Jeg syntes ikke jeg fik præsenteret mig selv ordentligt, og det kan jeg heller ikke gøre i ét enkelt indlæg - det vil blive for meget. Jeg håber at jeg gradvist kan fange en interesse hos nogen og dele ud af mine tanker og interesser, og måske har vi mere til fælles end først antaget?

Da jeg, i mit tidligere indlæg, skrev at jeg er "tilbage" bygger det på at jeg har blogget før. Jeg har altid interesseret mig for bloggerverdenen og jeg finder det utroligt spændende hvordan man via sociale medier (Instagram, SnapChat, blogs osv.) kan nå ud til og skabe indflydelse på et publikum. Derudover synes jeg det er rart at kunne skrive en masse ting ned, det fungerer måske som en form for terapi, kan man sige. Hvad end det er de mere personlige ting eller om det er tips til de bedste køb på Asos (en personlig favorit), så er det med at få tankerne ud af hovedet og kroppen bare rigtigt befriende.

Som læser på min blog kan man forvente en god blanding. Jeg vil skrive om det der falder mig naturligt og det der falder mig ind. Om det er et indblik i min wishlist på Asos eller om det er fundering over livet som ung kvinde, så lover jeg at det bliver noget jeg kan stå 100% inde for og noget man spejle sig i eller finde sjovt, spændende, latterligt, provokerende eller lign.

Under alle omstændigheder vil jeg bare sige..
VELKOMMEN TIL ❤️

Likes

Comments

Hvordan starter man lige med at skrive igen når man har haft mistet motivation i godt og vel et år?

Man får rettet næsen og er tvunget til at blive hjemme. Kedsomhed avler kreativitet og inspiration, og netop inspiration er hvad der virkelig kræves for at holde sådan en internet dagbog kørende.

Anyways, velkommen til!

Som, måske antaget, så hedder jeg Frederikke og jeg er 21 år gammel. Når jeg ikke sidder hjemme i min sofa og skriver her eller ser Netflix, så læser jeg til folkeskolelærer på mit første år.

Jeg håber I vil læse med herinde!

Likes

Comments