Jeg har virkelig længe, faktisk næsten siden jeg flyttede ind i min lejlighed for 3 år siden, ønsket mig et nyt gulvtæppe til min stue. Og jeg har endelig fundet det helt perfekte gulvtæppe. Jeg har førhen haft en rundt hvidt tæppe fra Ikea, og nu har jeg fundet tæppet som bare gør min stue endnu mere hyggelig.

Jeg elsker min stue og det er nok det rum i lejligheden, som jeg er mest tilfreds med. Der er naturligvis et par småting som jeg stadig gerne vil ha byttet ud med noget andet. Men da jeg flyttede ind i min lejlighed, var jeg studerende og virkelig ikke god til at spare penge op. Det er jeg stadig ikke men jeg prøver. Men udover at jeg nu er blevet bedere til at spare penge op. så har min økonomi virkelig ændret sig.

Mit næste sture køb til stuen er et nyt spisebord, det jeg har nu har min far og jeg bygget sammen og jeg elsker mit spisebord. MEN det træ det er bygget af har givet sig meget og mit bord er MEGA skævt. Så jeg går og drømmer om et spisebord med en hvis bordplade og træben og så skal det kunne slås ud så man kan sidde hele min familie samlet om det.

Jeg lover at poste nogle billeder når stuen kommer nærmere på det jeg går og forestiller mig.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hold nu op hvor flyver tiden bare afsted! Dagene går så hurtigt og alt er bare så godt. Min uge har været helt perfekt.

Jeg er sammen med mit arbejde med i er forskningsprojekt, som skal undersøge hvorefter vi belaster vires kroppe som pædagoger. Hvis du spørger mig så er resultatet at vi belaster enormt meget og lavet mange dumme løft. Men det projekt har gjort at vi hele ugen har skulle have sådan nogle målere sat på kroppen, hele 7 målere. Så jeg har mest af alt følt mig som en omvandrende robot, men det er til et godt formål.

Men mandag havde jeg sent fri, så efter min dejlige cykel tur hjem stod den på ren afslapning.

Torsdag var jeg i teateret sammen med min gode veninde @StineBecken vi var i det kongelige teater for at se Scener fra et ægteskab, og WOW!!! Det var SÅ godt! Nogen forestillinger har jeg ikke ord til at beskrive, så jeg syntes virkelig i skal gå ind og se den! (Der er billige billetter hvis man er under 25!)

Onsdag lavede jeg ikke så meget da jeg kom hjem.

Torsdag havde jeg tidlig fri og mødtes med en veninde, som jeg ikke har set meget længe fordi hun har været ude at rejse i 6 måneder. Men det var så dejligt at se hende igen og vi fik lige vendt verdens siturationen.

Fredag havde jeg inviteret Stine og Emilie hjem mad hos mig. Det eneste krav jeg havde til dem, var at de skulle møde op i hyggetøj/nattøj.
Menuen stod på Tikka Masala og en masse slik til premieren på vild med dans. (Yep vi ser vild med dans)

Lørdag havde jeg en aftale med Stine, da vi skulle købe fødselsdags gave til Emilie. Så vi trodsede regnen og tog på strøget. Vi fik købt gave og så endte vi på en cafe til noget frokost. Da vi havde spist frokost var planen egentlig at vi skulle i biffen, men da vi kom forbi belave it or not musset, så skulle vi altså derind. Jeg har aldrig besøgt musset før og det var 10 år siden Stine havde været der. Og det var så sjovt! Vi grinede og blev forskrækkede (over de dummeste ting)

I dag søndag er jeg vågnet tidligt.
Jeg skal ud at købe noget gave papir når butikkerne åbner og så skal jeg til Emilies fødselsdag kl. 13.

Jeg håber jeres uge har været god?

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op hvor er denne weekend bare fløjet afsted! Jeg har haft den bedste weekend, efter at jeg hver weekend siden 1 august har passet børn. Så det var virkelig skønt, med en weekend hvor jeg kunne gøre lige hvad jeg havde lyst til. Og det har jeg gjort!

Lørdag stod den på veninde hygge med min dejlige veninde Stine. Hun havde inviteret på brunch hjemme hos hende, så jeg var klar kl. 10 til morgenmad og kaffe. Da vi havde spist, cyklede vi på strøget og brugte penge. Da klokken blev 12 kørte vi hver til sit, da Stine havde en vippe tid, og så mødtes vi igen kl. 18:30 og så var vi ude og spise sushi og drikke vin. Den bedste lørdag!

Søndag vågnede jeg kl. 7, jeg kan ikke sove længe i weekenderne. Jeg stod op og strikkede ud i 45 minutter, det trængte min krop virkelig til! Klokken 8 kørte jeg ud for at handle ind til ugen og jeg fik købt en masse lækkert! Og så stod jeg bare i køkkenet og lavede mad. Gjorde rent imens jeg lyttede til podcast. Og så har jeg ellers bare slappet af!

Jeg håber i har haft en dejlig weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op hvor har jeg forsømt bloggen i lang tid. Men der har været SÅ mange andre ting, som har fyldt en del i mit liv.

Sidst da jeg opdaterede bloggen var jeg glad og lykkelig for, at jeg havde fået fast job i en ny vuggestue. Jeg startede der d. 1 august og stoppede d.17 august. Det er virkelig ikke længe jeg nåede at være der, for på de få dage ringede min gamle chef og tilbød mig en fast stilling! Hvilket var det mest fantastiske, som kunne ske!
Så i mandags vendte jeg hjem til mine elskede børn, kollegaer og skønne arbejde! Jeg er simpelthen SÅ lykkelig, lettet og glad!

I får lidt billeder af nogle af mine dage fra den sidste måned. Jeg hr tilbragt enormt meget tid med mine elskede veninder Stine og Emilie. Vi har været ude at spise 4 fredage i træk og lavet mad sammen i tirsdags.

Udover arbejde, veninder og hygge så har jeg passet børn de sidste mange weekender og så er jeg ved at lave op inde i mit soveværelse.

Jeg er VIRKELIG glad i øjeblikket!

-Frederikke

Likes

Comments

I går søndag havde jeg den bedste eftermiddag og aften!

Jeg havde nemlig inviteret min mor og hendes kæreste med i teateret og ud at spise. Min mors kæreste har nemlig malet min lejlighed, og jeg ville gerne give noget som tak for det. Vi var ude at spise sushi og så var vi inde og se Klokkeren fra Notra Dame, på det kongelige teater. (Anmeldelse kommer)

Søndage som denne,burde der være mange flere af.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg har VIRKELG forsømt bloggen her på det seneste, men jeg har haft så meget andet i mine tanker. Jeg har nemlig haft skulle sige farvel til mit arbejde, da jeg har fået nyt fast arbejde.

Men på det sidste har jeg bla. spist frokost med min yndlings Emilie. Og så har jeg fejret min dejlige veninde Sarahs fødselsdag. Og så har jeg drukket lækker champagne og fejret at jeg har fået sat arbejde og skal starte et nyt eventyr.

Jeg har haft ferie i en uge nu og hold nu op, hvor var det tiltrængt! Jeg har været en tur i Malmö, sammen med min bror og min mor. Den stod på shopping og god mad. Og så har jeg besøgt min dejlige veninde og hendes vidunderlige datter. Tænk at sådan en lille fis, kan stjæle ens hjerte.

Jeg har 1 uges ferie tilbage inden jeg skal starte på mit nye arbejde. Jeg skal bla. ind og s Klokkeren fra Notradame. Så skal jeg besøge noget familie på Møn. Og så skal jeg ud og spise sammen med nogle af mine bedste veninder.


-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op en weekend!
Jeg er blevet beriget med den smukkeste lille pige i mit liv. Min gode gode veninde fødte i går, den smukkeste lille pige og jeg er så forelsket. Kun 4 timer efter hun var født, fik jeg lov til at komme ud på hospitalet for at besøge min veninde, hendes mand og ikke mindst deres vidunderlige datter.

Tænk at jeg har fået sådan et lille menneske i mit liv, hun kommer til at være så elsket af alle.


Jeg håber i har haft en god weekend.

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op en uge! Jeg har fejret min store nyhed med burger og pomfritter hele 2 gange. Nye pædagog sko, som er overdrevet fede! Og når ja store smil.

Jeg har nemlig fået nyt job! Jeg har været barselsvikar i den vuggestue jeg er i nu, men det vikariat slutter til oktober. Og jeg har fået nyt fast arbejde! Jeg er så glad, lettet og stolt! Jeg har haft mange bekymringer om at kunne finde arbejde når jeg er så ung og nyuddannet, men det viste sig kun at være bange anelser, som ikke var sande.

Jeg har søgt 1 job og fik det! Og jeg glæder mig så utrolig meget til at starte d. 1 august! Det bliver også et meget sørgmodigt farvel til der hvor jeg er nu, for hold nu op hvor har jeg været glad for at være der.

Jeg glæder mig til mit nye eventyr som venter på mig.

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op hvor har jeg meget at se til i øjeblikket. Min uge i sidste uge stod på lange dage! Og denne her uge bliver fyldt med arbejde og aftaler hver eneste dag!

I dag står den på arbejde og direkte hjem til min kollega fra revyen til aftensmad og hygge med mine skønne medspillere. I morgen står den på arbejde og så Personalemøde. Onsdag er endnu en arbejdsdag og efterfulgt af en casting. Torsdag står på arbejde og så skal jeg passe en skøn dreng fra vuggestuen. Heldigvis har jeg tidligt fri på fredag og så skal grille med min skønne veninde Stine. Lørdag står på stor fødselsdag for min morfar.

I får lige lidt billeder fra da jeg var på the Union Kitchen i sidste uge, sammen med mine dejlige veninder, inden jeg skulle afsted til foredrag.

Jeg håber i får en dejlig uge!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg sad forleden og snakkede med min gode veninde omkring ensomhed. Der er enormt mange mennesker som føler sig ensomme, og jeg er ikke en af dem. Men jeg elsker mit eget selvskab. Jeg har ikke noget imod at være alene med mig selv, og bare være mig. Faktisk så elsker jeg når jeg engang imellem, har en hel weekend hvor jeg ikke har nogle aftaler, med andre end mig selv hvor jeg kan gøre hvad jeg har lyst til.

Noget andet er, at sidde på en kaffebar alene. Det er noget jeg gjorde meget for 2 år siden, da jeg gik på studiet og havde meget ventetid mellem mine timer. Og for en måned siden satte jeg mig på en kaffebar alene med min min computer, og ventede på en veninde. Og der gik 2 timer så hurtigt. Det at sidde alene,blandt andre mennesker det kan bare noget. Jeg får mulighed for at blive inspireret og få skrevet på bloggen og på et manuskript, om jeg er igang med.

Men hvorfor er det så vigtigt at kunne lide sit eget selvskab. Jo for mig er det for ikke at blive ensom. Nu lyder det som om jeg ikke kan lide at være sammen med andre mennesker, for det kan jeg. Jeg har et arbejde som kræver enormt meget af mig og jeg ELSKER at tilbringe tid sammen med mine veninder. Men jeg elsker også bare at kunne være i mit eget selvskab.

-Frederikke

Likes

Comments