Vad handlar egentligen framgång om? Små händelser i livet eller rent av karriär? För mig så är det en blandning av allt, det är dem små sakerna i livet som gör att vi utvecklas som personer. Om du exempelvis spelar gitarr på fritiden och känner att du vill bli bättre, då är det självklart att du lirar mer och mer. Det är det framgång handlar om, utveckling steg för steg i olika sammanhang. Drömmer du om att bli en författare så kan en idé vara att sätta upp en plan för att uppnå det, jag tror att du kan bli vad som helst bara du verkligen jobbar för det. För att nå den där drömmen är det bästa att ta det steg för steg, börja med att sätta upp mål som du vill klara inom en viss tid, till slut kommer dem där målen bara bli högre i din "success-skala". Sedan fortsätter du så till att du faktiskt når den där stora drömmen du haft! Självklart kommer det gå dåligt ibland men då är det bara att ställa sig upp igen och fortsätta, du lär dig av dina misstag som man säger. Det är inte heller bra att sätta FÖR stora krav på dig själv, utan känn efter vad som är lagom för just dig. Själv har jag många drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse, men man kan inte få allt. Jag vill exempelvis studera vidare efter min gymnasieutbildning, och för att göra det måste jag ha ett visst antal poäng för att komma in på högskolan/universitetet jag vill, då sätter jag automatiskt höga krav på mig själv som kan sluta med allt för mycket stress som inte är bra för oss. Det som gäller för mig handlar då om prioritering och att göra det bästa jag kan av situationen genom att plugga så mycket jag kan men även kunna göra annat. Att jag känner att jag kan slappna av och vara glad för det jag uppnått, balans är det jag snackar om. Du har säkert hört talas om att balans är en av det viktigaste punkterna i livet, att du balanserar din vardag för att må bra, det stämmer i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur fina alla årstider är! På fritiden fotar jag gärna allt från natur till porträtt, det fina med fotografering är att se kontrasterna mellan bilderna, på dessa bilder går jag från sommar till vinter. Med en kamera i min hand finner jag lugnet, jag tror att du kommer långt med att göra det du älskar, det är viktigt. Hur som helst så är min favoritårstid helt klart hösten, någon som håller med?🍂

Likes

Comments

Är det okej att vara sjuk? Idag är jag sjuk, var även sjuk förra veckan. Det är som att förkylningen aldrig försvinner, utan den kommer tillbaks gång på gång. Att ta ledigt från skola eller jobb kan kännas jobbigt, är det verkligen värt det? De flesta tänker säkert att de missar så mycket om man är hemma en dag eller två, men i själva verket gör du dig själv en tjänst. Om man går till skola/jobb sjuk kan det ta på psyket, det är bra att vila då och då samt att arbeten går alltid att jobba igen. Det är OKEJ att vara sjuk, det tillhör mänskligheten! Så ta dig en kopp te eller kaffe och sätt dig i soffan framför tv.n och sträckkolla någon bra serie, med gott samvete!

Likes

Comments