Min mandag formiddag har stået på bachelor.

Resten af min mandag står på tekst arbejde til revyen. Og så skal jeg til prøver med revyen senere i dag.

Jeg sidder lige nu med en tekst, som virkelig kræver meget arbejde. Den skal naturligvis øves så jeg kan den, men den skal øves med stemmeføring, hvilket godt kan være udfordring når jeg, som 22 årig skal spille en kvinde på 76 år.

Jeg glæder mig så meget til at vi har premiere i januar 2017.

-Frederikke

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg fik i går besøg af min elskede veninde Stine. Vi hyggede med god mad og en masse snak. Vi havde ikke set hinanden længe, så der var en masse som lige skulle vendes.

Til morgen lavede jeg lækker morgenmad til os, og så fik Stine adventsgave af mig. Jeg har nemlig lavet en adventskalender til hende. Senere får jeg gæster til kaffe og kage.

Jeg håber i får en dejlig søndag.

-Frederikke

Likes

Comments

Så blev det mandag og en ny uge venter.
I dag er en hel særlig dag, min oldemor har fødselsdag (så tillykke oppe i himmelen) og jeg skal noget helt vildt senere, som jeg lover der kommer et indlæg om i morgen.

Men min uge starter med bachelor. Vi er endelig bævet færdige med emne og problemformulering og det er så skønt, at det er på plads. Så nu står den bare på at læse og skrive. Som i kan se på billedet, så skriver jeg om fællesskaber og sociale kompetencer. Det er så utrolig interessant, og jeg syntes det er så vigtigt at vide en masse om.

Jeg håber i får en dejlig mandag! Hvad skal i lave?

-Frederikke

Likes

Comments

Hvorfor har bloggen stået stille?
Jeg har haft så travlt med prøver på revyen og opstart på bachelor, og når ja så har jeg været ramt af sygdom.

I dag fredag har jeg helt fri, ingen job og ingen bachelor. Jeg har sovet længe og sidder nu i min seng med en dejlig kop kaffe og ser et program på DR1, som hedder Jagten på det gode liv. (virkelig noget jeg kan anbefale)
Senere skal jeg have fyldt mine vipper op, og så skal jeg ud og handle ind til weekenden. Min weekend kommer til at foregå helt roligt, med rengøring og tekst forberedelse.

Jeg håber i får en dejlig fredag!

-Frederikke

Likes

Comments

Bloggen har stået stille et par dage. Det skyldes at jeg har haft travlt med prøver på revyen, forberedelse til min eksamen og eksamen, og så arbejde i vuggestuen.
Men min søndag starter tidligt. Med briller og trutmund. Jeg skal mødes med en kollega fra vuggestuen, for jeg skal aflevere hendes nøgler som jeg har lånt.

Så skal jeg have skrevet en revy tekst færdig, som skal sendes afsted til vores instruktør. Og så skal jeg ha taget mig sammen til at kigge på min bachelor, som jeg starter på i morgen. Vi har 14 dage til at få lavet et udkast til en problemformulering og emneformulering. Så jeg har massere af tid. Det er så vildt at jeg er færdiguddannet om 3 måneder. Ligepludselig bliver alting så virkeligt.

Så en anden ting, som jeg nok skal fortælle meget mere om, men her i november skal jeg noget meget vildt og jeg håber at i vil krydse fingre for mig. Jeg lover at der kommer et indlæg, som fortæller hvad det er jeg skal.

Jeg håber i får en helt fantastisk søndag.

-Frederikke

Likes

Comments

Så kom dagen, jeg har været oppe til min sidste eksamen inden min bachelor.

Og jeg har fået 12!! Jeg går virkelig ikke op i, at skildre med hvad jeg får af karakterer i mine eksamener. Men jeg kan ikke få mine arme ned! Denne her eksamen var for mig så vigtig, fordi jeg har været oppe i musik og drama.

I morgen og fredag står den på arbejde i vuggestuen, inden weekend.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg er lige kommet hjem efter at have set Fuglene Over Sundet. Det er ingen hemmelighed, at jeg har en stor kærlighed til danske film, og jeg bliver så glad, når en film bare lykkedes. Fuglene over sundet er en utrolig smuk og stæk film, som omhandler de Jødiske flygtninge i 1943. Når jeg ser film bliver jeg altid revet med, men denne her film gav mig så ondt i maven og fik mig til at fælde en tåre. Oplevelsen af en film, bliver for mig så stærk når jeg ved, at dette har foregået i vores verden.

De to hovedrolle indhavre David Denick og Danica Curcic er helt fantastiske! Jeg har siden at jeg så Danica Curcic for år tilbage på det Kongelige teater, hvor hun medvirkede i Tigerhjerte svøbt i kvindehud, været så betaget af hende. For mig er hun en helt fantastisk skuespiller, som virkelig formår at give så megt historie og liv, til de roller hun spiller.

Jeg syntes virkleig at i burde tage ind og se denne her smukke film.

-Frederikke

Likes

Comments

Min weekend kommer ikke til at stå på det vilde.
I går havde jeg besøg af min skønne veninde, og vi fik snakket og spist lækker mad.

I dag har jeg knoklet med eksamen, og det kommer resten af min weekend også til at byde på. Jeg er heldigvis snart færdig med denne eksamen og så står den ellers bare på bachelor, det næste lange stykke tid.

Jeg håber i har en skøn weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

Vores 3. dag i London startede med en lækker sen morgenmad / tidlig frokost. Efter at vi havde spist endte vi med at shoppe lidt igen, inden vi skulle ud og se den smukke by.

Vi havde købt billetter til London eye hjemme fra, for det skal man prøve når man er i London.

Jeg havde hørt fra en veninde, at The London Dungeon, skulle være en vildt god oplevelse. Så jeg fik lokket de andre med på turen. Det var så gennemført og helt fantastisk! Jeg kan kun anbefale at besøge The London Dungeon, for hold nu op!

Da vi var færdige der, tog vi op i London eye for at se byen og så passede det med, at vi kunne se solnedgangen der oppe fra. Det var så hyggeligt!

Da vi var færdige, så skulle vi have noget aftensmad. Og ja jeg bestilte en bøf. Jeg plejer aldrig at bestille en bøf når jeg er ude at spise, men jeg havde virkelig bare lyst til en god bøf. (Med pomfritter, jeg skal virkelig ud At læbe efter denne her tur) Desværre startede vores besøg på restauranten med, at tjeneren tabte en helt sodavand, ned over Emma. Og jeg vil sige hun tog det meget pænt, til trods for at hendes helt nye trøje blev ødelagt. Men det resulterede i at vi fik dessert, på resturantens regning. Så tak til Emma!

Det var sådan en hyggelig, dag med en masse grin og gode oplevelser.

-Frederikke

Likes

Comments

Dag 2 i London blev brugt på shopping, og lækker mad. Vi stod tidlig op, for vi skulle jo have noget ud af dagen. Da vi nåede frokost spiste vi på den hyggeligste cafe med noget virkelig lækker mad, jeg fik en falaffel wrap og naturligvis pomfritter. ( jeg elsker pomfritter)

Da vi havde spist fortsatte vi vores shopping.

Til aften så havde drengene besluttet sig for at de ville have sushi. Og det fik vi, men det var ingen succes. I London har man ikke running sushi, som i Danmark hvor man betaler en pris og så kan du spise til du ikke kan mere. Nej tallerknerne som kører på båndet, har en farve og den farves symboliserer så en pris, og billigt var det ikke.
Vi spiste ca. 3-4 stykker hver og så vendte vi vores sultne maver mod en Macdonalds. Ja meget uinspirerende, men vi var sulte og det skulle går hurtigt. Og helt ærligt, så er jeg vild med deres pomfritter, selvom mange vil mene de er kedelige.

Alt i alt var dag nummer 2 i London en super dag.

Glæd jer til at læse med om dag 3 i London, der oplevede vi en masse smukke og sjove ting.

-Frederikke

Likes

Comments