Vardags

Klev upp halv tio idag då jag var otroligt trött. Att vara servitris tar på kroppen då man aldrig sitter ned. Det blir som en chock när man kommer hem och slappnar av, somnar på 0,2 sekunder.

Hur som helst så har jag precis bakat sockerkaka, som blev väldigt bra. Så får min grabb med kollegor lite god fredagsfika imorgon🌸
Har ni något snabbt och enkelt bakrecept så tipsa gärna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardags

Så var det onsdag och en till jobbkväll. Igår så jobbade jag också och jag börjar lära mig allt mer. Efter ikväll så jobbar jag först nästa vecka, första gången själv då också. Spännande! Idag har jag tvättat, städat och färgat utväxten. Jag har funderat på att göra slingor igen men än så länge får det vara brunt. 🌸

Likes

Comments

Vardags

Igår lördag, jobbade jag min första dag som servitris. Jag var så extremt nervös men det gick super bra och jag varken tappade eller spillde något. Nästa pass är på tisdag och onsdag. Kul! Efteråt så umgicks jag med Amanda och la mig runt två inatt, vilket gjorde att jag sov till tolv som aldrig brukar hända mig.

Blev väldigt glad idag då Filips pappa m. familj är påväg upp hit från Linköping, träffade dem sist i somras. Så ikväll äter vi ute och umgås! Justnu ligger jag i soffan med Morgan på magen och Filip ligger i sängen och är bakis 😄

Likes

Comments

Vardags

Jag är en tjej som känner allting lite starkare än andra. Jag reagerar starkare. Det finns absolut ingenting som jag kan göra åt den saken. Sån är jag. Jag kan vara svår att förstå, svår att hantera. Jag har fått höra att jag inte lever i verkligheten, det gör jag, men i min verklighet.

Jag är oftast förvirrad och jag behöver alltid veta allt. Om hur, var, när och varför. Ingenting som är planerat får gå i krasch eller bli ändrade. Då börjar kaoset i mitt huvud, jag blir ledsen och arg. Alla mina tankar flyger omkring och jag kan inte sortera dem. Under tiden som jag försöker sortera alla känslor och tankar så finns det ingen eller ingenting som kan göra något åt det. Jag kan inte ta emot det ni säger eller gör för jag är så upptagen med sortera. Detta kan ta minuter upp till timmar. Det är inte så att jag inte hör eller ser, jag uppskattar det men min kropp låter inte era ord eller handlingar komma in. När jag till slut har ordnat upp allting så är jag trött men tillbaka till den tidigare Felicia. Saker och handlingar som för er är så små, betyder allt för mig. Det är jag och min ADD.

Likes

Comments

Vardags

Jag är tillbaka, med en aning finare blogg. Jag vet inte än vad min blogg ska handla om, vad som ska skrivas här. Jag kommer inte att skriva om mode, det är en sak som är klar. Jag är inte riktigt den typen som är galen i det, jag klär mig i det jag känner för och hoppas på att det ser bra ut, på ett ungefär i alla fall. Jag är väldigt intresserad utav musik och film så tips av sådant kommer väldigt troligt att komma upp här. Jag tänkte berätta om mig själv också, så ni vet vad ni har att göra med här. ;)

Jag är alltså Felicia Ramos, 19 år. Jag är född i Hudiksvall och bor lite utanför med min pojkvän + vår lilla kisse Morgan. Vill ni veta eller se något så är det bara att ställa frågor.

Likes

Comments