Hey piger

I dag har jeg været på en gård og jeg vil lige starte med at sige, at jeg ikke bryder mig vildt meget om landet. Jeg er har bare altid været en storbyspige og kommer nok altid til at være det.
Meeen dagens redning var de små kinin unger, grissebasser, gedekid og kyllinger. De var virkelig nuttede. Det var ærligt en oplevelse at sidde med ca. 4 små kinin unger. Mit hjerte smeltede mindst 100 gange.

-Knus Frederikke

Instagram: Frederikkedamkjaer

E-mail: Frederikkedamkjaer@gmail.com

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey piger

I går ankom jeg til Aarhus sammen med min familie og tager allerede afsted igen i morgen d. 21.

Såååå, i dag har jeg været rundt i Aarhus og se byen og jeg bryder mig godt om den. Min storebror og jeg var ude for at shoppe, dog fandt jeg ikke rigtigt noget. Så tog vi hjem for at spise frokost og derefter gik vi hen til museet ARoS. Vi ville egentligt mest op i regnbugen og vi fik da taget lidt billeder, det var enormt fascinerende, så vi var godt tilfredse med regnbuen vi varetaget hen for at se.
Så tog vi hjem og jeg fik lavet noget aftensmad, fordi jeg er meget eksemplarisk.... nej. Ellers hyggede vi bare og tager så afsted i morgen tidlig.

- Knus Frederikke

Likes

Comments

Hej piger, mit navn er Frederikke og jeg er 15 år gammel og jeg bor på Sjælland.

Jeg har valgt at starte en blog, da jeg har en stor interesse inde for mode og design. Jeg elsker at dele min inspiration med andre, så de kan lade sig inspirere og få nye gode idéer.

Knus

Hvis i har spørgsmål eller vil sende en besked, kan jeg kontaktes på de sociale medier:

instagram: Frederikkedamkjaer

E-mail: Frederikkedamkjaer@gmail.com

Likes

Comments