Hold nu op en uge! Jeg har fejret min store nyhed med burger og pomfritter hele 2 gange. Nye pædagog sko, som er overdrevet fede! Og når ja store smil.

Jeg har nemlig fået nyt job! Jeg har været barselsvikar i den vuggestue jeg er i nu, men det vikariat slutter til oktober. Og jeg har fået nyt fast arbejde! Jeg er så glad, lettet og stolt! Jeg har haft mange bekymringer om at kunne finde arbejde når jeg er så ung og nyuddannet, men det viste sig kun at være bange anelser, som ikke var sande.

Jeg har søgt 1 job og fik det! Og jeg glæder mig så utrolig meget til at starte d. 1 august! Det bliver også et meget sørgmodigt farvel til der hvor jeg er nu, for hold nu op hvor har jeg været glad for at være der.

Jeg glæder mig til mit nye eventyr som venter på mig.

-Frederikke

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hold nu op hvor har jeg meget at se til i øjeblikket. Min uge i sidste uge stod på lange dage! Og denne her uge bliver fyldt med arbejde og aftaler hver eneste dag!

I dag står den på arbejde og direkte hjem til min kollega fra revyen til aftensmad og hygge med mine skønne medspillere. I morgen står den på arbejde og så Personalemøde. Onsdag er endnu en arbejdsdag og efterfulgt af en casting. Torsdag står på arbejde og så skal jeg passe en skøn dreng fra vuggestuen. Heldigvis har jeg tidligt fri på fredag og så skal grille med min skønne veninde Stine. Lørdag står på stor fødselsdag for min morfar.

I får lige lidt billeder fra da jeg var på the Union Kitchen i sidste uge, sammen med mine dejlige veninder, inden jeg skulle afsted til foredrag.

Jeg håber i får en dejlig uge!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg sad forleden og snakkede med min gode veninde omkring ensomhed. Der er enormt mange mennesker som føler sig ensomme, og jeg er ikke en af dem. Men jeg elsker mit eget selvskab. Jeg har ikke noget imod at være alene med mig selv, og bare være mig. Faktisk så elsker jeg når jeg engang imellem, har en hel weekend hvor jeg ikke har nogle aftaler, med andre end mig selv hvor jeg kan gøre hvad jeg har lyst til.

Noget andet er, at sidde på en kaffebar alene. Det er noget jeg gjorde meget for 2 år siden, da jeg gik på studiet og havde meget ventetid mellem mine timer. Og for en måned siden satte jeg mig på en kaffebar alene med min min computer, og ventede på en veninde. Og der gik 2 timer så hurtigt. Det at sidde alene,blandt andre mennesker det kan bare noget. Jeg får mulighed for at blive inspireret og få skrevet på bloggen og på et manuskript, om jeg er igang med.

Men hvorfor er det så vigtigt at kunne lide sit eget selvskab. Jo for mig er det for ikke at blive ensom. Nu lyder det som om jeg ikke kan lide at være sammen med andre mennesker, for det kan jeg. Jeg har et arbejde som kræver enormt meget af mig og jeg ELSKER at tilbringe tid sammen med mine veninder. Men jeg elsker også bare at kunne være i mit eget selvskab.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg byggede for 1 år siden mit eget plankebod sammen med min far, men det har altså det bedere dage. jeg elsker mit eget plankebord fordi det er i lyst træ og så har jeg bygget det sammen med min far. Men jeg må indrømme at det trænger til at blive skiftet ud og kan ikke redes. De fleste kender nok de meget propolære plankeborde fra Hipstory, og det er også sådan et jeg har i tankerne. Simpelthen fordi det er smukt, god kvalitet og så er prisen super fin. Det eneste minus er at det er mørkt, men jeg tror at det vil gå meget fint til min stue. Jeg har en lysegrå væg, en lysegrå sofa og et sort marmor sofabord, så det er nogle meget mørke møbler, men resten af mine væge og møbler er lyse. Så jeg tænker at kontrasten kunne se så smukt ud. Bordet kan findes HER

No

Noget andet jeg gr og drømmer om til min stue, er et smart tv. Jeg har et gammelt tv nu, som ikke virker. Og jeg elsker det system smart tv'et kører med. Og så er dette her fra Samsung utrolig smukt, af et tv at være.


Sidst men ikke mindst så kunne jeg godt bruge en ny spisebords lampe. Jeg har en stor hvid en nu, og den er fin nok. Men tanken om at have 3 af disse smukke pendler hængende over det mørke plankebord, kunne være så flot. Denne pendel kan findes her


-Frederikke

Likes

Comments

Denne her peberfrugt dressing er fantastisk, og jeg spiser den meget ofte. Jeg er jo lidt af en mad nørd og jeg elsker når jeg ved hvad der er i den mad jeg spiser, så jeg ikke får for mange tilsætningsstoffer. Naturligvis spiser jeg da også junkfood en gang imellem og slik, for pokker da. Men når jeg laver mad hjemme, hvilket jeg gør hver dag, med undtagelse dog, så elsker jeg at alt hvad jeg spiser er hjemmelavet. Og denne her Peberfrugt dressing fortjener at blive delt.

Det skal du bruge:

1 pebberfrugt

1/2 chili (Hvis du elsker chili kan du komme mere i, eller mindre hvis du ikke er så vild med chili)

1/2 bøtte feta ost (Den man kan få i de firkantede pap embalager)

Frisk persille ( Her er det om at måle sig frem, til hvad man kan lide)

1 fed hvidløg

salt og peber


Sådan gør du:

Peberfrugten halveres og kernehuset fjernes, der efter bages peberfrugten i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Når peberfrugten er kølet af, fjernes skrællen på peberfrugten, der kun er "kødet" tilbage. Kødet kommes i en blender, sammen med hvidløg, chili og persille. Når det er blevet blandet godt sammen, tilsættes fetaen lidt ad gangen. Smag til med salt og peber.

Jeg elsker at spise denne her dressing til nogle grøntsagsbøffer, eller snacke den til nogle grøntsagsstænger.


-Frederikke

Likes

Comments

Jeg var til en foredrag for et par uger siden, omkring mad og madglæde. Og vi blev spurgt om vi spise for nydelse eller for sundhed. Og det fik mig til at tænke meget over den mad jeg spiser.

For jeg spiser jo enormt mange grøntsager og jeg spiser sundt. Men det er jo ikke for at være sund. For mig handler det om nydelse, jeg elsker mad og den mad jeg spiser skal først og fremmest smage godt. At den så er sund er en kæmpe fordel, men jeg elsker altså også usund mad. Kage, burgere, pomfritter og alt det andet. Men for mig handler det meget om at finde en balance. For jeg kunne aldrig finde på at sige nej til et stykke kage til en fødselsdag fordi det feder. Hvor fedt er livet så lige. Alt med måde!

Jeg har aldrig været hende den tynde pige og ja jeg har da en delle på maven, men helt ærligt jeg nægter at lade sundheden styre mig. Så derfor spiser jeg mad for nydelsen skyld. Men tænker jeg så over hvad jeg spiser? JA naturligvis gør jeg det. Men jeg vil ikke sige nej til det stykke kage.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg elsker at sætte mål for mig selv og mit liv. Naturligvis har jeg mine store drømme og mål med livet men det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt og stressende at skulle nå dem. Så derfor sætter jeg nogle mål for hver måned. Det er ikke nødvendigvis store mål, men mål som jeg ved jeg kan nå. Såsom at spise morgenmad hver morgen. For mig handler det om at finde en balance, så jeg ikke bliver ked af det hvis ikke jeg når de mål jeg sætter.

Mine mål for Juni måned er:

-At spise morgenmad hver morgen.

-At få en god og rolig start på dagen.

-Løbe minimum 3 gange om ugen.

-Læse journal 64 færdig. (Har været i gang med den alt for længe, nu skal den læses færdig)

-Huske bloggen.


-Frederikke


Likes

Comments

Bloggen er ikke blevet opdateret reglmæssigt længe og det skydes en masse ting. Dårlige undskyldninger kunne jeg komme med, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at være aktiv her. Jeg har haft så meget arbejde i vuggestuen, med personalemøder, forældremøder, kompetencedage osv. Men nu kan jeg se lyset for enden af tunnelen. ud over arbejde har jeg været til konfirmationer, fødselsdage og selv hold stor fødselsdag.

Lige nu sidder jeg hjemme i min mors have med benene ude i solen, så jeg kan få lidt farve på mine blege ben. Jeg kan ikke tåle solen så meget, da jeg bliver MEGA rød og mine skuldre har fået nok sol for i dag. Jeg har en masse gode indlæg til jer, så jeg håber i vil følge med.

Jeg håber i får en dejlig weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op hvor havde jeg den bedste fødselsdag i går! Det var en fornøjelse at fylde 23 år! Jeg havde inviteret alle dem jeg holder af, til fest og lækker mad.

Der blev spillet øl-bowling i haven og hygget i det gode vejr. Og så havde jeg lavet en masse god mad! Og den smukkeste og lækreste fødselsdags kage. Det har nok været den bedste fødselsdag jeg har holdt, alle var i godt humør og vejret var så skønt!


-Frederikke

Likes

Comments

I dag er det min fødselsdag! Og jeg holder en fridag, så jeg kan nyde hele dagen med dem jeg elsker.

Jeg blev vækket med morgensang og flag og naturligvis gaver.

Nu er jeg på vej til Comwell for at spise fødselsdags brunch.

Jeg håber i får en dejlig dag!

-Frederikke

Likes

Comments