Ett enda citat sammanfattar hela min helg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 123 Readers

Likes

Comments

Jaha fredag! Igår var jag och mina pågar och en kompis till Melwin på bounce. Roligt!!!

Idag ska jag till frissan bla. Barnen ska till andra i familjen ikväll för vi vuxna ska på middag hos kollega till Mr M.

Inte sovit mycket inatt var hos läkaren igår med en bråkig rygg och fick en del huvudbry med mig hem visade det sig. Mer än vad jag redan hade!!!
Jag måste fatta en del beslut och det är snart! Inte lätt att vara vuxen alltid.

Jag måste tänka för 3........viljan sträcker sig långt men orken i knoppen inte så långt.
Det är med ångest jag möter min 36 års dag......men med en fet klapp på axeln jag ror lillebrors 10 års dag i hamn! Vi är ett grymt team även om det inte alltid är lätt i livet!!! Äntligen 2,5 år senare är det Mackans tur att åka limousine😍 om storebror får åka med? ICKE!!! Så är det när lillebror kör payback time! Önskelistan nä den är inte så lång den heller. Samma saker som han INTE fick i julklapp😂😂

Imorgon ska vi fira finaste Elin!!! Den 2/1 var det 15 år sedan min bror ringde mig och berättade att jag blivit faster till en Elin!! Vad hände med tiden?! Hur kunde du bli så stor?

Söndag då äntligen ska jag få kramas med vänner jag saknat!! Och min gudson❤❤❤

  • 145 Readers

Likes

Comments

Nyår!!! 2018 bjuder upp till dans!! 2018 är ett stort år för mig min lille påg fyller 10 min store påg 13!!!!!!
Jag blir gammal för 2017 hade jag en jädrans fest firade mitt 35 åriga liv! Firade livet i mig!! 2017 har gett mig både skratt och en del tårar jag inte trodde jag skulle våga fälla igen.
En del önskningar jag inte vågar säga......en önskan är ibland bäst i sitt egna sällskap.

Nytt år ska firas in med familj. Fick ett samtal innan Från en av de vännerna som står kvar vid min sida om att man kunde sakna tiden från förr när allt var solklart- alltid samma. Visst kan man sakna det ,sakna tryggheten.......men tiden är till för att förändras och även om saknaden om en tid där allt var som det alltid varit kan saknas så har vi alltid varann. Inte alltid inom en krams avstånd men i hjärtat och tanken.

Nu ligger jag här i badet-känner mig tacksam men ändå bitter för ja det vanliga " jag har inget att ha på mig bölandet". Jag är nykter som alltid på nyår eller ja som alltid😂😂😂Någon måste vara en del av det gänget också.
Nyårslöfte?! Nja patetiskt anser jag så av mig får ni inga! Eller ja möjligtvis att jag ska fortsätta vara ödmjukt bäst som bara en enhörningstant kan.


  • 163 Readers

Likes

Comments

En ny jul- en annorlunda tid. Ett annorlunda sätt. Allt har sin tid. Jag har många beslut att tampas med inombords- men det känns ändå bra och ok.
Nu idag är det dax att lägga samvetet åt sidan och glädjas med min lilla familj mina barn och min kärlek i livet. Julen är barnens och det har jag alltid sagt. Och allt för mina pågar så är det bara.
Jag sitter i mörkret och dricker mitt kaffe lyssnar på när resterande 10 snarkar sött fortfarande. Tomten tog sig igenom Malcolms "fälla" och la paket i pågarnas strumpor! Trodde aldrig han skulle komma igenom den lilla öppna spisen men jodå tomten kan han.

I År önskar jag mig samma sak som alltid. Fred på jorden, friska och lyckliga barn, kärlek till mina nära och kära. Och en sak till som är ny men den är hemlig för den är bara min och kanske Malcolms önskan.
Annars har jag allt jag kan önska mig i min närhet. Mina barn och min kärlek - min familj och vänner i alla möjliga konstellationer.

Idag ska det julstökas i det lilla julköket. Förväntan på vems den stoooora klappen är utan etikett är stoooor. Malcolm tror verkligen det är en tv till honom. Jo för lillebror förstod han att det inte var. Pågen önskar sig 2 saker och får inget av det❤😂 denna julen.

Nu vaknar lillebror och vi tror vi ser tomten i trappan.... fortsättning följer  • 209 Readers

Likes

Comments

Provokationen gick bra. Imorgon ska vi ha telesamtal för att se hur kvällen och natten gått. Det var ett marsipan företag på lekterapin idag så barnen fick göra figurer. Malcolm konstverk

  • 239 Readers

Likes

Comments

Dagen vi väntat så lääääänge på. Malcolm ska käka nötter på sjukhuset!!!! Håll tummarna!!! Bästa väntrummet hade fotbollsspel så vi kan roa oss.

  • 245 Readers

Likes

Comments

Ja nu ska ni få höra ngt tossigt!!!! Som jag saknar fira Lucia. Malcolm gick det sista luciatåget förra året ja nästa gång när de går
I nian men dock3 år innan det är dax för Melwin. Saknar de urartade tågen på dagis, saknar när de ville springa runt i sina luciakläder. Saknar när Malcolm sjöng tipptapp med sina egna ord för han inte hörde texten. Det är fördelar med att ha större barn absolut- men saknar den lilla tiden oerhört mycket! Barnen börjar bryta sig loss och det gör ont i mammahjärtat.

Nu ska jag ut och handla till helgens festligheter med vännerna❤ ikväll blir det julpyssel hos barnens farmor.
Det är snart jul- i År har det gått för fort- allt bara snurrar så fort. Nu vill hag få julkänsla på riktigt.

Ha en fin onsdag gott folk

  • 242 Readers

Likes

Comments

Sluta betygshetsa våra barn, sluta säg betygen innan avslutningen, sluta trycka ner det lilla självförtroende vissa av dem har kvar!!! Sluta upp med det- det mänskliga värdet kan aldrig betygsättas!! Visst betyg i all ära men förklara då att man är lika värd oavsett bokstav på betyget. Man kan göra sitt bästa. Min son är inte mindre eller mer värd om han får ett A eller ett E!! Man kan bara göra sitt bästa efter sina förutsättningar!!!!

Idag graderas Melwin upp i bälte - han är superduktig men det hade han varit även om han inte graderades. Hela livet ska vi utvärderas och få en stämpel och det ska hyllas eller det ska varavhysch-hysch . Men seriöst vad är det för fel på folk!!! Vi är alla lika värda!!!! Inget jäkla betyg i världen kan ändra på det!! Beröm era barn oavsett bokstav på betygen!!! För vet ni vad ett E för ngn kan vara lika stort som ett A för ngn annan glöm aldrig det!!!

Tack och lov snart jullov från galenskaperna!!!

  • 261 Readers

Likes

Comments

Grrrr hatar julklappar just nu. Det bästa vi ger saker till sjukhusen ex Playstation spel. Barnen får lära sig ett och annat.

Melwin fattar att hans saker är dyra och han måste önska sig ex pengar för att spara ihop till saker. Men han ör ju bra tolv min lille Melwin - han måste ju få ett redigt paket. De får oftast 1-2 paket.
Malcolm önskar sig typ 2 saker 🙈 inga omöjliga saker men svåra att infria- speciellt till jul😂 och ännu svårare att slå in.

Jag ja allt på min lista är lyckliga/friska barn, fred på jorden och en massa kärlek och respekt.

  • 260 Readers

Likes

Comments

2 dl soya vispgrädde
2dl socker
2dl mörksirap
Pepparkakskrydda efter smak ( ngn tsk)

Koka ihop allt under omrörning tills den när 125 grader
Gör Gärna kulprovet!

Häll upp direkt i formar låt svalna och stelna och bara käka!!

Dessa ska dock säljas på julmarknad till förmån för Melwins klass. Men jag har provsmakat ( mer än en) så fler måste göras

Nästa sats blir med polkagriskross

  • 268 Readers

Likes

Comments