Hola amigos!

Att jobba på animationen de här första veckorna har varit både kul och lärorikt. Jag har lärt mig hur man tar hand om aktiviteter själv samt hur man beter sig bland gästerna. Jämfört med praktiken i 2:an då jag jobbade på restaurang avdelningen så trivs jag mycket mer på animationen.
Då animations chefen, Pepe åkte på semester har jag fått jobba med en annan animatör som är min chef för tillfället.

Jag har redan fått fast schema och är då ledig varje onsdag-torsdag, annars jobbar jag från 10:45-15:00 och sen 19:00-23:00.

Jag trivs väldigt bra här på Hovima jardin caleta och jag hoppas att det kommer fortsätta att vara så!

Hasta lluego!

//Nicolay Leon

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!!
I söndags var det mitt första dag på jobbet. Jag jobbade då i restaurangen mina arbetsuppgifter var att plocka tallrikar,servera drinkar och hälsa på gästerna. Jag tycker att arbetsuppgifterna var inte så svåra eftersom jag jobbar också på restaurang hemma i Sverige så att det var inte så mycket nytt jag behöver lära mig.
Mina kollegor var jättetrevliga och sköna människor , vissa av de har jag till och med redan börjat umgås med efter jobbet eller på fritiden, samt att man får även träna på sin spanska på jobbet eftersom de flesta av mina kollegor kan inte prata engelska så bra så de pratar spanska med mig ,ibland förstår jag inte vad de säger men det brukar ändå lösa sig😂😂

Idag har jobbat från 8-12 sen ska jag komma tillbaka vid 18.30 och slutar runt 22.30. Denna veckan jobbar jag från måndag - fredag. 


Det var allt jag har denna gång, vi ska försöka blogga så mycket som möjligt för att hålla er uppdaterad om våran resa och praktik här på Teneriffa ,även om våran internet här på hotellet är lite dåligt😔😔(den är faktiskt jättedåligt wifi når inte ens till vårt rum).

Chao!

/Franco

Likes

Comments

Hej !!
Nu har vi varit här på Teneriffa i en vecka och det känns jättebra.


Under denna veckan har vi bott på en lägenhets hotell som heter oro blanco , vi var 5 personer som bodde där och vi har också gått på spanska kurs där vi fick lära oss lite basic spanska som vi kan använda jobbet .

I fredags så flyttade alla till sina hotel, vi ska jobba på Hovima Jardin La Caleta
och igår så var i Siam park det är Europas största vatten park med hela gänget sen var vi på en oktoberfest som marivi bjöd oss till, men vi var inte där jättelänge eftersom alla var jättetrötta efter siam park. Men set var trevligt festival det bjöd lite på skön spansk musik och lite mat.

Idag ska vi börja jobba och det känns faktiskt spännande, Nicolay ska jobba på animation och jag på restaurangen jag börjar alltså kl 14 och slutar runt 10. Vi hoppas att det kommer gå bra och att vi ska trivas på våran avdelning.

Och det är så här har första veckan varit.
Hoppas ni fortsätter läsa våran blogg och ni tycker att det är intressant.

Franco/ NicoLikes

Comments