Vores 3. dag i London startede med en lækker sen morgenmad / tidlig frokost. Efter at vi havde spist endte vi med at shoppe lidt igen, inden vi skulle ud og se den smukke by.

Vi havde købt billetter til London eye hjemme fra, for det skal man prøve når man er i London.

Jeg havde hørt fra en veninde, at The London Dungeon, skulle være en vildt god oplevelse. Så jeg fik lokket de andre med på turen. Det var så gennemført og helt fantastisk! Jeg kan kun anbefale at besøge The London Dungeon, for hold nu op!

Da vi var færdige der, tog vi op i London eye for at se byen og så passede det med, at vi kunne se solnedgangen der oppe fra. Det var så hyggeligt!

Da vi var færdige, så skulle vi have noget aftensmad. Og ja jeg bestilte en bøf. Jeg plejer aldrig at bestille en bøf når jeg er ude at spise, men jeg havde virkelig bare lyst til en god bøf. (Med pomfritter, jeg skal virkelig ud At læbe efter denne her tur) Desværre startede vores besøg på restauranten med, at tjeneren tabte en helt sodavand, ned over Emma. Og jeg vil sige hun tog det meget pænt, til trods for at hendes helt nye trøje blev ødelagt. Men det resulterede i at vi fik dessert, på resturantens regning. Så tak til Emma!

Det var sådan en hyggelig, dag med en masse grin og gode oplevelser.

-Frederikke

Likes

Comments

Dag 2 i London blev brugt på shopping, og lækker mad. Vi stod tidlig op, for vi skulle jo have noget ud af dagen. Da vi nåede frokost spiste vi på den hyggeligste cafe med noget virkelig lækker mad, jeg fik en falaffel wrap og naturligvis pomfritter. ( jeg elsker pomfritter)

Da vi havde spist fortsatte vi vores shopping.

Til aften så havde drengene besluttet sig for at de ville have sushi. Og det fik vi, men det var ingen succes. I London har man ikke running sushi, som i Danmark hvor man betaler en pris og så kan du spise til du ikke kan mere. Nej tallerknerne som kører på båndet, har en farve og den farves symboliserer så en pris, og billigt var det ikke.
Vi spiste ca. 3-4 stykker hver og så vendte vi vores sultne maver mod en Macdonalds. Ja meget uinspirerende, men vi var sulte og det skulle går hurtigt. Og helt ærligt, så er jeg vild med deres pomfritter, selvom mange vil mene de er kedelige.

Alt i alt var dag nummer 2 i London en super dag.

Glæd jer til at læse med om dag 3 i London, der oplevede vi en masse smukke og sjove ting.

-Frederikke

Likes

Comments

Søndag d. 16 oktober rejste jeg til London med de skønneste mennesker. Jeg havde inviteret til lidt at spise og drikke hjemme i min lejlighed, inden vi skulle til lufthavnen. Vi var i Københavns lufthavn omkring 14 tiden og skulle flyve kl. 16:20 men flyet var 15 minutter forsinket. Men det fjorde ikke så meget. Vi landede i Gatwick lufthavn og tog toget mod Padington og var på hotellet ca kl.19:30

Vi tog ud for at spise noget aftensmad og jeg fik en super lækker salat og naturligvis nogle pomfritter.
Omkring kl. 22 var vi færdige med at spise og tog tilbage til hotellet, og gik i seng for, at blive friske til en hel dag i London.

-Frederikke

Likes

Comments

En lille Update her fra London. Her er så skønt! I går brugte vi dagen på lidt shopping og så besøgte vi noget af det fedeste, jeg i mit liv har oplevet. Men det fortæller jeg mere om, i mine London indlæg, som kommer når jeg er hjemme fra London.

-Frederikke

Likes

Comments

Så kom dagen endelig! Jeg har siden jeg bestille min rejse til London glædet mig, så ufatteligt meget. Og nu er dagen endelig kommet. Jeg trænger virkelig til en pause fra alt hvad der har med eksamen at gøre, så en uges ferie er helt på sit rette. Jeg rejser til London i dag, for første gang og om jeg glæder mig? JA!

Jeg skal afsted sammen med min mor og lillebror. Og så rejser vi sammen med min mors veninde og hendes 2 børn, så det bliver mega sjovt. Vi skal se en masse og ellers bare hygge os.

Kl. 12 kommer de alle sammen hjem til mig, til noget at drikke og noget let at spise.

Jeg lover at opdatere jer! Må i alle have en fantastisk søndag.

-Frederikke

Likes

Comments

Lige nu sidder jeg sammen med min studie gruppe og er ved at lave det sidste, på vores sidste eksamens opgave inden bachelor. Det er så vildt at det er den sidste opgave der skal skrives, inden det hele går løs.

Jeg elsker virkelig at lave eksamen med denne her gruppe. Vi laver mad sammen og skriver opgave og har det sjovt. Min uge har været rimelig travl, så det er grunden til at bloggen har været stille.

På søndag rejser jeg til London og jeg glæder mig så meget. Jeg lover at opdatere jer med en masse godt fra min tur til London.

-Frederikke

Likes

Comments

Mandag betyder at jeg skal tage turen fra København til Næstved for at lave revy. I dag skal vi ha taget pressebilleder og billeder til vores plakat og det plejer at være en fest.

Som tidligere pendler, hader jeg virkelig at køre i tog. Men eftersom jeg sjældent kører i tog nu, så er det nu altså meget hyggeligt. Jeg plejer altid, at købe mig en kop god kaffe og så sidder jeg og arbejder i toget.

Jeg håber i får en dejlig uge.

-Frederikke

Likes

Comments

Lad mig præsentere verdens bedste sunde topping. Det her er virkelig noget af det bedste jeg nogensinde har lavet, og jeg har lavet meget mad i mit køkken. Som jeg har nævnt fær, så er jeg vild med at lave morgenmad, men denne topping kan sagtens bruges til en dessert, kom den evt. ovenpå noget lækker is. 

Som billederne viser så skal du bruge en skive rugbrød og en håndfuld mandler. Dette skæres ud i små stykker og kommes på en pande. På panden smelter du lidt smør, da det smager bedst. Hvis du vil holde den sunde stil, så kan du varme det i kokosolie, men det smager altså bedst med smør.

Når det er varmet lidt op, kommer du ca. 1,5 spk. kokossukker ved, lidt agavesirup og en smule vanilje. Det hele steges til det får lidt farve.

Jeg foretrækker at komme min topping ovenpå noget vanilje yoghurt og kommer nogle hindbær ved, for at tilføre lidt syre.

-Frederikke

Likes

Comments

For godt 3 månder siden fik jeg lavet eyelash extensions og jeg må ærligt indrømme, at det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv. Det er klart en investering og det kræver, at man har lyst til at ofre penge på nye vipper hver 2-3 uge. Men for pokker hvor er det det hele værd!

Jeg får lavet mine vipper af sødeste Sascha, som har Lash By Sas. Jeg kan virkelig anbefale hende, som jeg har skrevet før, så er hun så sød og så er hun utrolig dygtig til sit arbejde. Du kan finde hende på både facebook og Instagram, hvor hun går under navnet Lash By Sas.

Men hvorfor skal du ha lavet vipper? Jo hvis du syntes at det er enormt irriterende at lægge mascara og rense det af igen, så skal du have lavet vipper. Hvis du ønsker at sove lige lidt længere om morgenen, så skal du have lavet vipper. Hvis du ønsker at vågne op med smukke lange fyldige vipper, så skal du ha lavet vipper. Faktisk så syntes jeg du skal booke en tid med det samme, for du vil ikke fortryde det.

​Sascha holder til i klinikken Naturlig smuk, som ligger på Frederiksberg Allé 49. 

-Frederikke 

Likes

Comments

Min søndag startede med lækker morgen mad, i skønt selvskab med min dejlige veninde, som har været på besøg hele weekenden.

Da Stine tog hjem, satte jeg musik på og fik ordnet HELE min lejlighed. Der blev gjort rent og vasket tøj. Jeg skal gerne indrømme, at jeg virkelig ikke kan klare rod og snavs, så hver søndag står den på rengøring.

Da jeg var færdig lavede jeg mig en kop kaffe og satte mig i sofaen, og så Matador musicalen. Ja jeg er en kæmpe teaternørd og jeg elsker også alt hvad der har med gamle danske film og tv serier at gøre.

Min søndag blev brugt lige som jeg elsker det, afslapning og klargøring til en ny uge.
Mandag starter jeg med prøver på revyen og jeg glæder mig. Tirsdag starter jeg med en ny eksamen.

Jeg håber i har en dejlig mandag!

-Frederikke

Likes

Comments