Header

billeder taget fra pinterest

1. INGEN SNOOZE!

Selvom det er fristende at trykke på snooze når alarmen ringer, for lige at få de fem minutters søvn mere, så er det dumt, og det er meget bedre, at tage sig sammen og stå op.

2. INGEN SKÆRM FØR SENGETID

Jeg er selv vildt dårlig til det her, men det er altså bedst at ligge telefonen væk mindst 30 min før sengetid. Ellers kan det være rigtig svært at falde i søvn, og man kan også få problemer med at sove igen, hvis man vågner om natten. Det er meget bedre, at læse i en bog inden man sover, for så mærker man også, på en anden måde, at man er træt.

3. GÅ I SENG TIL TIDEN

Jaja, det kan man jo sagtens sige. Der er altid så meget man skal nå om aftenen, men man får en meget bedre morgen, hvis man er frisk og udhvilet, end hvis man er kommet i seng alt for sent. For teenagere og unge er det bedst at få 8-9 timer, da man skal vokse.

4. KOLDT BAD

Når du tager dit bad om morgenen, er det godt lige at tænde for den kolde bruser, i kort tid. Det vækker en drastisk op, og man vil føle sig frisk bagefter, i modsætning til hvis man står under den varme bruser hele badet igennem.

5. GOD MORGENMAD

Det er rigtig godt at spise en god, nærende morgenmad om morgenen. En kop kaffe er ikke nok, selvom jeg elsker det. Det er bedst, at spise noget, som holder lang tid, så man ikke bliver sulten før det er frokosttid. Men det er samtidig også vigtigt, at spise noget, som man kan lide, og som man glæder sig til.

6. PILATES

Det er ikke altid det letteste at stå op før, bare for at dyrke pilates eller yoga. Men det hjælper en med at vågne, og det kan være en god måde at tænke på noget andet, og få slappet helt af, inden man går i gang med dagen. Det kan også være godt at gå en kort tur, hvis man har tid til det om morgenen, helst uden musik eller telefon, for så tænker man ikke på alt muligt andet, men får slappet af.

Franciska

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har fødselsdag her om ca en måned, og da jeg altid er i virkelig god tid med sådan noget, så har jeg selvfølgelig allerede lavet meget af min ønskeseddel!

Kys herfra

Franciska

Likes

Comments

Jeg har tænkt meget over dette emne. Faktisk så meget, at jeg synes det burde fortjene et blogindlæg.

Hvad betyder det at elske sig selv?

⁃ Jeg vil personligt sige, at emnet dækker over rigtig mange ting, og det er meget individuelt, hvordan man ser det. For nogle, kan man elske sig selv fordi man tror på sig selv, og tror på at man kan udrette noget godt. For andre betyder det måske, at man synes, at man selv er smuk, eller går i noget flot tøj.

Hvordan kommer man til at elske sig selv?

⁃ Jeg hørte Carla Mickelborgs podcast, hvor hun sagde noget, som jeg virkelig kom til at tænke over. Når man kigger sig selv i spejlet, bebrejder man tit sig selv, alt muligt som i virkeligheden slet ikke er rigtigt. Man synes både, at man har taget på, man var måske ikke lige så pæn i dag, og man var ikke sød eller sjov nok overfor sine venner. Men tænk, hvis alle de tanker var en rigtig god ven. Ville du så være venner med den person, som altid kom og fortalte dig, at "du har da godt nok lige taget et par kilo på," eller "ej, du var da ikke så god i engelsktimen i dag!" Det ville man ikke. Man ville stoppe med at ses med personen, for man har ikke brug for at der er en, der kommer og fortæller en, hvordan man ikke er god nok, derfor skal vi heller ikke være sådan overfor os selv. Nu siger jeg jo heller ikke, at man bare altid skal synes, at man er perfekt, og aldrig have mål for at blive bedre. Men der er så mange personer, som har så høje krav til dem selv, at de aldrig er gode nok. Det er også en god ide, at man hver aften, i stedet for at ligge og tænke "jeg kunne godt have flottere tøj på," og, "i morgen skal jeg altså tabe mig," så skal man tænke, "Gud, hvor er jeg egentlig heldig, at jeg ligger så blødt og dejligt, og jeg skal simpelthen ligge her de næste otte timer." Man skal altså prøve at fokusere på alle de ting som man er glad for, selvom det ikke er nemt. Jeg har og har haft mange søvnproblemer, og jeg tror at det bl.a. kommer af, at jeg ligger og tænker om aftenen i flere timer, på alt muligt, som jeg bare burde lade ligge.

Der er ikke nogen opskrift på at blive tilfreds med sig selv, derfor må vi alle prøve at gøre ting, som får os til at føle os unikke og glade.

Kys

Franciska

Likes

Comments

INSTAGRAM @FRANCISKABORGAA