Jeg har holdt en lille pause, Undskyld.

Her i påskeferien har jeg været i Barcelona. VERDENS FEDESTE BY. Der var lækkert vejr (20 grader og solskin). Det perfekte vejr til en storby-tur. Jeg skal helt sikkert til Barcelona igen, der er alt lige fra lækre spisesteder, til gode shoppemuligheder.

Jeg var afsted med min familie (mor, far og lillebror). Vi boede på et hotel meget tæt på ramplaen (shopping-gaden). Øverst på vores hotel var der udsigt over hele byen, det var virkelig fedt.

Jeg vil VIKRELIG anbefale jer, at tage til Barcelona!

Vi ses!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle!

Som i måske godt ved, bor jeg i Silkeborg. Jeg elsker at bo i Silkeborg, selvom mange der bor på Sjælland, der altid snakker så "grimt" om Jylland ;P. Hvis du aldrig har været i Silkeborg, synes jeg helt klart du skal prøve at tage hertil.

Det er ikke helt vildt tit, at jeg er på cafe, men når jeg så endelig er, så har jeg nogle favoritter.


1. Evald Brasserie og Cafe.

Evald er en af mine klart favoritter, når det kommer til aftensmad. Evald laver efter min mening, de bedste burgere i byen, og de er helt klart værd at smage. Evald ligger lige ud til søen, og det er super hyggeligt at sidde der og spise brunch en varm sommerdag.


2. Cafe Picasso

Cafe picasso er en super hyggelig cafe, som ligger i tværgade, midt i SIlkeborg. Picasso var faktisk den første cafe i Silkeborg, så den er lidt gammel, hvilket gør den mere hyggelig. Picasso har sin egen charme, og der er altid god stemning.


3. Cafe Damita

Cafe Damita, er en af mine yndlings cafeer i byen. Jeg synes at de laver den bedste pastaret, som jeg altid får, når jeg er derinde. Damita ligger også på tværgade, og jeg synes det er vildt hyggeligt at sidde ved vinduet, og kigge på mennesker der går forbi.


Jeg håber at det kunne give lidt inspiration!

Vi ses!!

Likes

Comments

Het alle!

Det er ved at være lidt tid siden, jeg har lagt noget op. sorry.

Denne her weekend har jeg været sammen med 2 af mine bedste veninder, Clara og Nanna. Clara og Nanna, er 2 af mine bedste veninder, selvom det ikke er så tit, at vi er sammen. Når vi så endelig er sammen, hygger vi også rigtig meget. 

Vi har været kreative, og Clara har tegnet den fine tegning, som er i collagen over. Vi fik også lækker pizza (som var hjemmelavet ;P)

Om aftenen tog vi til fest, som var vildt sjovt. haha.

Vi ses!!

Likes

Comments

Hey alle

Jeg tænkte at jeg hurtigt lige ville lave et lille indlæg.

Personligt går jeg meget op i mit værelse, og vil gerne dele mine ideer og tanker omkring indretning.

Jeg synes at store vinduer og masser at lys altid kan redde "noget grimt". Et rum er altid mere lækkert med meget lysinfald og store vinduespartier.

Jeg ved ikke hvordan jeg vil beskrive den stil jeg har med henysn til indretning. Jeg tror jeg har meget min egen stil og synes at mange forskellige ting er fede. Fx. synes jeg det er vildt fedt med nogle gamle designs fra 70'erne 80'erne og 90'erne, blandet sammen med noget helt nyt.

Planter gør noget helt specielt for et rum. Det giver noget vildt lækkert, jeg tror det er fordi man giver rummet noget liv. Det er nok den grønne farve, der er dejlig at se på.

Øverst har jeg lavet en collage med nogle rum og værelser, jeg synes er vildt seje. Der er meget forskellige billeder, men jeg kan som sagt godt lide forskellige ting.

Vi ses!!

Likes

Comments

Hey alle

Jeg tænkte at jeg vill give jer alle sammen, en form for outfit-inspiration. Jeg går selv meget op i mode, og har gjort det i lang tid, derfor kommer der lige lidt om havd jeg sådan tænker haha :)

Det med at skille sig ud, synes jeg er vildt fedt. Alle kender nok Lady Gaga, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Dog efter min mening er det lidt overdrevet. Men det med at købe nogle ting som alle andre ikke render rundt i, synes jeg er fedt.

Mainstream, det er der mange der er. Jeg har personligt intet imod det, at være mainstream. Dog har jeg personligt ikke selv lyst til det. Da jeg var mindre købte jeg altid det samme som alle mine andre veninder, det var sødt dengang, men nu har jeg mere lyst til at være unik.

En helt aldmindelig hverdag, synes jeg det er cool med et par jeans, en oversized hoodie eller lign. Med en stor fed jakke og så et par fede sneakers, og en fed hue. Ellers synes jeg det er fedt med et par jeans og en t-shirt med et fedt print, og så bare en masse smykker. Smykker kan næsten redde et hvert outfit.

Hvis jeg en dag stor og mangler inspiration til havd jeg skal tage på, så smutter jeg altid ind på appen "tumblr". Tumblr er en af mine yndlings apps, og bruger den mindst en gang om dagen. Hvis man følger nogle man synes har god stil eller lign. så kan man altid få gode ideer ved at kigge på Tumblr.


Vi ses!!

Likes

Comments

Hey alle ;))

Så er det jo snart konfirmationstid, og det er altid spændende. Jeg blev selv konfirmeret for 2 år siden, og det var den fedeste dag. Kjolen er en meget stor del af outfittet, og den betyder meget for pigen der skal konfirmeres.

Her har I mit bud på 4 fede konfirmationskjoler. Jeg synes at de her 4 kjoler er super fede, og det er alle sammen nogle jeg selv kunne overveje, hvis jeg skulle konfirmeres her i år.

Da jeg blev konfirmeret havde jeg en fin kjole på fra Lilly, men jeg kan egentlig bedre lide de her slags kjoler. 

Jeg håber at I kan bruge mine bud, og så tillykke til alle jer der skal konfirmeres :))

Link: (øverste i venstre side)

http://www.asos.com/forever-unique/forever-unique-block-lace-mini-bodycon-dress/prd/7629374?iid=7629374&clr=Ivory&SearchQuery=white dresses&pgesize=36&pge=19&totalstyles=923&gridsize=3&gridrow=2&gridcolumn=2 

Link (øverste i højre side)

http://www.asos.com/stevie-may/stevie-may-multi-layer-longsleeve-dress-in-white/prd/6241169?iid=6241169&clr=White&SearchQuery=white dresses&pgesize=36&pge=1&totalstyles=932&gridsize=3&gridrow=3&gridcolumn=1 

Link: (nederste i venstre side)

http://www.asos.com/missguided/missguided-crepe-frill-dress/prd/7316071?iid=7316071&clr=White&SearchQuery=white dresses&pgesize=36&pge=0&totalstyles=914&gridsize=3&gridrow=12&gridcolumn=3 

Link: (nederste i højre side)

http://www.asos.com/endless-rose/endless-rose-knitted-ruffle-mesh-panel-mini-dress/prd/6836660?iid=6836660&clr=Offwhite&SearchQuery=white dresses&pgesize=36&pge=11&totalstyles=923&gridsize=3&gridrow=11&gridcolumn=2

Vi ses!!

Likes

Comments

Hey alle :))

Ijuleferien 2015/2016 var jeg i Rom og holde nytår.

Jeg vil sige at, hvis I aldrig har været i Rom, er det et helt klart go 2!

På mine snart 16 år, har jeg været en del steder rundt i hele verdenen. Jeg tror nærmest at Rom er min favorit, ihvertfald favorit storby. Der var alt lige fra super lækkert mad, til gode shoppingsteder.

Grunden til vi skulle til Rom, var pga. vi skulle derned og holde nytår et med et par af mine forældres venner. Det var en rigtig hyggelig tur, selvom den kun var på 4 små dage. Jeg synes vi fik udnyttet tiden rigtig godt.

Vi boede i en stor lækker lejelighed tæt på Vatikanstaten (der hvor paven bor). Der var gå-afstand til det hele, hvilket var vildt dejligt. Hvis man vil have mest ud af ferien, er det bedst at bo tæt på det hele, så man ikke skal bruge lang tid på transport osv. ;))

Jeg vil virkelig anbefale at tage til Rom!!.

SES! :) - god søndag

Likes

Comments