Ett på skolan då jag sitter i föräldrarådet
Det andra MFF -AIK

Det tredje med mig själv!!!

Annars har helgen bestått av att fira Melwin
Mysa med vänner och bara hänga med i svängarna liksom

Ser fram emot en orörd vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag! Veckan har gått fort!!
På Melwins födelsedag klättrade vi på Clip'n'climb i Löddeköpinge! Eller ja mina 3 män gjorde jag hejade på.
Igår träning ......... idag fredag och Malcolm har kompisar med hem för de ska lira FIFA, göra sig snygga inför discot. Ja kompisarna ska ragga brudar inte Malcolm( hans fjälla ska inte dit). Haha en gentleman våran Mackan!! Nä jag får
Inte följa med ( bara följa dit för att se vad han tåler)
Vi andra ja vi ska fixa inför kalas imorgon. Bakningen är strax klar men det ska dukas, dekoreras, mm


Varit så Tradigt väder idag - riktigt rusk, inte så att humöret blir på topp då heller. Men mysig musik strålar ur högtalarna när jag bakar. Lite Sonja Aldén ,lite Winnerbäck och Hertzman.Då finner jag lite ro. Trött e jag- varit vaken sedan kl 04:15- valium på den!!! Men då sover jag nog bättre inatt intalar jag mig!!

Nu håller vi snart fredag❤


Livet på en pinne sägs det

Likes

Comments

Ja för 12 år sedan satt där en livrädd 23 åring i soffan i Malmö. Det var dax att åka in och göra ett planerat kejsarsnitt. Dagen jag drömt om sedan jag var liten. Jag skulle bli mamma!

Ut kom Melwin!! Detta yrväder, denna kille med större hjärta och tankar än man kan tro. Denna påg som ger mig så mycket huvudbry. Vi bråkar som tonåringar. Men när det väl gäller håller vi ihop. Alltid ett team! När hans pappa dog fick Melwin ta ett helt annat ansvar hemma- han gjorde det med bravur! Det är en envis påg- och tur är det för när livet går emot en som hårdast är envisheten en enorm styrka!
Ingen kan dansa som du, gå som du, skratta som du, vara klumpig som du, gå mig på nerverna som du!!
Melwin jag älskar dig så- min förste kejsare!
Hoppas du ska bli nöjd med din 12 års dag!

Likes

Comments

Just idag känner jag just detta!!!
Jag är en lyckligt lottad mamma och fjälla❤
Vad vore jag utan mina M

Likes

Comments

Ny orörd vecka med nya möjligheter. Veckan kommer bestå av fotboll, möten, fotboll, jujutsu, möten, son som fyller år och massa bakande. Blir en bra vecka detta - det bestämmer jag nu!

Har fått in lite speciellt önskemål som Melwin vill att jag ska baka- säger som Pippi, det har jag aldrig gjort så det ska jag nog klara av. Kommer krävas lite finurlighet och jävlaranamma men det har vi gott om hemma hos oss. Får bli provbak i veckan.

Kan inte förstå att i övermorgon var det 12 år sedan jag satt där som en nervös 23 åring som bara hade en stor dröm i livet - bli en mamma!!! Då kom han våran Melwin........men mer om det på onsdag låt han vara 11 bast 2 dagar till känner jag.

Nu ska jag fortsätta höstpyssla till det här hemma! På lördag blir det kalasande för Melle Pelle.......


Snart är det jul........mer än jag som har ågren?! Mer än jag som grubblar för mycket över det?!

tänker vi kör en redig Halloween först så som vi gör i Bara!!!

Likes

Comments

Helgen har bestått av att umgås med vänner, handboll. Sedan mest tyst.... ensamt och smått Tradigt!! Men men shit happens

Snart går denna tradiga söndag mot sitt slut ....... skönt med en ny vecka!!! På onsdag gott folk då händer det grejor

Likes

Comments

Så ser jag det hela just nu( se texten ovan) Dock e min smärttröskel och jag inte överens alls! Ska först bli överens med höstvädret!
I måndags hände det ett och annat i livet. Och ännu en gång visade team Wallén att vi står pall vi har styrka, kraft och vishet! Vi redde ut en situation som tog oss ganska hårt för stunden. Allt går bara målet är inställt på "överlevnad".

Onsdag redan!!! Melwin ska laga maten helt själv idag- ser vi fram emot för han är
Grym på att laga mat.
Häromdagen dammsög han hela huset och storstäder sitt rum. Shit vad händer tänker ni?!?!?! Lugnt bara hemkunskap läxa. Men tror pågen fick sig en tankeställare.

Annars ska jag bara överleva en shoppingrunda med min yngsta son😩🔫 inte min grej alls! Speciellt inte när jag anser en sak och han bara kollar märkeskläder. Kollar jag då ner i plånboken börjar förhandlingarna direkt!! Men mamma och hans hundögon är jag svag för.

Dax att ta tag i onsdagen - visa var skåpet ska stå sedan bara ta oss igenom den!

Likes

Comments

Fick upp ovanstående citat igår i mitt flöde på fb eller instagram. Gillar ju mina citat och detta är så sant så! Alla har ett ansvar. Ibland måste man tänka på att vissa små saker som kanske inte sårat en själv kan såra andra. Lätt att vara efterklok speciellt jag som brukar vara sarkastisk. Men folk känner mig vid detta laget.

Kroppen strejkar fullständigt- men det ska nog lösa sig det också! Går kvällen bekom det mig rejält. Men i morse valde jag att känna efter var jag inte hade ont - typ ena armbågen. 😂 positivt tänkande!


Nu gör vi ngt av denna söndagen också

  • 97 Readers

Likes

Comments

Idag gjorde vi jag och min kärlek ngt vi inte gjort tillsammans innan- vi gick på bio!! Jag hade fixar biljetter till smygpremiären av "Winnerbäck ett slags liv"
Mannen visste inget (men anade)
Sedan middag på tumanhand på Texas long horn

En fin och välbehövlig kväll

  • 149 Readers

Likes

Comments

Att somna med orden......... det ska bli kul att träffa dig imorgon de orden värmde så otroligt❤

Att vakna och inse att tandfen inte har kontanter sved lite. Men då kan sonen smaka på sin egen medicin för han dissade henne!!!

Tisdag och ser fram emot en kväll i Lund och lyssna på bästa Erik Ståhl. Få rå om en vän lite som behöver det. Vara dennes autopilot för en kväll.

Nu ska bröderna vakna- sonen ska Veta att MFF vann med 6-0!!!! Jag ska kämpa mg igenom denna dagen också med en icke samarbetande nacke!!

Finns bara en sak att säga!
Jag reder mig- ensam e stark!!! Och nu kör vi!!

  • 180 Readers

Likes

Comments