Det är INTE bra att vara diabetiker & bo när Cloettas fabrik ;o) Jasså, handlar bara där en gång om året å det blir till julen. Fick dock hejda gubben i affären så att han inte köpte för mycket ;o)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I morse fick vi en överraskning som vi inte var beredda på :o( Tydligen så hade våran värmevattenberedare sagt upp sig från sitt jobb under natten, efter 5 år. :o( Så fick ändra om i dagens schema & en tur till Norrköping blev det för att hämta en ny beredare. Det att man har en egen drifttekniker i huset.

Likes

Comments

Går dela tur i dag & inser kl 09.50, att mina nycklar ligger kvar i jackfickan som är inlåst i skåpet & givetvis jobbar gubben😩😕😨😝 Tack vara snälla arbetskollegor så kom hjälpen & jag hinner hem en stund innan det är dags att jobba igen.

Likes

Comments

I dag har vi varit i Linköping & shoppat lite. Letade efter nya vinterskor på Skopunkten & hittade massa med snygga skor, men som vanlig så passade de inte mina fötter. Då de är svullna pga av sjukdomen :o( Så får ha mina vanligt skor ändå.....

Likes

Comments

I dag har kag uppdaterad mitt CV & personliga brevet, då jag skulle skicka in jobbansökan till Bemanningen inom äldreomsorgen. Hade ju totalt glömt bort hur tråkigt där att skriva ansökan & hur lång tid det tar. Men nu är den iväg skickad, så får hoppas på det bästa...

Likes

Comments