Idag är den här gullbullen 4,5 månad gammal och han är nästintill glad hela tiden! Sover jättebra på nätterna och äter endast en gång. Gnager på allt han får tag på, oftast den här prasselboken, är väldigt kittlig och skrattar ofta. Älskar att ta tag i mammas och storasysters hår och ler varje gång han ser pappa. Världens finaste lillebror. 💙

Nu ska vi byta blöja och äta lite mer innan vi åker och hämtar Freja från förskolan. ☺️

Atle rullar runt på magen direkt man lägger ner honom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för Atles 4-månadersfotografering. Jag och Atle åkte till Emmas fotostudio till klockan 10 och var klar med fotograferingen redan 10:40, men Emma är superduktig och wow vilka fina bilder vi kommer att få på Atle. Hon har så många fina idéer och så gullig och rolig att Atle skrattade flera gånger.
Atle fick sitta i små trälådor och sängar och han var så duktig att sitta upp.

Emma tog även Frejas bebisbilder och de är vi supernöjda med. Vi ska även boka in en syskonfotografering i sommar. Men nu längtar jag efter bilderna och hoppas att jag får dem redan nästa vecka. 😀📷

Likes

Comments

Igår fick Atle smaka på en majskrok för första gången och han tittade på kroken med stora ögon en bra lång stund. Den passade perfekt i handen och var spännande att titta på. Hur man får den till munnen när man ligger på rygg var svårt så han rullade över på mage och vips så var majskroken borta.

Freja försökte ge Atle fler majskrokar men nä, där gick gränsen. Vill inte att han blir förstoppad så en majskrok någon gång då och då räcker. ☺️

Likes

Comments

Läste en blogg idag där bloggerskan fått missfall och jag lider verkligen med henne, för jag vet hur stor barnlängtan är, men jag har samtidigt haft turen på min sida att båda mina graviditeter gick bra.

Jag är evigt tacksam över att jag har blivit gravid och burit mina barn och hoppas att få chansen att få bli gravid igen om något/några år. Men det finns ju inga garantier och jag önskar att det vore lika lätt för alla andra att få barn som det har varit för mig/oss.

Att bli mamma är det största jag har varit med om och även om jag blir stundtals galen på Freja med sina humörsvängningar och vägran att lyssna så hoppar mammahjärtat av glädje när hon vill somna med mig på kvällarna. 💕

Första tiden som mamma har varit jobbig med båda barnen och nu vet jag varför. Med Freja var jag sjuk i sköldkörtelcancer och det påverkade så klart min hormonnivå och nu med Atle så visade det sig att jag åt tok för höga doser med medicin och att det påverkade mig totalt. Att inte känna sig på topp och samtidigt få minimalt med sömn är inte en bra kombination.

Men nu med facit i hand så vet jag hur jag ska göra inför en ny graviditet och efter förlossning om vi bestämmer oss för att försöka bli gravid igen.

Magen med Freja 💕

Magen med Atle 💙

Likes

Comments


Det här inlägget skulle ha postats i lördags... 🙈

Nu är vi hemma igen efter ha spenderat 1,5 dygn i Bollnäs. Är roligt att åka iväg men så skönt att komma hem och bara vara. Men det blir ingen lugn kväll i soffan för om 40 minuter kommer min mamma hit på påskmiddag så ska ta fram grillbriketter så vi kan grilla och fixa tillbehören.

Frejas påskägg från oss i år var två nya pussel, godis har hon fått tillräckligt av under dessa tre första påskdagar. Atle är lite för liten för påskägg från oss och han får nya kläder titt som tätt och det får räcka. 😉

Freja och Atle har fått två påskägg var av moster
Sofia och Johan samt av morfar och Eva-Carin och ikväll får de påskpresenter av mormor deras.

Nästa år ska jag fixa en påskäggsjakt åt barnen, det kommer nog Freja att gilla. Atle kommer att vara 1 år och 4 månader då och förstår nog inte riktigt vad det innebär men det blir kanske roligt för honom ändå. 💕🐣

Likes

Comments

Igår åkte vi till Bollnäs och Frejas farmor för lite påskfirande. Vi kom hit runt 10 på förmiddagen och vid 11 vankades det påsklunch med lammstek. Väldigt gott och jag åt lite för mycket mat, jag bara älskar ägghalvor med räkor.

Efter lunchen mötte vi upp bästa vännen Ingela och hennes familj som är uppe vid deras sommarstuga i påsk här i Hälsingland. Vi skulle ha setts vid Atles dop men de fick förhinder så nu sågs vi äntligen. Först hade vi tänkt ses för en fika men våra barn har lite för mycket spring i benen för det så vi sågs vi en jättefin lekpark vid Långnäs istället. Perfekt med lite lek och bus efter lunchen och så skönt att få komma in i värmen efteråt.

Atle sov gott i vagnen under tiden vi var i lekparken och fortsatte sova när vi kom hem till Astrid igen. Men när han vaknade sen så blev det syskonmys för hela slanten. 💕

Önskar er en fortsatt trevlig påsk! 🐣

Likes

Comments

Idag när jag hämtade Freja på förskolan så såg jag en bild på Freja när hon påskpysslar. Hon och hennes kamrater hade gjort jättefina påskkycklingar och det är så roligt att få hem pyssel som Freja har gjort. 💛

Ska köpa hem en pyssellåda från Rusta så vi kan pyssla även här hemma. Ska även köpa hem lite fler stora pärlor så vi kan stryka pärlplattor.

Likes

Comments

Jag har länge tänkt köpa schampoo och balsam från Maria Nila, och idag bestämde jag mig gör att testa hennes silverschampoo och balsam. Dyra små flaskor men förhoppningsvis värt pengarna. Ska testa repairserien sen med, men väntar till löning då vi ska köpa spisen i helgen.

Likes

Comments

Idag är vår älskade lillkille Atle fyra månader. Tänk att det redan har gått fyra månader sedan förlossningen. Tiden går alldeles för fort men det är samtidigt roligt att se hur han utvecklas. 💙

Att få Atle att ligga still är en omöjlighet nu förtiden och jag bara väntar på att han ska börja vända på sig. Det är väldigt nära nu och är bara sista biten som han ska lista ut hur man gör.

Likes

Comments

Nu är alla sjukhusbesök för den här veckan avklarade och nu är det bara att invänta svaren från magnetröntgen och datortomografin. Jag borde få träffa min läkare inom 1-2 veckor, men det visar sig hur det blir.

Har fått två fina blåmärken efter nålförsök för kontrasten, ett på underarmen och ett på handen. Att bli stucken varje vecka börjar bli en banans men hoppas att jag slipper lämna blodprov varje vecka snart.

Idag är det söndag och jag ska fortsätta rensa bort kläder. I fredags rensade jag bland Frejas gamla kläder och två kassar gav jag bort till en vän som fick en dotter i veckan och tre kassar skänkte jag till klädinsamling.

Idag ska jag rensa bland mina gamla gravidkläder samt gamla kläder som jag inte använder längre. Skönt att få bort kläder i garderoben så jag kan bygga upp en ny sen. Köpte tre nya toppar i fredags på MQ och en av dem är den här blusen. Får köpa mig ett par ljusa byxor/jeans att ha till i sommar. 😍

Likes

Comments