Kan inte göra så mycket mer än att klä mig snyggt, le och vara trevlig. Sedan spontant kliva in i en klädesbutik och börja prata kläder med chef/personal. Men efter ett tag inser man att man fått en rätt bra kontakt med den man pratat med, såvida personen inte ler för att den måste göra det... Men huvudsaken är att du fått ett bra "Hej då, ha en fin dag" - handslag och leende.

Det är det enda jag kan göra. "Nyckeln till lycka finns inom dig" Visst livet är kanske förgäves men titta på det som är positivt runt dig.

Men varför skulle någon lyssna på mig som kanske inte jobbat så mycket. Men något vet vi alla och det är att vi trivs med glada optimistiska människor, som förgyller din dag, trevliga som väldigt gärna vill prata. Som inte är så förutsägbara. Många av mina vänner har mest fått jobb för att de varit där och handlat hos de. För dem älskar varumärket. Hur gjorde de tror ni? Jo de började säkerligen prata med personal eller kanske direkt med chefen. För någon i butiken måste ju ta steget att prata med kunden såklart. Man pratar då inte om "Jag söker jobb hos er" utan bara prata om allmänt, bara bygga relation sedan kommer resten av sig själv. 

Våga prata när ni förstås har något att säga. Bästa är att börja spontant och inte förbereda sig för att prata med en i butiken. Då blir det förutsägbart annars. Gå in och bara vara dig själv. 


Likes

Comments

Hej

Tja jag är ledsen att man varit inaktiv men mycket med annat just nu. Men ska bättra mig (haha). Tänker inte ge snyfthistorier här ente.

Har kommit hem från en helg med min flickvän, helt underbar helg. Med sol på balkongen, träning och massa film samt skoj.

Ni förstår hon ger mig så mycket god energi och får mig att bli starkare och sluta överanalysera allt. Vara orolig för saker och ting. Hon är en viktig kärna i mitt liv.

Nu ligger man i badet, lyssnar på "Body" på podcast och äter nutella samt njuter av livet.

Tänk er vad skönt livet blir att man bara fokuserar på bara sig själv och ingen annan. Det vill säga, fokus på nyttig energi som andra ger mig, tex min flickvän och vänner.

I lördags döda jag mina ben riktigt ordentligt. Aldrig kört så tungt som då. Tänk var mesig man är när man tränar på gym. Man orkar verkligen mer än man tror.

Snart ska söndagen avslutas med en kopp kaffe och sedan inta måndagen.

Vi hörs såklart.

Likes

Comments

Klockan ringer klockan 5!

Drar mig upp ur sängen och vaknar rätt snabbt ändå vilket inte hör till vanligheten. Men ska egentligen inte gå iväg för jobb kl. 9. Men skönt att ha lite egentid innan man beger sig ut liksom!

Hoppas folket får en trevlig måndag nu ska det göras pannkakor.

:)

Likes

Comments

Jaga dina motgångar folket. Utan dessa så kan du aldrig jämföra dina färdigheter. Motgångar är din föda till att utvecklas och bli starkare. På vad du klarar av i livet. Visst kan du stänga av det som är negativt och ta det hårdare slaget direkt när det väl händer. Jag dömer aldrig en människa då jag själv vet var jag varit i mitt liv. Förstår smärtan och resan upp mot succé. Men vi andas av en anledning. Vi skapar möjligheter som ingen tror på. Vägar mot lycka och succé. Strävan efter framgång eller ett bekvämare liv. Men så länge du har ett mål så vet du vad du vill. Drömmar är ditt framtida jag, fast från olika vägar. Beroende på vilken väg du väljer att gå.

Vad ska du göra när en motgång når dig? Ligga ner och dö eller ta emot smärtan. Det handlar inte om vissa människa som är menade att få drömmar uppfyllda. Det handlar om inställning till sina drömmar. Har man inga drömmar så har man gjort en så kallad. Själslig självmord. Det är ändå aldrig försent att ändra på det. Bara en längre resa, högre berg att klättra.

Never be satisfied of your work, be grateful and build your life.
- Freddansa

Likes

Comments

Vart en trevlig helg i Ängelholm. Besök på Ikea för lite inspiration till min och Cats framtida hus. Blev som alla söndagar, en slöar dag.

Men snart ska det bli lunch och sedan drar vi till stranden. Önskar er en fin dag dock är det mulet här nere, hemma i Karlstad är det självklart sol och blå himmel.

Ha det gött.

Likes

Comments

Godmorgon Sverige! Precis ätit god frukost.
Igår fick jag för första gången rida på en häst, kändes en aning onaturligt för mig dock.

Erkände nästan motvilligt att det var rätt skoj. 😁 men om man ska ha en gård med hästar med sin framtida fru, då måste jag ju ändå vänja mig oxå (haha).

Snart kör vi till Välö Köpcentrum och titta lite. Tur nog så ska inte min Älskling shoppa loss. Hon är mer för att shoppa hästgrejer 🙈

Hoppas ni får en bra start på lördagen. Ha det fint. 🔆

Likes

Comments

Får komma in i detta bloggandet lite mer för kan erkänna att det kanske är lite torrt med underhållning. Men är inte så van med bloggar (haha).

Äntligen helg och det ska bli en superb weekend i Ängelholm med tjejen och hennes familj.

Lyxbadar lite innan man ska förbereda sig helt för tillställningarna.

Hoppas ni får en grym helg.
Vi hörs

Likes

Comments

Efter min praktik på JV Store -som jag har via min yh utbildning på campus i Lidköping. Pluggar till Kv. Företagssäljare på 2 år. Ska bli skönt att sluta den för gott den 29 april. Sen börjat livet på allvar. Hursomhelst så kom jag hem efter en duglig gympass på ca 30 min. Men har nu tränat 3 ggr/veckan nu och gått från 58 kg till 1 år senare -idag 68 kg- vilket höjer motivationen en aning. 💪

Under veckan har jag antecknat på mitt gym #stc för att veta min lyftnivå.

BEN
Benspark: 110 kg
Sit. Bencurl: 41.5 kg
Benpress: 67.5 kg
Vadpress: 30 kg

RYGG
Pulley: 35-40 kg
Lat pulldown: 35-40 kg
Cable Drag Up: 35-40 kg
Back: 45 kg
Delt R (Liten rodd) 16 kg

MAGE
Torso Rotation: 6-8 kg

ARMAR
Armsträckning: 55 kg (70) 10st
Bicepscurl: 40-55 kg (70) 5st

AXLAR
Axelpress: 55 kg
Lateral Raise: 50 kg

BRÖST
Lutande press: 50 kg
X-Cable: 10-15 set x4 18 kg
X-Cable, kallar jag när man ska dra vikterna emot sig så händerna korsar varandra 10-12 ggr sedan 5 snabba men då möts händerna vid knogarna.

Min metod att träna är 10-15 sets, 4 reps. För att -som med min kropp- få en bra effekt, så stannar jag alltid där muskeln får jobba ordentligt.

Nåväl, jag är så amatör inom fitness -bara i ett år har jag sysslat med träning- så det är ett brinnande intresse numer.

Nu ska det bli kyckling och ris samt sedan packa för Ängelholm i helgen.

Likes

Comments

Här börjar min resa med att skriva om allt som rör sig i mitt liv så att säga. I mitt första inlägg så finns inget bättre än att hissa upp sin vackraste tjej -eller ja inte hissa upp på det viset men ni hajar-

Hon ger mig motivation och kraft i livet. En pingla -min skånska drottning.

I helgen beger vi oss till Ängelholm och träffa hennes föräldrar -for the first time- ska bli kul som få.

Nu blire träning -bröst, axlar och armar- då hejsvej bloggen så ses vi!

Likes

Comments