Jeg har snart fødselsdag og derfor har jeg lavet en lille ønske liste. Jeg syntes det er svært at finde på noget, som jeg ønsker mig, for hvis der er noget jeg vil have, går jeg for det meste selv ud og køber det. Men det seneste stykke tid har jeg ikke købt så meget til mig selv, i form af små gaver. Jeg har jo lige købt en bil, så jeg har derfor sparret lidt på de små gaver til mig selv. Så derfor er der også kommet nogle gave ønsker.

Lige nu har en en lys trækasse, til alle mine magaziner, og jeg har længe gået og kigget på denne smukke magazin holder fra H&M home. Og den vil passe perfekt ind i min stue.

Jeg har en billede væg inde i stuen, som jeg gerne vil have lidt nyt til. Og derfor har jeg fundet 2 meget smukke plakater fra Desenio (IKKE SPONSORERET), som ville være så smukke at have hængende på min væg. De tilfører en smule farve og tilføjer også en ro, som jeg er helt vild med.

Puder er altid lækkert og denne grønne pude går jeg og drømmer om til min sofa.

Jeg elsker min Nespresso kaffemaskine. Men vil så gerne have denne meget smukke kaffekværn. Så jeg kan lave god stempelkaffe til mig selv eller når jeg får gæster.

Sidst men ikke mindst så ønsker jeg mig Emma Martiny's nye kogebog fabelagtige fristelser. Jeg elsker jo at lave mad, som smager godt men som også gør noget godt for mig. Og denne kogebog står altså højt på min ønskeliste.


-Frederikke

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Denne her weekend er bare gået så stærkt! Fredag havde jeg tidligt fri og mødtes med en veninde, som jeg ikke har set i 3 år. Der var super hyggeligt at se hende og lige få snakket igennem! Senere på eftermiddagen havde jeg en aftale med min far, han skulle hjælpe mig med at sætte en reol op inde i min stue, og nogle nye knager op ude på mit badeværelse. Og det er blevet så flot!!

Lørdag stod på arbejde i vuggestuen. Yep, jeg har været på arbejde på en lørdag og det har jeg ikke prøvet længe. Det var faktisk utrolig hyggeligt, der kom en masse forældre og så stod den på have arbejde, eller legeplads arbejde. Da jeg kom hjem lavede jeg lækker aftensmad!

Søndag har jeg brugt på at filme en kampagne film for politikken. Det var super sjovt og jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Da jeg kom hjem fra optagelse besluttede jeg mig for at give min køkken bordplade en omgang lak. Og det er en projekt som tager tid.

Nu ligger jeg på sofaen og slapper af, og nyder det sidste af min weekend. Inden en nu uge venter. Den kommende uge, får jeg utrolig travlt og jeg har virkelig planer hver eneste dag.

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op hvor skal jeg lige vende mig til, at skulle tilbage på arbejde efter 5 fridage. Jeg har virkelig trængt til at slappe af og ikke lave noget som helst. Hvilket jeg bare har gjort i mine fridage. Heldigvis så er denne uge kort, kun 4 dages arbejde og 2 af dagene har jeg tidligt fri.

I dag har jeg været på arbejde og så direkte videre hjem til en dreng jeg skal begynde at passe engang imellem. Jeg kender både familien og drengen, så det er super hyggeligt. Nu står den på afspalning under dynen, og så skal jeg tidligt i seng.

-Frederikke

Likes

Comments

Det her er Stine og hun er min bedste veninde! Vi har kendt hinanden i 13 år og vores venskab bliver bedere og bedere for hver dag der går. Vi kender hinanden ud og ind og kan fortælle hinanden alt. Vores venskab er næsten som et søster forhold.

I går var vi ved Faxe kalkbrud for at tage nogle billeder og de er blevet så fede. Stine blogger på @StineBecken

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg har skrevet meget om glæde på det seneste, men glæde fylder så meget i mit liv! Jeg har siden 1. januar været så glad og fundet en ro inde i mig selv, som jeg aldrig har haft før. Jeg er sikker på det har noget at gøre med, at jeg har gjort min uddannelse færdig og har fået et fantastisk arbejde. Jeg har haft teater tæt på mig siden 1. januar og så har jeg de bedste mennesker i mit liv. Og til at toppe min glæde har jeg købt en dejlig bil. Hver gang jeg sætter mig i min bil, smiler jeg så meget og bliver så glad. Det er måske meget materiel lykke, men for mig er en bil med til at give mig en masse frihed, hvilket kan gøre mig mere glad.

Jeg håber i får nogle glade dage!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg har ferie i hele 5 dage! Og hold nu op hvor trænger jeg til det. Jeg har de sidste 3 dage været i vores udflytter børnehave på landet og rendt rundt i en kæmpe flyverdragt og hygget mig. (jo jo pædagog er man vel)

I morgen skal jeg ha fyldt mine vipper op og senere tager jeg min bil hjem til min mor og lillebror og holder ferie der. Jeg skal til en enkelt påskefrokost og ellers bare hygge med min familie og ses med nogle veninder.

Jeg håber i får nogle gode påske dage!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg var lørdag i biografen for at se skønheden og udyret. Jeg har altid ELSKET den film og det er min yndlings Disney film af dem alle. Jeg har selv en kæmpe drøm om, at få lov til at spille Belle i musicalen. Så Det Ny Teater i ringer bare hvis den skal sættes op igen!

Jeg vil sige at denne her udgave klart levere på sit højeste. Jeg har kun gode ting at sige! Jeg havde gåsehud og tårer i mine øjne fra start af!

Kostumerne er klart en ting jeg vil fremhæve for hold nu op hvor er de smukke!
Skuespil præstationerne er utrolige og særligt udyret er jeg vild med! Sangene er smukke som altid, men der er blevet skrævet nogle nye sange til filmen og udyret har fået sin egen sang og jeg græd.

Så hvis du er vild med Disney, musicals og skønheden og udyret så SKAL du se denne her film!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg har købt en bil! En HELT NY BIL og jeg er så glad for den!

Det er så mærkeligt, at jeg er blevet så "voksen" at jeg har mulighed for at købe en bil. Det er så lækkert og det giver mig en masse frihed. Min gode veninde Nanna og jeg, har det med at give vores biler navne og min bil hedder Karl. Så sig Hej til Karl, han kommer til at fylde meget i mit liv og naturligvis også på Instagram og bloggen.

Jeg håber i får en god weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg fik for et par dage siden en dårlig nyhed, som har sat en masse tanker igang. Min farmor er meget syg af kræft og har været det i 2 år nu. Og Nu er næsten hele hendes krop fyldt med den forfærdelige sygdom. Jeg har heldigvis stadig alle mine bedsteforældre og jeg ved ikke hvordan jeg kommer til at reagere, når den dag kommer at en af mine elskede bedsteforældre skal herfra. Men min farmors sygdom har fået mig til at tænke meget over livet og hvordan vi bruger det. Jeg plejer at sige at man ligger som man har redt og det er min leve vej. Jeg kan ikke tage mig af andres meninger og dårligdom mod andre mennesker. Hvorfor tale grimt til folk og behandle dem dårligt, det gør bare en sur og andre sure og kede af det.

Jeg vil have det optimale ud af mit liv, og jeg vil leve det på MIN måde. Jeg går meget op i stabilitet og gode energier, ikke noget hokus pokus men helt grundlæggende så sørger jeg for altid at være glad når jeg vågner. Hvis jeg siger til mig selv at jeg er glad, så bliver jeg glad. Og er jeg så egentlig glad? JA det er jeg! For jeg sætter pris på alt det jeg har.

Et godt råd her til sidst:

Jeg har hvad jeg har og jeg er glad. Og jeg har mistet hvad jeg har mistet og jeg er stadig glad.


-Frederikke

Likes

Comments

Jeg er et KÆMPE morgenmenneske! Jeg elsker at stå tidligt op og have god tid, lave en kop kaffe og drikke den stille og roligt mens jeg vågner. Jeg elsker at alt er stille, og jeg ikke skal tage stilling til så meget andet, end at jeg skal have en god dag.

Noget jeg har gjort hver eneste dag, den sidste måned er, at jeg har spist morgen mad hver morgen. Og det har virkelig gjort meget for min energi i løbet af dagen. Så morgenmad er VIRKELIG der vidste måltid på dagen.

Er i morgen mennesker?

-Frederikke

Likes

Comments