Jeg drak i går kaffe med mine to gode kollegaer, på mormors. Inden vi skulle til personalemøde. Jeg elsker virkelig at jeg har så gode kollegaer, at de også er blevet mine veninder.

I dag har jeg ondt i ørene og ondt i kroppen. Så jeg har taget en masse tøj på, så jeg ikke kommer til at fryse. Jeg har først fri kl. 17:30 og så skal jeg bare hjem. Men jeg tror lige jeg smutter forbi og køber en salat med hjem.

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg har i snart 1 år, drukket aloe vera 3 gange om dagen. Og det er bare fantastisk! Jeg er meget mindre syg og min mave har det så godt!
Det smager ganske forfærdeligt, men jeg skyller det ned med lidt juice.

Jeg kan klart anbefale jer at prøve det af.

-Frederikke

Likes

Comments

Når jeg spiser rispapir ruller, laver jeg ALTID min peanutbutter dressing til. Den smager så godt, og er super nem at lave.

Du skal bruge:
-peanutbutter
-lime
-soya
-vand

Det hele røres sammen og så handler det mest om at smage til, i forhold til hvor meget lime og soya man ønsker. Vandet bruger jeg til at fortynde.

-Frederikke

Likes

Comments

Mine søndage bruger jeg ofte på at lade op, og gøre klar til den nye uge som venter. Jeg gør min lejlighed ren og skifter viskestykker, håndklæder og sengetøj, så alt er friskt og nyt til en ny dejlig uge. Så plejer jeg at tage ud og handle, så jeg ikke skal tænke så meget over at handle ind når jeg har fri fra arbejde. Jeg plejer også at lave en lækker aftensmad og gerne meget af den, så jeg har til mandag aften. Jeg har først fri kl. 17 og inden jeg kommer hjem bliver klokken mange, så det er dejligt at jeg bare skal varme lidt mad.

Når jeg har klaret alle mine praktiske gøremål, så er det tid til selvforkælelse. Den står på ansigtsmaske, langt bad, ordne negle og fugtmaske. Og så en god serie i mit tv og ellers bare hygge.

Hvordan bruger i jeres søndag?

-Frederikke

Likes

Comments

Jeg vågnede kl. 7 og kunne ikke sove mere. Typisk når jeg har fri. Men jeg stod op så jeg kunne få noget ud af min dag, og ikke mindst morgen. Jeg er et stort morgenmenneske, det er den bedste tid på dagen. Men jeg besluttede mig for at træne hjemme, og hold nu op en god træning. Først en løbetur og så styrketræning.

Da jeg havde trænet, hoppede jeg i bad og så gik jeg i køkkenet.
Jeg elsker virkelig at lave mad og særligt morgenmad har jeg en kærlighed til.

Jeg har gjort hele min lejlighed ren og er nu igang med et lille projekt, ude på mit badeværelse.

Jeg håber i får en dejlig lørdag!

-Frederikke

Likes

Comments

Endelig blev det fredag! Denne her uge har simpelthen været SÅ lang. Men nu er det fredag og når klokken bliver 16, så har jeg weekend. Jeg skal desværre ikke spille forestillinger, så jeg har en weekend hvor jeg kan lave lige hvad jeg vil. Så i morgen lørdag kommer til at stå på en omgang træning, god morgenmad og ellers bare hygge i min lejlighed.

Jeg håber i får en dejlig weekend!

-Frederikke

Likes

Comments

I dag har jeg tidligt fri fra job, hvilket betyder at jeg har en halv fridag. Så derfor har jeg taget bukser på, fin bluse og halskæder. Nu lyder det som om jeg aldrig gør noget ud af mig selv, når jeg er på arbejde. Men det gør jeg altså, jeg tænker bare meget på At mit tøj skal være behageligt at have på og samtidigt ser pænt ud.

Men i dag skal jeg ud og handle ind til noget lækker aftensmad og så skal jeg hjem og have ordnet en masse på computeren og ellers bare slappe af. Er jeg den eneste som er utrolig træt i øjeblikket?

Jeg håber i får en dejlig dag!

-Frederikke

Likes

Comments

I dag er en af de dage hvor jeg ville ønske jeg kunne sætte håret fint, ligge en flot makeup og have fint tøj på hele dagen. Men det kan jeg ikke. Eller jo det kan jeg godt, men det er ikke så praktisk når man arbejder i en vuggestue. Så derfor har jeg bestilt en tid ved min yndlings vippe pige, når jeg får fri.

Jeg håber i får en dejlig dag.

-Frederikke

Likes

Comments

Alle har helte eller heltinder og jeg vil præsentere jer for mine.

Skuespiller cecilie Stenspil. De fleste har måske set hende i Badehotellet, og jeg er vil med alt hvad jeg ser. Hun er så utrolig dygtig på en scene og særligt i musicals og tegnefilm, beundre jeg hendes evne til at mestre den genre hun laver. Og så synger hun helt fantastisk!

Skuespiller Lise Baastrup, de fleste kender hende som Hjørdis fra Rita. Men efter min mening bliver hun brugt i alt for lidt både i tv, film og teater. Jeg har set hende i flere forestillinger og jeg er på røven hver gang jeg forlader teateret. Hun spiller så eminent og hendes timing og sans for humor er fantastisk. Og så synger hun simpelthen så utrolig fantastisk! Jeg tager hatten af for Lise Baastrup!

Skuespiller Tatiana Maslany. Jeg er mest til danske skuespillere men jeg er på røven over hvor dygtig Tatiana Maslany er! Se Orphan Black og du vil få den samme holdning. Jeg bliver altid tom for ord, når jeg skal fortælle folk hvor dygtig jeg syntes hun er, for det hun kan, kan ingen andre! Jeg tager virkelig hatten af!

Skuespiller Ditte Hansen, som har været mit store forbillede siden jeg var 13 år. Jeg er så heldig at have været i praktik hos Ditte og kende hende siden 2008. Mange kender Ditte Hansen som den sjove kvinde, men hun er utrolig talentfuld. Hendes evne til at have publikum i sin hule hånd og guide dem derhen hvor hun ønsker beundre jeg virkelig! Jeg har set Ditte i mange forskellige genre, og efter min mening mestre hun dem alle til perfektion. Den kvinde kan bare ALT!

Skuespiller og sanger Maria Lucia Heiberg Rosenberg, de fleste kender hende og jeg er så inspireret af hende. Hun er virkelig min musical heltinde og min store inspiration når det kommer til musical. Hun synger for VILDT og så kan man se hendes kærlighed til de roller hun spiller.

Sidst men BESTEMT ikke mindst, så er min STØRSTE HELTINDE af dem alle min MOR. Hun er den mest fantastiske kvinde og jeg elsker hende højere end noget andet! Hun har stået med et ansvar får både min lillebror og jeg, et stort hus, sin egen salon og sig selv. Alt sammen i en periode, hvor alt har vært hårdt for hende da hun blev skilt fra min far. Men jeg beundre virkelig hendes evne til at være MOR og sørge for både 2 små børn og sin egen salon. Hun er en kvinde med egne meninger og finder sig ikke i at folk behandler hendes dårligt. Hun har lært mig meget og støtter mig i alt hvad jeg laver. Jeg ELSKER MIN MOR højere end noget andet og hun er en kæmpe inspiration for mig.

Hvem har i af heltinder og hvorfor?

-Frederikke

Likes

Comments

Det er mandag morgen, jeg har spillet forestillinger hele weekenden og jeg lukker vuggestuen i dag. Det betyder hygge tøj! Jeg har en striktrøje på, da det er møg koldt uden for, et par bløde bukser fordi det er det mest behagelige og en hue. Huen bliver dog taget af og håret bliver sat op, når jeg møder på job.

Jeg glæder mig til at jeg har fri kl. 17 for så skal jeg bare hjem og have et langt bad, noget mad og ind under min dyne og se tv.

Jeg håber i får en dejlig mandag!

-Frederikke

Likes

Comments