Header

godmorgen venner

Jeg tror godt, at vi alle kender det, at man føler, mandag bare er den dårligste dag. Det er den første dag i ugen, man har lige haft weekend og man har nok ikke lige fået alt den søvn man burde få. Jeg føler, at hvis man bare gør noget ud af at få en god mandag, kan man også bedre overskue en ny uge.


1. Hør noget motiverende musik

Jeg føler, at hvis jeg sætter musik på om morgenen mens jeg gør mig klar, at så bliver jeg glad og motiveret. Jeg jammer mens jeg reder hår osv, og det er rigtig hyggeligt, haha. Man kan også bare høre musik i toget, eller mens man cykler/går til skole.

2. Outfittet

Noget, der hjælper mig til at få en god dag, er faktisk om jeg er tilfreds med hvordan jeg ser ud. Det er ikke kun mandag, men faktisk alle ugens dage. Jeg skal både have det behageligt med det jeg har på, men også føle mig præsentabel. Nu siger jeg jo ikke, at du skal lægge full face of makeup, man behøver jo slet ikke makeup, for at se godt ud.

3. Mad!

Morgenmaden er rigtig vigtig når det handler om at få en god dag. Det er ikke særlig fedt at man sidder og er sulten i skolen. Plus, at det er så dejligt, når man glæder sig til sin morgenmad. Selvom man måske lige skal 10 minutter tidligere op, eller skal bruge lidt mere tid om aftenen, kan det altså godt betale sig. Det samme gælder for frokosten i skolen.

4. Læg en plan for dagen

Tit, når jeg sidder i toget om morgenen, lægger jeg en plan for, hvad jeg skal nå når jeg kommer hjem fra skole. Det er så rart at kunne krydse af, når man har gjort noget. Det gør også, at jeg føler, jeg har meget mere styr på mit liv, når jeg har nogle rammer for hvad jeg skal lave.


Franciska

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner

Jeg elsker makeup, og har gået med det i ca. et år i skole. Dog ikke hver dag. Men på de sidste, har jeg gået med nogle tanker om, at det måske ville være bedst at stoppe helt med det. Så her for omkring to-tre uger siden, stoppede jeg. - Det skal dog lige siges, at det er 100% frivilligt, og at jeg før, også godt kunne komme i skole uden makeup. Selvfølgelig har jeg tænkt mig at tage lidt concealer på, hvis jeg har en stor bums, men vil ellers undgå makeup, så meget som muligt.

Hvorfor?

- Fordi jeg kan se på min hud, at den bliver pænere, når jeg ikke går med det

- Fordi jeg føler at det er vigtigere at elske sig selv uden makeup, og vænne sig til at se sådan ud

- Fordi, jeg har oplevet, at når jeg går med makeup, og fjerner det om aftenen, føler jeg mig rigtig grim

- Og til sidst fordi, jeg synes at naturlig skønhed oftest er flottere end skønhed med makeup

Jeg har det selvfølgelig helt fint med at andre går med makeup, og vil stadig tage lidt på, til fødselsdage, fester og andre højtidelige dage. Men jeg har indtil videre været rigtig glad for at gå uden makeup, og vil prøve at få det til at holde så lang tid som muligt.

Franciska

Likes

Comments

Contains affiliate links

God eftermiddag venner

Vinteren er allerede på vej, og når man går udenfor, er det ikke særlig varmt. Derfor er det tid til at få shoppet en vinterjakke!

Jeg er personligt hel vild med denne her vinterjakke. Synes at den er super flot, men den er samtidig også varm. Den findes både i grøn og blå, og jeg har købt den grønne

Denne jakke er også vildt pæn, og den er også varm nok til vinteren. Jeg er vild med at den har det der army, for det gør den lidt mere unik og speciel at se på end andre jakker.

Denne jakke fra Zara kan jeg også rigtig godt lide. Den er meget simpel, men jeg tror at den sagtens ville kunne styles med en hel masse items.

Denne jakke fra Samsøe er virkelig flot. Den er dog i en lidt dyrere prisklasse, men hvis man har pengene til det, kunne man godt investere i den, jeg er i hvert fald ret vild med den.

Franciska

Likes

Comments

INSTAGRAM @FRANCISKABORGAA