View tracker

Livet!


Hej på er!
Mycket saker har hänt i mitt liv under tiden då jag inte haft tid eller ork att blogga!


Livet rullar på...har börjat på Komvux här i Enköping, går på Företagsekonomi och Engelska 6, dem kurserna ska täcka mina 200p som saknas då jag gick ut gymnasiet dvs studenten! Yepp det stämmer, har tagit studenten och äntligen börjat med vuxen livet med jobb och senare hemflytt! Medans jag endå håller på pratar om vuxen livet så kan jag glatt berätta att jag även har skaffat JOBB! Yes det stämmer, Hemfixare är en helt ny branch som aldrig funnits förr, hjälpa kunder med deras hemelektronik osv, en drömjobb jag alltid velat jobba med då jag har ett stort intresse för sånt! Ska bli grymt roligt att börja jobba samt ha komvux vid sidan om :)!

Saknar skolan men minnena finns kvar <3

Min kärlek flyter på också ni vet i mina tidigare inlägg när jag blev ihop med Emilia den 26-6-2016, vi är fortfarande tillsammans och aldrig har det känts så bra i mitt liv, vi ses ganska ofta på helger och ibland mitt i veckan, Snart har vi varit ihop i 3 månader (2016-09-26)! Kan aldrig släppa taget om henne <3


Ta hand om er alla och ha en glad fortsättning på dagen :)!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet!

Hej på er! :) Nu har sommaren inlett o det är Juli! Redan!??!?! Visst tiden går fort och speciellt om man är med den man gillar extra mycket 

Jo som ni ser bilden talar! Har inlett en underbar relation med en underbar tjej vid namnet Emilia. visst känns lite ovant för allt gick så snabbt men är så glaaaaad! har smällt in det och vet verkligen att hon finns här i mitt liv! Mitt hjärta och min själ kommer göra allt för henne och inget kommer hindra mig från det!

Fredag den 1:a Juli - 2016

Vi träffades Fredag den 1:a Juli, jag satt på bussen 774 till västerås, mitt hjärta slog snabbare o snabbare när bussen gled in mot V-rås centralen för där stod hon, underbaraste tjejen, asså den kramen kommer jag aldrig glömma, den var fylld av saknad och kärlek för ni vet.... har man inte fått vara med sin tjej på 5 dagar blir de så att saknaden blir stor o kramen av saknad könns mer <3 Vi gick hem till henne, kollade film, pratade om allt mellan himmel ​O​ jord, dvs mke! sov ihop och hade bara underbart! <3 Saknar henne de ska ni veta!

​Lördag den 2:a Juli - 2016

Vet ni hur underbart det är att vakna vid den man älskar¨s sida? Bästa jag vet! Jo som ni ser eller tror så var jag med henne hela helgen! Man vaknar o ser henne där, liksom se hennes leende, krama om henne o ge henne en godmorgon puss :), den känslan har jag upplevt japp! Morgonen på Lördagen! Den var en bra dag det med! Vi gick promenader, pratade om allt, kollade film och bara njöt av att vi verkligen var hos varandra! The Sinister är en film jag rekonmenderar verkligen om du vill få rysningar o inte kunna sova :3 


​Söndag den 3:e Juli - 2016

Dagen jag inte ville att den skulle komma... hemmåt :( Hade en sakand känsla i magen av att jag kommer sakna henne.... men man ska inte tänka negativt!!!! Tiden går, man skriver med varandra och då när det är osndag liksom tänk... bara torsdagen sen ses ni på fredag!!! sista stunden inna jag skulle hem myste vi lite, pratade och hade det bra! Vi ska ses på tisdag o tillbringa helgen tillsammans! längtar efter henne! <3 

Checka in hennes blogg! http://nouw.com/emilianw , Bra blogg som handlar om hennes liv och att man inte ska va rädd för hur man ser ut! 

Kram!Likes

Comments

View tracker

Inför 2016 snapchat skoj:
Skapa ett nytt snapchat konto på din andra enhet typ plattan eller ngt, sen döp de till  "tb 2016 året" eller något, sen ska du från ditt main konto adda kontot du skapade nyss samma sak igen från andra kontot att du addar ditt mainkonto från 2:a kontot! Från ditt main-konto det du använder dagligen där ska du skicka exakt alla roliga tillfällen, allt roligt du tar kort på, spelar in eller vill bara ha ett minne, till ditt andra konto det kontot du skapade på din andra mobil eller platta, öppna inte dem snaps du skickade till dig själv förens 2016 är slut! Sen vid närheten av slutet av 2016 go ahed o öppna dina snaps och kolla igenom alla roliga underbara minnen du haft under 2016! :) Jag ska definitivt testa :D Gilla o dela om du ska eller vill att andra ska testa :)!

Likes

Comments

Livet!

Hej alla!
Ja som ni ser bilden har jag hittat en underbar tjej vid namnet Emilia <3 bästa personen jag vet <3

Likes

Comments

Sommar 2016!

Hejsan!
Njutit av en Nice dah på böda! Älskar campingen finns allt från shopping till bad! Underbart väder och massa goa människor ❤

Likes

Comments

Sommar 2016!

Hejsan alla kära och kära!

Idag har jag haft det underbart! Min bästa vän Robin Johansson är på Öland med mig och stannar 3 veckor! Kommer bli awesome!

Idag har vi varit i Borgholm, badat, tagit en skön fika och njutit av solen,  så sjukt varmt idag!  Sen magiskt nog såg vi hästar på en tomt utanför en bensinstation 😊

Senare på kvällen drog jag och min bästa vän till Böda sand dvs Öland största camping, en vacker underbar camping, med massa hoppkuddar, stor camping yta, glada människor som lever livet till 100! Rekommenderas starkt Böda camping!  Bästa stället jag vet och hos den man  e kär i satt säga!
2.5 veckor kvar ❤

Btw rekommenderar låten jag bifogar som bild! Så jävla underbar! Får tacka @emilianw för tipset! ❤

Likes

Comments

Sommar 2016!
Min Onsdag. "LillLördag" 

Hejsan!

Idag mina nära och kära är det onsdag, jo som dem flesta säger, men många brukar kalla onsdag för "LillLördag". Ni vet den där dagen då barnen tar fram sina godis i smyg, ni sitter där i soffan med lite mix o gott!


Idag har jag inte gjort ett dugg vettigt, har solat i denna värmen ( 20+) minst, hjälpt pappa med att sätta in en altandörr dock en helt annan färg än vad huset har men det kan man alltid fixa med att måla om!

Har cycklat runt lite i området där jag bor, såg ett rådjur och lite fler häftiga grejer!

Gillar miljön här på Öland! Rekomenderar starkt att vara på under sommaren!

Hur spenderar ni eran "LillLördag"? :)

Kram!

Likes

Comments

Texter

Det var en varm sommarkväll i Augusti, Solen lutar sig mot horisonten, fåglar kvittrar, Du står där på stranden, hör hur vattnet strör till mot stranden och hur vattnet värmer dina tår, du känner den svala vinden andas mot din kropp och hur vinden säger: Jag älskar dig.

Det ordet "Älskar dig" kommer från tjejen som vet vem du är, varit med dig och hållt om dig, ordet kom utan din medvetande att de var från hennes hjärt.

Helt plötsligt blippar din mobil till, du kollar det och ser ett meddelandet där det står: Älskar dig💕 Efter att ordet strövat med vinden mot din kropp. Du kollar mot solen med ett leende och känner att någon andas bakom dig, du vänder dig om och där står hon... den personen du i hela ditt hjärta älskar utan att vetat att ordet från vinden och meddelandet på telefonen var ett tecken på att hon älskar dig 💕

så vad ni är gör, behandla er flickvän det bästa ni kan, Ni vet aldrig när ni behöver henne 💕
 
tack för mig. Kram! 💕💕

Likes

Comments

Texter

3 bokstäver som förändrar ens liv 💕

Ni båda sitter vid datorn, helt omedvetna att ni 2 kommer ha det petfekta förhållandet💕

Helt plötsligt plingar det till på datorn och du ser att han/hon börjat skriva till dig. 
Du tänker: hmm vem kan det vara? 
Du öppnar upp chatten och skriver Hej. Det ordet "Hej" som du inte vet leder till ett helt nytt ögonblick, 3 simpla bokstäver som kommer förändra hela ditt liv, och hennes.

Ni börjar skriva massa, Du berättar för han/hon om vem du är, ditt intresse och vart du bor, hon gör detsamma.
Flera dagar går och ni pratar massa, helt plötsligt skrev han/hon: Ska vi träffas?💕 
Allt detta för du skrev (Hej) annars skulle detta aldrig hänt.

Dagarna går, ni träffas och träffas, tar massor med bilder och skapar fantastiska minnen.

Allt detta för att du skrev Hej tillbaka💕
3 simpla bokstäver som förändrade hela ditt liv💕 Tveka aldrig att skriva tillbaka, ignorera utseendet det är insidan som räknas 💕💕

Likes

Comments

Sommar 2016!

Hejsan!

Bilden och frågan säger allt 
↑, Svara om ni vill skulle vara roligt och se vad folk tycker xD! inget med att brya mot lagen eller någpt så ta inte illa upp med bilden bara roligt att dela med sig vad folk tycker :)!


Idag klockan 12:30 så åkte jag och min pappa in till Borgholm då pappa behövde hämta sin medicin eftersom han är sjuk :( Jag kunde lika gärna passa på haka på för gör endå ingenting hemma.

Väl inne i Borgholm så gick pappa in på Apoteks gruppen för att hämta sin medicin, vi fick könummer 100 och på displayen stod det nummer 85 så de fick sin tid att vänta på att hämta ut medicinen!

Efter pappa hämtat sin medicin gick vi runt på stan, tog oss en fika, titta runt och utforska vad som verkligen finns i Borgholm! Var knappt människor ute då det är lite dåligt väder och många föredrar att vara inne med familjen och barnen :)!

Klockan 14.05 gick vi till Borgholms badhus för att ta det lungt, lätta på ryggen och njuta av sommaren utomhus! Tog oss en fika, snackade om vad som ska hända resten av sommaren, planera o massa mer!

Jag rekommenderar Borgholm starkt! Mycket fin stad att vara på oavsett termin på året! Fina hus, stort sånt här gå gång med massa affärer bland annat Restauranger, Klädaffärer o massa mer!

Ha en fortsatt trevlig dag ni alla där ute! Ta hand om era nära och kära!

Kram!

Likes

Comments