Haha mina barn😂😂😂Malcolm öppnar dörren till badrummet där ligger jag i ett berg av skum! E det ok om jag pissar?!
-absolut ( såg att det var bråttom)
-Melwin men jag e också pissig ( vi har 2 toaletter)
Malcolm- kom Melwin vi kissar kors!!!

Då fick jag vänlig men bestämt säga till dem att inte så länge jag badar. Och om ni tänker göra det pricka rätt annars städar ni själva!!
( de gjorde aldrig det)
Bara en stund innan kom
Dem ner och sjöng för mig. De vet att jag är lite låg just nu.
Ngt om en ko som har 4 ben, tuppen har 2 snoppen den har inga ben men den kan stå ändå.
När de där bröderna håller ihop- kan dem verkligen hitta på.

Solen sken idag- skulle kunnat vara på stranden men rent mentalt var jag inte där för att åka som ensam vuxen.
Kl 4 gick jag upp och la mig på soffan för att inte störa M. Många tankar som snurrar. Ny dag idag, nya tag och saker att jobba på.
Snart är kvällen här och allt vad det innebär. Försöker få oss sakta men säkert i rätt tidsrutiner igen så det inte blir en chock på torsdag när skolan börjar.

Hur gör ni?


Vi håller på i källaren just nu också - fixar med garderober och allt..... blir bra när det är färdigt. Skönt med ordning och reda. Dock inte orkat då mycket idag. Allt har varit som ett bomulsstöcken stundtals. Hatar grubbla speciellt när jag nog inser att det är över småsaker. Men dock känslor.

Over and out från Fröken W

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 114 readers

Likes

Comments

En bild säger mer än tusen ord!
En handling kan göra mycket på både gott och ont!

  • 120 readers

Likes

Comments

Morning eller ngt åt det hållet, inte sovit många minuter inatt ( jag tror jag vet varför så får skylla mig själv) har jag tur däckar jag ikväll när jag ska sova själv. Återstår att se......

Helgen började bra.....resten var sådär om jag ska vara helt ärlig ( mitt eget fel det också )Melwin var på sin Harry Potter kurs - inget wow wow men han hade kul. Hittade fler kurser han ville gå på cool minds. Idag kommer hans kompis från Trelleborg hit- roligt att de har så kul ihop.

i övrigt känns det som om det kommer bli en lååång dag. Men ska nog lösa det också är van vid att lösa det mesta. Nedräkning för skolstart har börjat - inga jätte hurra rop om man säger så. Men ska bli skönt att återgå till ¨ordningen¨igen och hjoppas på ordning detta skolåret. Snart kommer vi till älskade Mallis- snart!!!! Min kropp skriker efter värme och Malcolms luftrör efter bättre klimat. Melwin skriker efter al inclusive hahaha och Martin får hänga med och bli förhoppningsvis lika förälskad som vi i våran lilla hamnstad.

Nä dax att ta itu med lite måsten, dricka upp kaffet........sluta grubbla på saker och ting och våga kasta mig ut från mitt eget hörn av trygghet.

Ha en fin måndag alla där ute.......... och glöm inte 3 poäng till Malmö idag......


Likes

Comments

När yngsta sonen frågar om jag har ont......
Mmmm som vanligt😩
Det går över när det gifter sig svarar han😂
Nja Mackan det gör det inte
Nähä men det går över på Mallis när du känner livet i dig😂😂😂 åsnan ska ju med ( min enhörning)

Martin frågar Malcolm - vad hette bandet som spelade på Titanic
Malcolm - (med sitt smile )Perikles?!?!😂😂

Ja en annan sak han sagt denna veckan - mamma dina skinkor dansar när man masserar dig. ( han får det att låta charmigt i allafall)

En lycklig tant som fått träffa sina små pågar. Så var de samlade alla 4 pågarna. Då var nästan hela flocken komplett. Mina pågar❤❤
  • 184 readers

Likes

Comments

Torsdag- redan torsdag!!! Vad hände här. Melwin ska till kompis i Trelleborg. Jag och Malcolm ska väl Göra ngt jag övar mig på-
Chilla!!!

Har en spännande helg framför oss Melwin ska bl.a. Gå Harry Potter kurs på cool minds och på söndag ska jag och Mackan kolla på slutproduktionen.

På lördag då hoppas jag få krama om vänner jag saknar så❤

Fredag kommer barnens faster med familj på middag.

Kanske ska chilla lite mindre idag när jag tänker efter.
Men efter min gastro och Ikea igår så behöver hjärnan tid att tänka efter vad som gjordes och bör göras. Kroppen behöver återhämta sig.
Åh Mallis vad jag längtar efter dig- ett av få ställen jag finner lugn och ro i både kropp och själ.

  • 192 readers

Likes

Comments

Då har vi gjort Ivö denna sommaren också. Martins ena syster med familj hängde på. Haha skrattat så jag gråtit stundtals. Gjort ngt jag aldrig gjort förr också- legat på en filt mitt i natten och tittat på stjärnorna. Det är kärlek det ;-) Doppat hela mig i Ivö sjön- har aldrig förr hänt och lär aldrig mer hända hahaha

Nu äntligen hemma - lite dagsutflykter blir det nog. Sen är det snart dags för vårt Mallis. Inte en sommar i Sverige som jag gillar att jag kan ge mina barn. Men för mig redig semester ingen tvätt, ingen matlagning, ingen disk, bara gott liv.

Idag är det måndag - vackert väder stod konstigt nog på agendan. Jag ska fortsätta tvätta tvättberget efter en vecka borta är inte att leka med.

Sedan har jag lite planer att smida.......

Likes

Comments

Med dessa orden försöker jag förklara ofta för mina barn! Det är ok!! Vi lever och det är meningen❤
Barn ska inte behöva känna ett ansvar för hur vuxna agerar och reagerar i situationer de inte ens kan hantera.
Barn ska vara barn! Ja även dem har ansvar men det är vi vuxna som sätter gränserna!

Min gräns är enkel- hit men inte längre när det gäller mina pågar! Nä jag kan inte skydda dem från allt - men vissa saker har sin gränser.

Dax att resa sig, putsa av de svarta vingarna. Le för det är det bästa jag kan göra.

Em lägger sig på ivö - snart bad hoppas pågarna på. Nä bada på ivö ska det mycket till innan jag gör😂😂😂 svinkallt!!
Tittar ut och på en hoppkudde ligger 5 pågar i olika storlekar.
I husvagnen ljuder Sonja Aldén...... och jag kämpar med att göra ingenting.


  • 242 readers

Likes

Comments

Nu e vi äntligen här- där
Somrarna i vanlig ordning firas några dagar varje år. På Ivö. Med fint sällskap som vi har med. Första dagen var lång, bjöd på både skoj och lite tannagnissel men det är väl så det ska vara sägs det.
Imorgon sägs det att litta sol ska komma. Imorgon sägs det att Louise ska komma tillbaka efter 2 tuffa dagar rent fysiskt. Jag har en plan.

Nu har hag bäddat ner mig i en fullproppad vagn. Svägerska med familj är instoppade i sin. Tältet blev bra tillslut. Men 3 tappra vuxna slet( inte jag). Värma pölse "dög"jag till idag. Men imorgon ska jag visa hur ett bihang ska tas. 😂😂😂❤

Jag lägger mig med tanken att fast min mamma själ är ganska trött och sargad är jag sjukt tacksam över det liv jag har åstadkommit. Hur långt vi 3 har tagit oss. Och hur skönt det är att inte bara vara vi längre. Men alla är vi barn i början( speciellt frökenwallen). Försöker lära andra att ensam är inte stark- men har mig själv kvar att lära också.


Godnatt världen - familjen - ivö!
Koerna!!!Svaret på rubriken😂😂😂 1 och det är jag

  • 231 readers

Likes

Comments

Det upprepas saker i mitt liv just nu! Denna gången är det jag som är rådgivande åskådare i ett liv jag inte önskar ngn. I ett liv där man måste sätta vuxenvärlden åt sidan och se barnen! De där små individerna med mycket tankar, känslor och vilja att våga och orka. Glöm för fan inte barnen!!!! Förlorar vi dem förlorar vi allt!!! Allt kommer vara en kamp- allt kommer vara en last! Men i slutet kommer man stå där med högt huvud för det finns inga andra alternativ!!!!

Nu håller vi fredag- stänger ner sociala medier och torkar tårar av ilska! Det är inga tårar jag tänker lägga min energi på! Det finns dem som behöver min energi för att orka och kämpa.

  • 286 readers

Likes

Comments

Det är min dag idag- för idag är det min riktiga namnsdag-namnet min far valde. De som känner mig vet att det gick att läsa i tidningarna 1982- Lilla Margareta har kommit till världen! Årets stooora händelse ;-)

men namnet ändrades snabbt ( kan jag tacka min mor för) jag fick bli en Louise. Men Margareta har alltid varit den stora dagen hos oss. iÏdag ska den firas med sommarbakelse hos mormor och morfar. Kanske lite sjöbomarknad eller bad också. Vi kör en sådan där sommarlovs chill dag. Dock dagtid för min kropp vill verkligen inte som jag.

vad hittar ni på om dagarna?

Nästa vecka beger vi oss till sommarstället- ivö!!! Har varit en bra kombo denna sommaren av upptåg, lugn och ta det som det kommer.

dags att göra ngn nytta!!! Samla kropp,knopp,tankar,celluiter och ett leende så ska denna dagen nog genomlidas den också!!!

Likes

Comments