​Okej så min stackars lur som var helt sprucken och less på tillvaron gav till sist upp. Här är jag alltså ensam kvar, uppgiven, telefonlös. Går hand i hand med min laptop istället, så gott det går. Därav blir det nu dessa snygga high quality webcam bilder som får inleda denna blogg, eller åtminstone ett försök till en blogg. 

Har varit helt ledig idag. Träffade mamma och moster över lunch och gick en snabbis på stan. Kom sedan hem till vår fina lägenhet, som jag är så nöjd med och så himla lycklig över. Min och Roberts. <3 Ni sitter vi med varsin dator, han spelar och jag kollar youtube samtidigt som jag sitter och skriver det här. Summan av kardemumman har jag haft en riktigt fin dag. Pusspuss.

Likes

Comments

Välkomna hit. Det här blir förmodligen ett ställe där jag kan få uttrycka mina känslor och intressen i text och bild. Jag heter Evelin Fräki, född 24 november, 97. Bor i Uppsala tillsammans med min sambo R. På helgerna jobbar jag på nattklubben Birger Jarl, resterande dagar står jag i en Espresso House shop och säljer latte. Jag tycker om att få vara kreativ, älskar foto och konst. Att dona och göra det fint hemma hade jag helst gjort dagarna i enda. Även kläder och stil är något som ligger högt på intresselistan. Mer om mig får ni reda på tids nog. Vi ses i bloggen.

Likes

Comments