Jeg har længe gerne ville have nogle nye puder til min sofa. Og for et par uger siden fik jeg købt en pude, som passer så fint til min sofa og min stue. Men jeg mangler en pude mere, og jeg er faldet for denne smukke grå pude, som i kan finde her

Jeg elsker mit køkken og har utrolig mange ting i mit køkken, fordi jeg elsker at lave mad, men jeg elsker også noget smukt stel. Og jeg mangler virkelig noget mere opbevaringplads. Så jeg har fundet disse højskabe, som ville være perfekte. De er ikke så brede eller dybe og passer derfor super godt til mit køkken.

Sidst men ikke mindst så mangler jeg VIRKELIG nogle nye højtalere. Jeg elsker at høre musik og går meget op i god lyd. Og jeg har længe haft mine øjne på denne smukke Marshall højtaler, som ville passe perfekt, på min nye smukke reol som jeg har købt til stuen.

Jeg har snart fødselsdag, så disse ting står på min ønskeliste.

-Frederikke

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments


1.vJeg går ALTID med neglelak. Og tilpasser altid farverne til årstiderne.

2. Jeg kan VIRKELIG ikke fordrage selleri.

3. Jeg elsker vin og kaffe.

4. Mine forældre har været skilt siden jeg var 7 år.

5. Jeg er en kæmpe nørd i Danske skuespillere.

6. Hvis jeg skal lave en salat, så bliver jeg nød til at skære alle grøntsagerne i samme størelse. Det gælder faktisk alt jeg skal skære ud.

7. Jeg har det bedste forhold til min lillebror. Han er min bedste ven og jeg kan virkelig lave ALT med ham.

8. Jeg HADER rod. Jeg kan ikke tage hjemmefra uden at min seng er redt, og puderne i stuen er rettet og opvasken er taget.

9. Jeg kan ikke spise bananer. Jeg kan godt lide dem i smoothies men at tage en bid af en banan, det kan jeg virkelig ikke. Det er konsistensen jeg ikke kan lide.

Likes

Comments

Så fik bloggen et nyt design, eller rettere sagt, en ny header. Jeg er virkelig vild med den, da den afspejler hvem jeg er. Jeg elsker alt hvad der har med kaffe, mode og indretning at gøre, så derfor kaffekoppen. Og skellethovedet afspejler min store drøm og passion nemlig skuespillet. Og så naturligvis mig i midten. Bloggen handler jo om mit liv, og om mig. Og jeg deler min hverdag som den er. Jeg har det sidste stykke tid haft enormt travlt og derfor er bloggen ikke blevet opdateret så meget, som jeg gerne ville. Men nu har jeg fået mere tid og jeg har en masse nye indlæg til jer.

Jeg har fået skudt en masse nye virkelig fine billeder, som jeg glæder mig til at vise jer.

-Frederikke

Likes

Comments

I dag har jeg haft tidligt fri fra job. Så jeg har nydt det meste af dagen i det skønne vejer. Min bedste veninde @StineBecken hentede mig på job, og så gik vi i botanisk have og drak juice. Vi skulle tage nogle nye billeder og jeg glæder mig til at vise jer resultatet.

Vi har lavet lækker mad og drukket god vin og sidder nu i sofaen og slapper af.

Jeg håber i får en dejlig weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

I går var den bedste mandag!
Jeg var ude at spise burger og drikke milkshakes med min skønne veninde Emilie. Da vi havde spist skulle vi til forpremiere på City Singler og hold nu op, hvor var det sjovt!


-Frederikke

Likes

Comments

Det er efterhånden ingen hemmelighed for dem som følger fast med på bloggen, at jeg elsker kaffe. Og der er en kop kaffe med på næsten alle mine billeder. Men altså, det ser bare pænt ud.

Denne uge har været SÅ lang! Og mere vil jeg ikke grave i det. For nu er det weekend. Jeg skal kl.10 mødes med min skønne gravide veninde Nanna, til brunch. Vi har ikke set hinanden siden jeg havde premiere på revyen i januar, så jeg glæder mig SÅ meget til at se hende (og hendes mave!)

Jeg håber i får en dejlig lørdag!

-Frederikke

Likes

Comments

Denne her weekend er gået ALT for hurtigt! Fredag havde jeg sent fri og købte smukke blomster med hjem.

Lørdag stod jeg tidligt op, for at træne. Kl. 12 kom min mor og jeg havde lavet lækker frokost til os. Da vi havde spist tog vi i IKEA, jeg manglede lys og nyt sengetøj. Senere på eftermiddagen satte vi os på en cafe i solen og drak en kop kaffe, det var så skønt at kunne sidde uden for! Til aften stod den på sushi, det gør det næsten altid når min mor er inde og besøge mig. Og hold nu op hvor blev vi mætte.

Søndag spiste vi morgenmad og jeg fik handlet ind til hele ugen. Kl. 12 kørte min mor hjem. Og så fik jeg gjort rent og ellers bare slappet af.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Fredag, har været længe ventet. Jeg har haft en lang uge, med sent fri hver dag bortset fra i går. Men til gengæld en super god uge. Jeg er så glad helt inde i hjertet.

Men nu er det weekend og set er så lækkert. Jeg havde fri kl. 16 og købte blomster med hjem. Jeg har stået i køkkenet og forberedt en masse mad, og så har jeg bare hygget mig. Nu har jeg kastet mig i sofaen med min dyne, kaffe og disse MEGA lækre kaffe-dadelkugler (der kommer en opskrift)

Jeg håber i får en dejlig fredag!

-Frederikke

Likes

Comments

Min dag har været fyldt med kaffe og mig tid!
Torsdag møder jeg fra 7-13, hvilket betyder at jeg kan få meget ud af min dag. Når jeg har fri fra job, har jeg gjort mig et lille ritual som jeg virkelig nyder. Jeg går forbi en kaffebar og køber mig en kop kaffe, som jeg tager med mig, mens jeg får ordnet alle de ting jeg skal nå på min halve fridag.

I dag har jeg forkælet mig selv, med nye kaffekopper og et par lækre bukser. Og så har jeg trænet og lavet mad. Og når ja, drukket kaffe af mine nye kaffekopper.

I morgen er det fredag og jeg glæder mig til at få weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Årh hvor vil jeg gerne gøre op med den fordom om, at hvis man er pædagog, så går man ikke op i hvordan man ser ud! Det er en stor kæmpe løgn. Nuvel måske den ældre generation ikke går ligeså meget op i det, som den yngre. Men ALLE mine kollegaer har pænt tøj på hver dag! Ikke lige hvide skjorter og høje hæle for det er bare mega upraktisk! Men vi gør noget ud af os selv.

Jeg har da også dage hvor mit tøj ikke er så inspirerende, som andre dage. Men jeg tænker altid over hvad jeg har på. Mest af alt fordi jeg selv syntes det er en luksus, at kunne klæde mig pænt på. Selvfølgelig har jeg tøj på som kan tåle at det bliver beskidt og jeg kan bevæge mig. Men jeg har ALTID tænkt over hvad jeg tager på. Oftes har jeg et par løse bukser på eller en kjole/nederdel, fordi jeg hader at have stramme bukser på. Og så en pæn strik eller bluse. Et par øreringe og nogle gange en halskæde. Ikke det vilde, men bare nok til at jeg ikke ser ud som om jeg er ligeglad.

-Frederikke

Likes

Comments