er det noget metal der ligger inde bag mit bryst, og så kan sygeplejeskerne mærke sig frem til hvor de skal stikke, og så sidder nålen der bare, med et plaster på.

Det har været så rart at havde den, da jeg havde drop i højere hånd kunne jeg ikke bruge den, så jeg var tvunget til at bruge den venstre arm, hvilket jo ikke var særlig optimalt.

Jeg håber virkelig i nød dette indlæg, og i ikke syntes det var for indviklet, ved bare der er mange der har haft spørgsmål omkring porten, så håber i har fået svar, ellers må ikke skrive.

Her er nogen billeder hvor jeg har nålen i porten, 2 billeder fra jeg lige havde fået indopereret porten, et af selve nålen der skal stikkes ind i porten, og 2 billeder hvor jeg på hånden har drop, på det ene har jeg en handske over.Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

personligt

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Yes, yes, yeees! Aldrig mere kemo, jeg er netop i dag kommet hjem fra min allersidste indlæggelse angående kemo.

Nu er Herlev tasken pakket ud, og et nyt liv kan begynde!

Som jer der har fulgt med på Instagram og bloggen her, ved at min sidste komo startede i tirsdags, og så skulle jeg være indlagt til fredag ca. (I morgen) Men mine tal var nede på under 300, så jeg kom hjem i dag, dog på piller, men fu*k det, jeg tror de var nede på 254 eller sådan noget, jeg er aldrig været indlagt så kort tid.

9 måneder i hellved, 9 måneder jeg aldrig turde håbe på ville ende godt, 9 måneder med smerte, gråd og frygt... De 9 hårdeste måneder i mit liv.

Nu er det slut, jeg har siden december sidste år, brugt ca 125 dage, på hospitalet, + et par blodprøver osn hist og her.

Her i uge 39 skal jeg til udskrivnings samtale, jeg skal til en del scanninger og undersøgelser den næste fremtid, og så håber jeg virkelig bare på at solen vil skinne på min vej fra nu af.

Her i søndags, valgte jeg at falde og forstue min venstre storetå, og flække min negl, så ja, nu humper jeg lidt rundt igen, Why not, godt gået Frederikke!

Jeg tror ikke rigtig der er så meget mere at sige, udover tak, tak til alle jer der har støttet mig igennem hele dette forløb, de venner der ikke bare er skredet, mine fættere der løber et marton, og barbere sit hår af for min skyld, en familie der besøger mig på hospitalet dagligt, en søster der henter alt jeg har behov for, og en mor der er med indlagt HVER gang!

Jeg er stolt, jeg er stolt over jeg er kommet ud af det her, jeg er stolt over at havde klaret og overvundet den skod sygdom, jeg er glad for at kunne vise at det ikke kun er eventyr der ender lykkeligt.

Vi ses i næste i indlæg, der kommer snart ret exciting news.


Kærlighed fra mig til dig

Likes

Comments

operationer , personligt

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg var her fra 1 uge siden til samtale på riget, for at få svar på mit seneste røntgenbillede, som jeg har nævnt før, har jeg fået sat en skinne ind i armen, der holder sammen på den nye knogle, og det af den gamle de nu har ladet være, de har så sat 8 søm igennem så den holder, og så håber de på at den vil vokse sammen, lidt som en brækket arm forestiller jeg mig.

Problemet er bare, at knoglerne ikke er begyndt at "smelte" sammen, overhovedet, og nu er det altså 4 måneder siden jeg blev opereret, jeg ved godt at alting heler langsommere når man er i et kemo forløb, men det lød lidt på overlægen som om, der gerne måtte være tegn på den begyndte at vokse sammen, men det var der ikke, hvilket gør mig ret urolig.

Ydre mere fik vi at vide, at det at det slet ikke er sikkert at knoglerne nogensinde vokser sammen, og det var virkelig et kæmpe chok, hvis knoglerne ikke gør det, skal jeg nok opereres igen, og hvad de så gør der, vil jeg slet ikke tænke på - og det tror jeg heller ikke lægerne selv ved.

Men nok det jeg blev mest "bange" over, var at de sagde at, den skinne jeg har fået i armen godt kan knække, og sker det, skal jeg også opereres, jeg skal virkelig passe meget på, mere end jeg allerede har, jeg fik at vide fra noget tid siden at jeg godt måtte begynde at bære små ting, så som, en gaffel, en mobil, et glas, osv, men gør jeg det mange gange kan det også knække! Ligesom hvis jeg fx falder, jeg er pisse bange for den pludselig knækker, og at jeg skal opereres, og derfor skal udskyde min kemo, og jeg må ikke gå x antal uger uden, og ja... Det hele er lidt noget rod i mit hovede lige nu, det også derfor der ikke har været et indlæg ude længe.

De siger at der kan gå alt mellem et halvt år, og et år, før de ved hvordan knoglen vil arte sig, det er virkelig lang tid at gå i uvished, også med hensyn til uddannelse osv.

Jeg har faktisk siden jeg lille gerne være frisør, men det er ligesom udelukket nu med min arm, jeg har været i praktik hos en børnehave som gik super godt, og det er det jeg har været indstillet på jeg gerne har ville de sidste par måneder/år, ihvertfald haft en ide om det var det jeg ville, men til samtalen fik jeg at vide, at det måtte jeg ikke, det ville ikke kunne lade sig gøre med hensyn til min arm.

Jeg syntes jeg bliver så begrænset i alt jeg foretager mig, og alt jeg vil, nogen gange har jeg lyst til at flygte fra mig selv, det svært at forklare, men der kommer måske et indlæg om det.

Læs mit seneste indlæg her.Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments