Header

Søvnløshed... er der noget værre?
Jeg ligger her tirsdag aften/nat og kan ikke sove! Min krop er helt afslappet, men mit hoved kører med 180 km/t.. Der er ikke noget mere belastende end ikke at kunne falde i søvn, specielt når alarmen allerede er sat til dagen efter.. eller hvis man vågner 40 gange på en nat, af uvisse grunde!

Dog er det sjældent jeg ligger vågen til langt ud på natten, men det kan dog hænde.. jeg har flere gange prøvet at lægge mobilen til side og lukke øjnene, men der sker ikke en skid. Så tager man telefonen igen og tjekker sin Instagram, Snapchat og Facebook som man allerede forinden har læst til døde, men opdatere igen hvert enkelt socialt medie i håb om der kommer et nyt opslag, billede eller snap.. men det gør der selvfølgelig ikke.. man kan måske tænde fjernsynet og stene lidt friends eller hvad man nu har set en million gange, men så er det jo på mirakuløst vis at det afsnit man har set en par tusind gange pludseligt bliver spændende.. så er det man siger til sig selv, ej nu må det sgu være nok, slukker alt og lægger sig tilrette, og prøver igen..

Lyset er slukket og man finder sin rette position hvorefter man venter på Ole Lukøje kommer og tager en med til drømmeland.. men næ nej! Hjernen har lavet en skod aftale med resten af din krop om at holde dig vågen en smule endnu.. hvorfor ikke? Nu er vi jo så godt i gang.

Jeg siger ikke det her er mit fjerde forsøg på at falde til ro og sove, men godnat og sov godt. bum.

English

Sleeplessness, is there anything worse?
I'm laying here Tuesday evening/night and I can't sleep. My body is relaxed, but my head is going with 180 km/h... There is nothing worse that not being able to fall alseep, especially when you already have set the alarm for the next day... or if you wake up 40 times during the night, because of uncertain reasons.

However, it's rare that I can't sleep at night, but some times it can happen.. I have several times tried to put my phone to the side and close my eyes, but nothing happens.. Then you take your phone again and are checking instagram, snapchat and facebook which you already has been reading to death before, but you update every social medie in the hope that a new post, picture og snap are coming you way.. but it doesn't. Then you try to turn on the tv and watch Friends or some other series you seen a million times, but then the episode suddenly miraculous becomes exciting.. this is when you tell youself to cut it out and just go to sleep. You turn of the tv and lays down and are trying again..

With the lights out and while finding the right position you're waiting for dreamland.. but nooo.. The brain have made a crappy deal with your body to keep you awake.

I'm not saying this is my fourth try to sleep, but goodnight and sleep tight.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så er ugens program ude! Ja jeg ved godt at det er tirsdag og den plejer at komme mandag, men jeg blander alle dagene sammen og har ikke rigtigt styr på det lige pt. haha!

Mandag

Dagen stod på arbejde i Companys, men en lidt kortere dag end normalt. Derudover udgav jeg et ret personligt indlæg du kan læse her. Om aftenen var vi oppe og side hos M's forældre

Tirsdag

Tirsdag skal bruges på en masse afslapning og blogging! Der er ikke de store planer, men er det ikke også nogen gange rart?

Onsdag

Onsdag er den første fridag i ugen og den skal bruges på afslapning og få ordnet i hjemmet. Jeg glæder mig til en dag hvor jeg bare kan tulle rundt derhjemme og tage alt i mit eget tempo. Jeg skal højst sandsynligt have ordnet en masse jobansøgninger osv. Sådan er det jo når man er udlært og ingen arbejde har.

Torsdag

Endnu en fri dag. Hurra! Her skal jeg få blogget en masse og skrevet nogle indlæg jeg har i tankerne. Jeg har overvejet at deltage i Nouws 30 days Challenge?

Derudover skal jeg ses med en savnet veninde i rds. Hvilket jeg glæder mig til! Vi har en masse at catche up!

Fredag

Jeg har også fri hele fredag, og efter to fri dage tror jeg der skal ske noget! Jeg har overvejet at melde mig Ins i fitness igen.. men jeg ved ikke hvor! Vil gerne melde mig ind i Fitness World, men kår man bor i Galten er der ingen tæt på.. den tætteste på er i Tilst..

Jeg skal også til M's søsters 23 års fødselsdag!

Lørdag

Jeg har fri weekend! Det er så skønt! Næste weekenden er fyldt med arbejde, så den her weekend skal nydes! Der er endnu ingen planer, men jeg har en ide om at aftale noget med de gamle i rds. Hvis de kan eller med nogle veninder!

Søndag

Day of rest! Ingen planer og bare endnu en afslapnings dag inden en uge med tryk på!

English

This weeks plans are out! Yes I know it's Tuesday and normally it comes out on Mondays, but I'm mixing the days together, haha !

Monday

I worked on Monday, but it was a little but shorter that normalt. Inspite of that I posted a personal blog post here. We went for dinner at M's parents house.

Tuesday


I'm going to be spending my Tuesday on relaxing and blogging. Not much on the agenda, but that nice sometimes right?

Wednesday

Wednesday is my first day off and I'm going to relax and fix our home! I can't wait to just go around the house and clean in my own speed. I think I'll send som job applications out.

Thursday

Another day off! Hurra. I think the blog need some love and maybe I'll prepere for the 30 days challange? Other than that I'm going to Randers to see a girl friend. We have a lot to catch up on!

Friday

I'm off today as well, and after to days off I think something needs to happen. I've been wanting to join the gym for a while, but I have no idea where? When you live out in the middle of nowhere here isn't a lot a choices. I want to join Fitness World but the closes is in Tilst.. 15 min. away in car. In the evening in going to celebrate M's sisters 23th birthday.

Saturday

Free weekend! I love it! Next weekend is packed with work, so I'm going to enojy this one. I have no plans yet, but maybe I'll visit my parents in Rds. or maybe some friends?

Sunday

Day of rest. No plans and just a relaxing day before a new week with a lot of work!

Likes

Comments

Hej !

Det er ca. en uge siden jeg er kommet hjem fra Grønland. Jeg ved godt der har været lidt stille herinde. Jeg har arbejdet meget og har haft mange tanker i hovedet.. Derfor har overskuddet været i minus, som resultere ingen aktivitet på bloggen.. Efter min tur til grønland blev jeg draget til at ville lære mere omkring den side af min arv, herunder sproget. Jeg skrev nogle tanker og følelser ned i flyvet på vej hjem til DK og tænkte at dele dem med jer her.


Jeg må ærligt erkende at det er med meget blandende følelser at jeg vender snuden mod Danmark igen.. Der er ingen tvivl om at jeg savner min kæreste, veninder og min elskede familie i Danmark, men en del af mig har lidt ondt i maven over at skulle forlade Grønland, velvidende om at næste tur derop kan ligge langt ude i fremtiden! Jeg har besøgt Grønland 5 gange. Hver gang med 5-6 års mellemrum.

Jeg har haft en skøn ferie, med både opture og nedture. Det har været hårdt ikke at kunne forstå sproget og specielt når følelsen igennem hele rejsen har været hjemmelig. At føle sig hjemme uden at kunne snakke sproget har givet mig blandende følelser.. lidt ligesom dem jeg sidder med nu. Jeg kan ikke lade vær med at tænke jeg hører til begge steder. Jeg er jo halv af halv. Jeg har altid boet i Danmark og jeg elsker at bo i Danmark! Men efter denne her tur har jeg fået en længsel for at udforske og udvikle min forståelse og kærlighed for kulturen samt lærer sproget og kunne begå mig i det grønlandske uden at skulle inddrage mit danske sprog. Derfor har jeg sat et mål for mig selv. Jeg er ikke til nytårs fortsæt, men skulle jeg have et, så ville det klart være at lærer grønlandsk. Jeg er udemærket godt klar over at jeg ikke kan lærer det inden året er omme, og det er derfor et længere mål der højest sandsynligt kommer til at strække sig over flere år!

Jeg blev spurgt af en deroppe, om jeg kunne finde på at flytte til Grønland. Min umiddelbare tanke/reaktion var nej. Jeg har alt for meget i Danmark til at jeg ville kunne flytte derfra. Men hvem siger egentligt det skal være for evigt? Jeg tog tanken til mig og begyndte at overveje muligheden for at bo i eksempelvis Nuuk. Tanken fulgte mig i det jeg vandrede rundt i Nuuk og jeg spurgte mig selv, kunne jeg virkeligt bo her?
Desto længere tid jeg tilbragte i Nuuk og gjorde mig nye bekendtskaber, begyndte jeg at synes mere og mere om ideen. Det har aldrig været noget på min radar at skulle til Grønland og bo, men jeg er næsten sikker på at min rejse til Grønland over julen har rykket mig og givet mig nye drømme og mål!
Jeg siger ikke at jeg flytter til Grønland nu, eller indenfor det næste år! Det er ikke noget jeg har tænkt færdigt omkring eller drøftet i dybden med min kæreste eller familie. Men ideen har svævet rundt i hovedet på mig, og jeg ville godt kunne forestille mig at flytte til Nuuk, i en begrænset periode, på måske et år, engang ude i fremtiden!

Hvem ved?


Hvordan har jeg det efter en uge hjemme på dansk jord?

Tankerne er faktisk det samme. Jeg kunne stadig godt tænke mig at flytte til grønland på et tidspunkt! Jeg aner bare ikke hvornår! Dermed målet om at lærer grønlandsk står stærkt ved og jeg er derfor også i gang med at søge job i kbh såvel som herhjemme, da københavn er det eneste sted (hvad jeg ved af) der tilbyder sprogkursus på grønlandsk! Det gad jeg bare godt! Men det er ikke til at sige, måske ændre jeg mening i fremtiden! Men jeg er ikke i tvivl om at man skal leve i nuet, men samtidig prøve så vidt muligt at udfører de drømme og mål man har i nuet såvel som i fremtiden!


NEVER STOP DREAMING!

English

Hello

It's been a week since I've come home from my trip to Greenland. I know it'sbeen quite here on the blog, but I've been working a lot and had a lot on my mind. After my trip I've been wanting to learn more about greenalnd, the culutre, language etc. I wrote some thoughts about it on my way home on the plane, and I thought I would share that with you.


If I have to be honest it is with mixed feelings that I'm returning home to Denmark. There is no doubt that I miss my boyfriend, friends and family in Denmark, but a part of me have this bad feeling in my stomach for leaving Greenland, knowing the next trip is way out in the future. I've been in Greenland 5 times in total, with 5-6 years gap every time.

I've had a great holiday. with ups and downs. It has been hard not to understand the language and espeically when the feeling the whole trip has been homelike. To feel at home but not speak and understand the language left me with mixed feeling, like the ones I'm sitting with right now. I can't help to think/feel that I belong both places. I'm half'n'half after all. I have always lived in Denmark and I love living here! But after this trip I've had a longing for explore and develop min understanding and love for the culture and learning the language so I can thrive without using my danish. I want to learn greenlandic and it's a goal I've set for myself. I don't do the whole new year's resolutions, but if would have one it would be that. I know that I'm not going to learn it by the end of this year or the next one, but it's more a life goal.

Someone asked me if I would consider move to Greenland at some point in my life. My first thought and reaction was no. I have to much in Denmark to leave. But who says it's going to be forever? I thought about it for at while and started to see myself living in Nuuk. Especially after making new friends. It's never been something I've wanted to do, but this trip gave me a new dream. I sure that my trip to Nuuk have changed me and giving me new dreams and goals.
I'm not saying that I'm moving tomorrow or in this year. I haven't even thought it through and talking with my boyfriend or family. But the idea have been following me and growing. Maybe I can move to Greenland for a year in the future?


Who knows?


How do I feel after a week in Denmark?

Pretty much the same. I can still see myself moving to Nuuk for a year in the future. I just have no idea when! The goal about learning greenlandic is still something I feel strongly for. I'm applying for new jobs and I'm applying in Copenhagen, because it's the only place here i DK (that I know off) that teach greenlandic. That would be amazing! No one knows, maybe I changing my mind in the future! But one thing is for sure, you have to live in the present, but still try to reach your future dreams and goals.

NEVER STOP DREAMING!

Likes

Comments

Hej !

Jeg har fået billederne fra mit photo shoot med Kaffe fra december! Billederne er desværre ikke tilgængelige for alle eftersom de ligger inde på en b2b hjemmeside.. Desværre! Men derfor vil jeg dele med herinde! Jeg kan kun poste nogle af billederne, eftersom disse styles kan købes i januar og de andre først kan fåes i februar. Men de skal nok blive postet når jeg må!

Resten af billederne kan ses underneden!

English

Hello !

I've received the pictures from my photo shoot in december with Kaffe. The pictures are not available for everyone because they are on a b2b website. Unfortunately! I will post them in here instead! I can only post some of the pictures now, because these styles can be bought in January and the rest in February. But I will post them when I'm allowed!

The rest of the pictures can be seen under here.

Likes

Comments

Mandag

Jeg nåede ikke at skrive et indlæg om min kommende uge i går og har været lidt fra det imens jeg var på ferie i Grønland. Men i går brugte jeg hele dagen på arbejde, hvilket var ekstremt hårdt, fordi jeg havde en smule jetlag.. Grønland er jo 4 timer bagud.. Og er gået i seng hver dag omkring kl.00.00 GL tid.. Det er jo kl.04.00 DK tid... Var helt smadret!

Tirsdag

Tirsdag formiddag stod på en job samtale og efterfulgt af arbejde igen. Jeg har 5 arbejdsdage i den her uge.. Pyha! Men det er nogle gode penge! Det er ret stille i butikken har i januar. Alle har nok travlt med at træne og leve sundt i januar og bruger deres penge på mad i stedet for. Så kan det være de kommer i næste måned og har brug for nyt tøj, efter de kilo de har smidt her i januar.

Onsdag

Onsdag står på møde med min a-kasse. Dagen efter jeg dimitterede rejste jeg til Grønland og jeg kom hjem søndag aften. Så derfor har jeg ikke været til en "ledig" samtale med dem. Derudover skal jeg til Rds. og besøge min mor og hendes mand. Jeg skal vise billeder fra Grønland og fortælle til deres øre falder af!

Torsdag

Torsdag står igen på arbejde. Jeg skal åbne butikken, så det bliver dejligt at få tidligt fri og komme hjem og slappe af. Vi lukker først kl.19.00 i hverdagene og med en biltur hjem på ca. 45 min. ender jeg altid med at komme sent hjem når jeg lukker. Men det skal jeg heldgvis ikke torsdag!

Fredag

Fredag skal jeg arbejde igen. Jeg åbner butikken igen, så det er skønt! Om aftenen skal vi fejre Mortens lillesøster der fylder 23 år. Hun har inviteret på fødselsdag, så hun skal fejres selvom hendes rigtige fødselsdag først er d.19 januar.

Lørdag

Lørdag står også i arbejdets tegn. Jeg har heldigvis fri søndag, så jeg kan nå at holde en smule weekend når jeg får fri lørdag eftermiddag! Det glæder jeg mig til! Der har ikke været meget tid til at slappe af og komme ovenpå efter ferien. Men det er nu godt nok at være beskæftiget.

Søndag

Søndag skal jeg INGENTING! Det ender nok med at blive en dag på sofaen med de nye Modern Family afsnit! Shit de er gode. Jeg er KÆMPE fan af Modern Family! Så hurra for at de bliver ved med at producere dem!

English

Monday

I forgot to write a post about my upcoming week yesterday and I haven't really done it for a few weeks now. I spend all day yesterday at work, which was so hard because I was a little bit jetlaged. Greenland is 4 hours behind and while I was there I went to bed around midnight which is 4 am DK time. I was smashed!

Tuesday

Tuesday around 12 pm I went to a job interview and I went to work after. I have 5 work days this week. It's gonna pay off on my pay check. It's pretty quite in the stores here in January. Everybody is properly busy with their diets and going to the gym. Maybe next month they will come a buy come new clothes because of their weight loss.

Wednesday

Wednesday morning I have a meeting with my a-kasse. The day after jeg graduated i travelled to Greenland and therefore I haven't had the chance to talk to them. Other than that I'm going to visit my mum and her husband in Rds. I'm going to show pictures and videoes from my trip.

Thurday

I'm going to work. I'm opening the store and that means I'm off early, which is great! On weekdays we closes at 7 pm and when I have a 45 min. drive home, I end up at home around 8 pm. So I love it when I'm off early.

Friday

Work again. I'm opening the store again which is great. In the evening we have been invited to celebrate Mortens sisters birthday, she is turning 23 years. Her real birthday is 19th January.

Saturday

Saturday is also about work. I'm thankfully off on Sunday which is lovely and it means I can have some weekend. There haven't been a lot of time to relax after coming home from Greenland. But still I like being occupied.

Sunday

I have NO plans on Sunday! I'll most likely end up on the sofa with some new episodes from one of my favorite series, Modern Family. I'm a huge Modern Family fan!

Likes

Comments