Header

Hej !

En ny jakke skulle luftes og det er denne skønne blomme mørke lilla frakke fra Gestuz! Den er bare perfekt til efteråret! Er du ikke enig? Derudover er handskerne kommer i brug, som jeg købte sidste år mener jeg? Eller også var det forrige år! Det kan også være lige meget.

Jeg er alene hjemme her til aften, så det betyder afslapning på sofaen, med en god film og pepsi max! Jeg håber også at I får jer en god aften!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej!

I aften vil jeg dele nogle personlige tanker med jer. Jeg bruger ofte bloggen til at skrive min tanker ned. Jeg er ikke typen der har en blok og en blyant liggende ved siden af sengen på mit natbord. Der ligger alt muligt andet skrammel. Derfor bruger jeg tit bloggen som tilflugtssted for mine tanker. Det er først efter jeg startede bloggen at jeg har nydt af at få skrevet mine tanker ned, udover da jeg var en ung pige og synes dagbøger med klokkeblomst udenpå var cool (og ja sådan en havde jeg). Nogle gange er det blevet til nogle meget personlige tanker og andre gange er det blot ideer.

Som I måske har læst, så er jeg i gang med at skrive min afsluttende opgave på min uddannelse. Jeg studerer til indkøber på VIA Design (teko) i Herning.

Her forleden havde jeg en mindre nedtur. Min nedtur startede med at jeg læste min opgave igennem, og blev utroligt skuffet og frustreret over mig selv. Jeg har aldrig været stærk til at formulere mig på skrift. Jeg har derfor en tendens til at sætte mine forventninger for højt. Jeg vil SÅ gerne være god til at formulere mig og bruge tegnsætning korrekt. I mit hoved har jeg en bestemt idé om hvordan jeg gerne vil have det skal være og se ud, samt hvordan udfaldet af karakteren gerne skulle blive. Alt dette skaber et enormt pres på mig selv. Det er ikke muligt at fremtvinge nogle evner, som man ikke besidder. Det kan være svært at acceptere, når man ønsker at aflevere den bedste opgaven, som fortjener en af de højere karakterer.

Men hvordan kan det egentligt være at alle er så opsatte på at få 12? 10 eller 7 for den sags skyld, er en lige så god karakter. For nogle mennesker er 7 faktisk den bedste karakter. Hvis de har svært ved at udtrykke sig skriftligt kan et 7 tal være en sejr. For nogle kommer det nemt og et 7 eller 10 er ikke noget, som der skal ydes ekstra kræfter for at opnå. For nogle (som mig) skal der blod, sved og tårer til for at opnå et 7 eller 10 tal. Der er ikke noget galt med hverken at være den ene eller den anden, eller en helt tredje der ligger midtimellem, så længe at man selv er klar over hvor langt ens evner rækker, så ens forventninger kan sættes derefter.

Hvis du har gjrot dit bedste, kan jeg ikke forvente mere ! 

Den overstående sætning sagde min mor til mig en million gange i gymnasiet. For hvad jeg er taknemmelig for nu. Nu hvor jeg sidder og skriver, måske en af de vigtigste opgaver i mit liv, så er dette citat mere brugbart end nogensinde før, så tak mor. Hvis man har gjort dit bedste, kan man ikke forvente mere. Hvis jeg ved, at jeg har gjort alt der stod i min magt for at lave den bedste opgave, så kan jeg ikke gøre mere end det. Selvom det har været en hård bold at sluge, så kan jeg nu se fremad med tro på at min opgave, vil blive det bedste resultat af hvad mine evner rækker til.

Likes

Comments

Hej !
Jeg har desværre ikke den mest interessante uge i vente... Den står primært på opgaveskrivning, men i weekenden skal vi i sommerhus, så det bliver en god slutning på en hård uge!

Mandag

Opgave skrivning fra morgenstunden og så arbejde senere i Companys!

Tirsdag

Opgave skrivning hele dagen, men en lille break når to søde veninder kommer til spisning hos mig!

Onsdag

Jeg skal ud til Kaffe og skrive på min opgave. Måske skal vi ses med to venne par i Randers.

Torsdag

Jeg skal igen ud til Kaffe og skrive på min opgave og bagefter skal jeg til vejledning!

Fredag

Min kæreste, svigerfamilie og jeg tager i sommerhus hele weekenden!

Lørdag

Sommerhus!

Søndag

Sommerhus!

Likes

Comments

Hej !

Når man ligger syg hjemme sengen og ikke har andet at give sig til, end at se film og surfe rundt på nettet, kan der nemt blive fundet nogle unødvendige behov!

For tiden har jeg en trang til at købe nyt til hjemmet! Selvom jeg egentligt har sagt at jeg ikke rigtigt ville købe noget herhjem til, eftersom det ikke er et sted vi skal bo i særlig lang tid, plus her er i forvejen super trængt! Men man kan jo drømme ;)

God lørdag til jer!

Likes

Comments