I går søndag havde jeg den bedste eftermiddag og aften!

Jeg havde nemlig inviteret min mor og hendes kæreste med i teateret og ud at spise. Min mors kæreste har nemlig malet min lejlighed, og jeg ville gerne give noget som tak for det. Vi var ude at spise sushi og så var vi inde og se Klokkeren fra Notra Dame, på det kongelige teater. (Anmeldelse kommer)

Søndage som denne,burde der være mange flere af.

-Frederikke

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har VIRKELG forsømt bloggen her på det seneste, men jeg har haft så meget andet i mine tanker. Jeg har nemlig haft skulle sige farvel til mit arbejde, da jeg har fået nyt fast arbejde.

Men på det sidste har jeg bla. spist frokost med min yndlings Emilie. Og så har jeg fejret min dejlige veninde Sarahs fødselsdag. Og så har jeg drukket lækker champagne og fejret at jeg har fået sat arbejde og skal starte et nyt eventyr.

Jeg har haft ferie i en uge nu og hold nu op, hvor var det tiltrængt! Jeg har været en tur i Malmö, sammen med min bror og min mor. Den stod på shopping og god mad. Og så har jeg besøgt min dejlige veninde og hendes vidunderlige datter. Tænk at sådan en lille fis, kan stjæle ens hjerte.

Jeg har 1 uges ferie tilbage inden jeg skal starte på mit nye arbejde. Jeg skal bla. ind og s Klokkeren fra Notradame. Så skal jeg besøge noget familie på Møn. Og så skal jeg ud og spise sammen med nogle af mine bedste veninder.


-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op en weekend!
Jeg er blevet beriget med den smukkeste lille pige i mit liv. Min gode gode veninde fødte i går, den smukkeste lille pige og jeg er så forelsket. Kun 4 timer efter hun var født, fik jeg lov til at komme ud på hospitalet for at besøge min veninde, hendes mand og ikke mindst deres vidunderlige datter.

Tænk at jeg har fået sådan et lille menneske i mit liv, hun kommer til at være så elsket af alle.


Jeg håber i har haft en god weekend.

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op en uge! Jeg har fejret min store nyhed med burger og pomfritter hele 2 gange. Nye pædagog sko, som er overdrevet fede! Og når ja store smil.

Jeg har nemlig fået nyt job! Jeg har været barselsvikar i den vuggestue jeg er i nu, men det vikariat slutter til oktober. Og jeg har fået nyt fast arbejde! Jeg er så glad, lettet og stolt! Jeg har haft mange bekymringer om at kunne finde arbejde når jeg er så ung og nyuddannet, men det viste sig kun at være bange anelser, som ikke var sande.

Jeg har søgt 1 job og fik det! Og jeg glæder mig så utrolig meget til at starte d. 1 august! Det bliver også et meget sørgmodigt farvel til der hvor jeg er nu, for hold nu op hvor har jeg været glad for at være der.

Jeg glæder mig til mit nye eventyr som venter på mig.

-Frederikke

Likes

Comments

Hold nu op hvor har jeg meget at se til i øjeblikket. Min uge i sidste uge stod på lange dage! Og denne her uge bliver fyldt med arbejde og aftaler hver eneste dag!

I dag står den på arbejde og direkte hjem til min kollega fra revyen til aftensmad og hygge med mine skønne medspillere. I morgen står den på arbejde og så Personalemøde. Onsdag er endnu en arbejdsdag og efterfulgt af en casting. Torsdag står på arbejde og så skal jeg passe en skøn dreng fra vuggestuen. Heldigvis har jeg tidligt fri på fredag og så skal grille med min skønne veninde Stine. Lørdag står på stor fødselsdag for min morfar.

I får lige lidt billeder fra da jeg var på the Union Kitchen i sidste uge, sammen med mine dejlige veninder, inden jeg skulle afsted til foredrag.

Jeg håber i får en dejlig uge!

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg sad forleden og snakkede med min gode veninde omkring ensomhed. Der er enormt mange mennesker som føler sig ensomme, og jeg er ikke en af dem. Men jeg elsker mit eget selvskab. Jeg har ikke noget imod at være alene med mig selv, og bare være mig. Faktisk så elsker jeg når jeg engang imellem, har en hel weekend hvor jeg ikke har nogle aftaler, med andre end mig selv hvor jeg kan gøre hvad jeg har lyst til.

Noget andet er, at sidde på en kaffebar alene. Det er noget jeg gjorde meget for 2 år siden, da jeg gik på studiet og havde meget ventetid mellem mine timer. Og for en måned siden satte jeg mig på en kaffebar alene med min min computer, og ventede på en veninde. Og der gik 2 timer så hurtigt. Det at sidde alene,blandt andre mennesker det kan bare noget. Jeg får mulighed for at blive inspireret og få skrevet på bloggen og på et manuskript, om jeg er igang med.

Men hvorfor er det så vigtigt at kunne lide sit eget selvskab. Jo for mig er det for ikke at blive ensom. Nu lyder det som om jeg ikke kan lide at være sammen med andre mennesker, for det kan jeg. Jeg har et arbejde som kræver enormt meget af mig og jeg ELSKER at tilbringe tid sammen med mine veninder. Men jeg elsker også bare at kunne være i mit eget selvskab.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg byggede for 1 år siden mit eget plankebod sammen med min far, men det har altså det bedere dage. jeg elsker mit eget plankebord fordi det er i lyst træ og så har jeg bygget det sammen med min far. Men jeg må indrømme at det trænger til at blive skiftet ud og kan ikke redes. De fleste kender nok de meget propolære plankeborde fra Hipstory, og det er også sådan et jeg har i tankerne. Simpelthen fordi det er smukt, god kvalitet og så er prisen super fin. Det eneste minus er at det er mørkt, men jeg tror at det vil gå meget fint til min stue. Jeg har en lysegrå væg, en lysegrå sofa og et sort marmor sofabord, så det er nogle meget mørke møbler, men resten af mine væge og møbler er lyse. Så jeg tænker at kontrasten kunne se så smukt ud. Bordet kan findes HER

No

Noget andet jeg gr og drømmer om til min stue, er et smart tv. Jeg har et gammelt tv nu, som ikke virker. Og jeg elsker det system smart tv'et kører med. Og så er dette her fra Samsung utrolig smukt, af et tv at være.


Sidst men ikke mindst så kunne jeg godt bruge en ny spisebords lampe. Jeg har en stor hvid en nu, og den er fin nok. Men tanken om at have 3 af disse smukke pendler hængende over det mørke plankebord, kunne være så flot. Denne pendel kan findes her


-Frederikke

Likes

Comments

Denne her peberfrugt dressing er fantastisk, og jeg spiser den meget ofte. Jeg er jo lidt af en mad nørd og jeg elsker når jeg ved hvad der er i den mad jeg spiser, så jeg ikke får for mange tilsætningsstoffer. Naturligvis spiser jeg da også junkfood en gang imellem og slik, for pokker da. Men når jeg laver mad hjemme, hvilket jeg gør hver dag, med undtagelse dog, så elsker jeg at alt hvad jeg spiser er hjemmelavet. Og denne her Peberfrugt dressing fortjener at blive delt.

Det skal du bruge:

1 pebberfrugt

1/2 chili (Hvis du elsker chili kan du komme mere i, eller mindre hvis du ikke er så vild med chili)

1/2 bøtte feta ost (Den man kan få i de firkantede pap embalager)

Frisk persille ( Her er det om at måle sig frem, til hvad man kan lide)

1 fed hvidløg

salt og peber


Sådan gør du:

Peberfrugten halveres og kernehuset fjernes, der efter bages peberfrugten i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Når peberfrugten er kølet af, fjernes skrællen på peberfrugten, der kun er "kødet" tilbage. Kødet kommes i en blender, sammen med hvidløg, chili og persille. Når det er blevet blandet godt sammen, tilsættes fetaen lidt ad gangen. Smag til med salt og peber.

Jeg elsker at spise denne her dressing til nogle grøntsagsbøffer, eller snacke den til nogle grøntsagsstænger.


-Frederikke

Likes

Comments

Jeg var til en foredrag for et par uger siden, omkring mad og madglæde. Og vi blev spurgt om vi spise for nydelse eller for sundhed. Og det fik mig til at tænke meget over den mad jeg spiser.

For jeg spiser jo enormt mange grøntsager og jeg spiser sundt. Men det er jo ikke for at være sund. For mig handler det om nydelse, jeg elsker mad og den mad jeg spiser skal først og fremmest smage godt. At den så er sund er en kæmpe fordel, men jeg elsker altså også usund mad. Kage, burgere, pomfritter og alt det andet. Men for mig handler det meget om at finde en balance. For jeg kunne aldrig finde på at sige nej til et stykke kage til en fødselsdag fordi det feder. Hvor fedt er livet så lige. Alt med måde!

Jeg har aldrig været hende den tynde pige og ja jeg har da en delle på maven, men helt ærligt jeg nægter at lade sundheden styre mig. Så derfor spiser jeg mad for nydelsen skyld. Men tænker jeg så over hvad jeg spiser? JA naturligvis gør jeg det. Men jeg vil ikke sige nej til det stykke kage.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg elsker at sætte mål for mig selv og mit liv. Naturligvis har jeg mine store drømme og mål med livet men det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt og stressende at skulle nå dem. Så derfor sætter jeg nogle mål for hver måned. Det er ikke nødvendigvis store mål, men mål som jeg ved jeg kan nå. Såsom at spise morgenmad hver morgen. For mig handler det om at finde en balance, så jeg ikke bliver ked af det hvis ikke jeg når de mål jeg sætter.

Mine mål for Juni måned er:

-At spise morgenmad hver morgen.

-At få en god og rolig start på dagen.

-Løbe minimum 3 gange om ugen.

-Læse journal 64 færdig. (Har været i gang med den alt for længe, nu skal den læses færdig)

-Huske bloggen.


-Frederikke


Likes

Comments