Contains affiliate links

Regnar gör det, blåser och är allmänt segt. Passade därför på att lycka till det lite med jordgubbar. Läääääängtar ihjäl mig tills svenska jordgubbarna börjar komma, är det något jag är besatt av matväg, är det fasen Råda Bärs jordgubbar...kanske för att jag jobbade där en sommar och snittade 2-3 liter bär om dagen haha, otroligt goda!

Skönt klädd en dag som denna med slappa kostymbyxor, enkelt linne + en lurvig kofta för värme. Enkelt, skönt och snyggt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur fort var helgen över? Hann inte ens andas. Söndag idag, tänkte att jag skulle ta mig en promenix och njuta av de sista solstrålarna då SMHI lovar regn typ hela veckan, awesome. Men först tänkte jag ligga kvar och fortsätta mysa i sängen. Viktigt att inte ha några måsten ibland, bara kunna ligga kvar fram till tolv om man nu vill det. Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

aaaaaaah, vill bara klicka hem så mycket kläder!! Det finns ju så himla mycket fint, men min plånbok säger att jag borde spara pengar :( Kommer troligtvis klicka hem något av det ändå, om jag känner mig själv rätt..hehe. Vill verkligen ha en ljus trench coat och en snygg, lite sliten jeansjacka! Samt massor av plagg i "velvet", hade den på gina funnits i S hade jag beställt den direkt, oh well, man kan ju inte få allt.

Likes

Comments

Kan inte påstå att jag upplevt mycket hjärtesorg, tur är väl det, men idag vaknade jag upp till ett sms som jag inte riktigt var beredd på att få. Någon gång 2012-2013 bestämde lilla jag mig för att knacka på hos Hanna, en kvinna med ett stall och hästar inte alls långt ifrån mig. Inte trodde jag när jag jag stod där, liten och rädd, att jag under flera år framöver skulle få en vän på fyra ben som skulle bli min terapi. Fina, fina, fina Vitara. Supersnäll, gammal dam med attityd. Under vad blir det, fyra, fem år? varje vecka, har jag varit i det lilla gula stallet. I vått och torrt, gassande sol och snöstorm och spenderat tid tillsammans med en av mina bästa vänner. Och nu sitter jag här idag, tårarna rinner och hjärtat värker. Fina häst, kommer sakna dig, alltid. Tack för det du gett mig och ha det bäst på de evigt gröna ängarna nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äääälskar min nya våriga topp från Nelly, eller Top Shop, men beställde från Nelly.com tillsammans med braletten som typ är det skönaste jag haft på mig. Och såklart har jag på mig min favvoklocka från Olivia Burton, stilren och fin. Matchade detta med ett par svarta kostymbyxor från H&M och mitt armband jag fick av Adam i födelsedagspresent, simpelt men ändå snyggt.

Likes

Comments

instagram@franzen.j