Om kun få dage sidder jeg til min sidste eksamen. Jeg bliver nemlig (forhåbentlig) færdiguddannet pædagog fredag d. 20 januar. Og om jeg er nervøs? JA! Om jeg glæder mig? JA! Det er så uvirkeligt at det er om så få dage, at jeg kan kalde mig pædagog. Jeg glæder mig så ufattelig meget til, at jeg starter som pædagog i vuggestuen d. 1 februar og ja så glæder jeg mig til at tjene nogle penge!

Jeg håber i får en dejlig dag! Jeg skal bare øve og øve.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg har siden jeg var 18 år, ønsket mig en tatovering af en trekløver. Og nu har jeg endelig gjort det. Og har på ingen måde fortrudt det.
Den symbolisere min store kærlighed til min mor og lillebror og betyder allerede alt for mig. Jeg har fået lavet den, på min arm. Så når jeg har mine arme ned langs siden kan den ikke ses, men hvis jeg løfter min arm en smule kan den ses. Hvilket er så fint. Den er helt enkelt og lille, hvilket var det jeg ønskede så den ikke ville forstyrre øjet når jeg står på scenen. Jeg elsker den og kigger på den hele tiden.

-Frederikke

Likes

Comments

Her kommer 6 gode råd til, at du kan få det optimale ud af din dag.

1. Få nok sollys. Sørg for at komme ud, og få noget frisk luft og sollys. Særligt her i vinter månederne, kan det være fristende at blive inden for med noget varmt at drikke og en god film. Men tag den varme drik med udenfor, tage noget varmt tøj på og noget musik i ørene og gå en tur.

2. Stå op på samme tidspunkt hver dag. Tanken om at skulle stå tidligt op er ikke den fedeste. Men hvad med tanken om at du kan nå mere i løbet af en dag, er altså tip top. men gør dig selv den tjeneste og sov lidt længere i weekenderne.

3. Lav en To Do liste. Skriv ned hvad du skal nå i løbet af en dag. Det hjælper dig med at få klaret alt det, som du skal klare.

4. Få nok motion. Det er ikke nødvendigvis flere timer i træningscenteret, du skal bruge. Men start din morgen, med at strække ud, det er god måde at vække kroppen på. Tag trappen i stedet for rulle trappen. På den måde får du bevæget kroppen og gjort den træt, så det ikke kun er dit hoved som er træt, når du ligger dig på puden om aftnen.

5. Tag en pause på 10 minutter, i løbet af dagen. Lange dage kan tage hårdt på dig. Så tag en pause på 10 minutter hvor du bare sidder. Lad tankerne flyve og slap af, uden din telefon.

6. Lav mad, som gør dig glad. Brug lidt ekstra tid på at lave noget mad, som gør dig glad. Livet er for kort til at komme mad i munden, som du ikke er så vild med.


-FrederikkeLikes

Comments

Hvad er grundpillen i mit liv? Det spørgsmål har jeg stillet mig selv flere gange i mit liv, og svaret må nok være lykke. For mig ligger der en masse værdi i ordet lykke, og det betyder flere forskellige ting for mig. For er jeg lykkelig hele tiden? Svaret må være ja! Når ja, naturligvis kan jeg være vred, ked af det, eller skuffet. Men for mig er det følelser, som kommer til mig, og så er det min opgave at bruge den følelse til noget, og vende dem til et spørgsmål, som jeg kan få svar på. For hvis ikke jeg gør det, så ender det med at jeg ikke får nok ud af mit liv. Vi bruger så meget tid og energi på, at gå rundt og være sure eller skuffede over noget eller nogen, så derfor er det vigtigt for mig at anderkende de følelser som opstår. Det lyder måske meget filosofisk, men det er nok mest den tankegang jeg bruger i mit arbejde, både som pædagog og skuespiller. Det handler om at navigere og forstå de pludselige føelser som opstår.

Men tilbage til det med at være lykkelig. Jeg er lykkelig fordi jeg har en familie som er fantastisk. Jeg har HELDIGVIS stadig alle mine bedsteforældre. Jeg er sund og rask. Jeg ved hvad jeg vil med mit liv. Jeg har nogle fantastiske veninder. Og jeg kunne blive ved. For mig er det de små ting i livet, som gør mig lykkelig. Efter jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere opmærksom på at se frem, for jeg kan ikke gøre noget ved det som er sket, men jeg kan lære af det og bruge det til noget.

-Frederikke


Likes

Comments

Så kom dagen. Dagen hvor jeg har afleveret min bachelor opgave, 42 sider og meget mere viden rigere. Faktisk afleverede jeg den i går, men nu kan jeg ikke gøre mere. Det er en meget underlig følelse, at det er den sidste opgave jeg skal aflevere. Nu venter jeg bare på at få svar på, hvornår jeg skal op og forsvare min bachelor og kan kalde mig færdiguddannet!

Lige nu sidder jeg med kaffe og vindruer og ser et afsnit af Gossip Girl. Sent i aften kommer @StineBecken og overnatter hos mig til i morgen. Og i morgen eftermiddag skal jeg noget jeg aldrig har prøvet før. Og det glæder jeg mig til, at fortælle meget mere om i morgen.

-Frederikke

Likes

Comments

Mandag har meldt sin ankomst, og endnu en ny uge venter. Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, så har jeg brugt min weekend med prøver på revyen. Hvilket jeg elsker! I dag har vi aften prøver, så jeg har dagen fri. Jeg startede min morgen med en kop kaffe og et glas vand og så magasinet Liv.

Senere skal jeg mødes med min gravide veninde, og vi skal ud og shoppe og hygge.

Jeg håber i får en dejlig mandag!

-Frederikke

Likes

Comments

Min weekend kommer til at foregå i prøve salen. Vi har fulde dagsprøver på revyen, for det er lige snart vi har premiere.

Jeg elsker vores fulde weekend prøver, fordi det er der, det hele begynder at fald på plads. Vores tekster og sange kan vi og vores karakterer begynder, at komme ind under huden på os.

Jeg håber i får en dejlig weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg elsker at have god tid om morgenen!
At starte dagen i ro og vække kroppen stille og roligt.

Min dag startede med en lækker morgenmad og en kop kaffe. Så videre til min yndlings vippe pige Lashbysas, for at få fyldt mine vipper op.
Når jeg er færdig der, skal jeg hjem og skrive det sidste på min bachelor.

Jeg håber i får en dejlig dag!

-Frederikke

Likes

Comments

Så er år 2016 ved, at være forbi og sikke et år.
Mit år 2016 har budt på en masse store omvæltninger i mit liv, både de gode og mindre gode.

Det lyder for mange mennesker dumt, når man siger, at man glæder sig til et nyt år, for der bliver alting godt. Men jeg glæder mig til 2017! Mit år starter ud med, at jeg bliver færdig med min uddannelse og en masse forestillinger med revyen. Jeg starter som pædagog, i den mest fantastiske vuggestue, som jeg har været en del af i snart 1 år. År 2017 bliver året hvor min gode veninde Nanna skal føde sin lille pige og jeg bliver tante frede.

Min nytårs aften skal tilbringes under dynen, med fjernsynet tændt. For jeg ligger stadig syg. Så ingen fest og farver til mig. Jeg håber i alle får en helt fantastisk aften, og at jeres ønsker for 2017 må blive opfyldt.

-Frederikke

Likes

Comments

Glædelig jul alle sammen!

I går aftes d. 23 december, betød lille juleaften. Normalt tilbringer jeg min lille juleaften i selvskab med min mor og lillebror, på Sticks n sushi, med lækker mad og vin. Det er en tradition vi har haft i snart 4 år. Men i år skulle det være anderledes.

Jeg tilbragte nemlig min aften sammen med min mormor, moster, onkel, kusine, fætter og så naturligvis min mor og lillebror. Heller ikke et dårligt alternativ, til vores ellers hyggelige tradition. Vi spiste lækker mad, drak vin og snakkede og så fik vi gaver Af min mormor.
Vi skal nemlig ikke holde jul med vores mormor i år. Og det er så underligt, for det har vi gjort siden jeg kan huske. Men i år skal vi holde jul hos min morfar, hvilket jeg også glæder mig utrolig meget til.

Jeg er desværre vågnet med feber og er møg hammerende skidt. Men jeg tager kampen op, og er klar til julemad og hygge med min elskede familie.

Jeg håber i alle sammen får en helt fantastisk dag og aften, sammen med alle dem i holder af.

-Frederikke

Likes

Comments