​Henri-Émile-Benoît Matisse

Föddes år 1869 december 31 och dog år 1954 november 3

Han levde i Frankrike

Målare

Starka färger

Starka färger

Inga konstverk som berör mig

Jag gillade stilen han målade och starka färger

Jag tycker att denna bilden symboliserar lite när Jesus äter sin sista måltid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​idag har jag färgat och ritat till ansikten på mitt arbete, jag har även gjort bakgrunden och jag jag har haft ett bra flyt, men jag målade lite för starka färger så jag behövde sudda en del. Men tillslut så blev det bra och nu är jag nästan klar.

Likes

Comments

​jag har börjat med projekt 2 som är känslor och jag har valt att använda blyerts och tusch. Budskapet är att man skall alltid tänka positivt. Jag hade ganska lätt att komma på det men vilken teknik jag skulle använda var svårare. 

Likes

Comments

nu är jag klar med det första arbetet med temat känslor. Jag blev inte direkt nöjd med ett men det blev helt ok. Jag har fokuserat på skillnaden mellan rik och fattig och jag kom på det genom att kolla på internet. Jag kom på detta genom att kolla på bilder om motsatser och så hittade jag en skylt men bytte ut orden. Jag arbetade med akryl färg och blyerts som hjälplinjer. Jag blandade färger för att få lite bättre toning i färgerna.jag vill visa att rika och fattiga inte kommer så bra överens. Det behöver nog förklaras för att man skall förstå det. Jag hade ingen idé men efter ett tag så kom jag på att jag kunde göra detta. Jag är ganska nöjd med bakgrunden som jag gjorde till skylten och molnen. Mitt råd är att tänka fritt. 

Likes

Comments

​idag så har jag jobbat på bakgrunder och 3D effekter på papper med blyerts. Jag har temat motsatser och ska görs en skylt från tillexempel en väg som visar till rika och till fattiga, jag blev nöjd med bakgrunden och skissen med 3D effekter. Problemet jag fick var att jag visste inte hur jag skulle göra skuggorna och 3D effekterna. Jag löste det genom att be om hjälp, det löste sig tillslut.

Likes

Comments

​idag har jag jobbat med akrylfärger, jag gjorde en blå himmel. Det tog TT tag att komma på vad jag skulle göra.cjag hade flera andra idéer Idag som tog mycket tid från lektionen. problemet jag fick var att jag inte kom på vad jag ville göra i tid, jag löste det genom att nög jag hade kommit på något så jobbade jag effektivt och snabbt. 

Likes

Comments