Header

Kommer du ihåg hur du fann min blogg från början?
Jag har ett svagt minne om det var att jag skrev in fel adress och hamnade hos dig på något vänster haha! Tur var väl det 😀

Vad gör att du återkommer hit?
För att du har en varierande bloggar och gör inlägg som ibland kan få mig att skratta och släppa vardagen för en stund, speciellt dem där med wish 😉


Finns det något du saknar?
Vloggar 😉 Annars perfekt! 🙂 ❤


Är min blogg så pass bra att du kan tänka dig att rekommendera den till andra?
Ja såklart! Och det har jag redan gjort flera gånger! 🙂 ❤


Vad är det bästa med just min blogg?
Det är att du är så öppen och vågar bjuda på dig själv! Du är helt enkelt du!! ❤


Beskriv min blogg med 3 ord
Inspirerande, öppen och charmig!


Jag har ju läst din blogg i några år nu och alltid sett dig som en stor bloggare Ja du vet ju hur det var, men så tacksam att jag fick chansen genom bloggen att träffa dig, för vi har ju blivit vänner irl. Din blogg verkligen lyser med din personlighet! Helt underbar! Keep the good work! Eller vad man brukar skriva hihi

Kram Angelica @Icaibloggen

Svar från Marica: Åh, vad roligt att du besvarade frågorna, tack! Så varm i hjärtat jag blir av att läsa dina ord, tusen tack älskade Angelica <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har du sovit gott? Det har inte jag. Eller jo, dom stunderna då jag sov var okej men har vaknat, somnat, vaknat, somnat osv hela natten. Ändå är jag inte så trött just nu. Kommer väl under dagen 😋

Får se vad denna dagen har att ge. Vi skall pyssla lite syrran och jag. Mys 👩❤️💋👩

Godmorgon på dig!!

Såhär​ har jag sovit. Man tar vad som finns. Bättre än soffan 🤣

Likes

Comments

​Iofs vart hemma en stund och hunnit äta och duscha.
Nu tar jag det lite lugnt i soffan med Skilda Världar innan det är dags att bege sig till Falkenberg.
Skall umgås med syrran var det tänkt. Mysigt!
Får väl se vad vi hittar på =)
Kommer troligtvis bli ganska tomt här i helgen! 
​Vad skall ni hitta på i helgen?


Likes

Comments

Jag förstår inte!
Flera gånger har jag sålt saker via FB där jag får betalt via swish och skickar sakerna mot portokostnad.
En del av dessa gångerna säger köparen att på swishen kommer det stå skyddad identitet.
Men, ändå lämnar dom sin adress åt mig.
Varför?
Om man har skyddad identitet har man väl det av en anledning. Då vill man väl inte att folk skall veta ens adress och liknande? Varför är numret skyddat men inte adressen?

Det finns säkert en bra anledning till varför det görs på detta vis, men jag hoppas någon av mina läsare kan berätta för mig. Har så länge funderat nämligen, hade vart spännande att få reda på det!
Varför tror du att det är så?

Likes

Comments

Hej Maricas läsare nu är jag här igen! 😃 (@howtosaveinhappyways )
Det här inlägget vänder sig till er andra bloggare som kanske undrar "hur tjänar jag pengar på min blogg"? Jag startade mitt företag för knappt två månader sen och har precis börjat göra det själv så jag är ingen expert, men jag ska ge er några råd som kanske kan hjälpa er:

1. Fundera på varför ett företag skulle betala för att synas på just din blogg. Vad kan just DU erbjuda dom? Det är en väldigt avgörande fråga att ställa sig.

2. Gå med i nätverk som Interlaced Influencers och Tourn - där hittar du snabbt och enkelt samarbeten där dessa sidor sköter kontakten mellan dig och företagen. Nackdelen är att det kan vara rätt dåligt betalt. Tänk efter innan ni tackar ja till ett uppdrag - efter skatter och avgifter är dragna har du bara ca hälften av den summan du ser som du får behålla.
Att skriva för många, eller för orelevanta samarbetsinlägg drar ner kvalitén på din blogg och kan straffa sig i längden.

3. Gå med i affiliatenätverk som Tradedoubler och Adviral. Där kan du göra om dina länkar när du tipsar om produkter eller tjänster så att dom spåras och du får betalt för dom köp/beställningar du genererar - eller helt enkelt bara för klicken som görs.

4. När du själv kontaktar ett företag - presentera dig och dina sociala mediekanaler och berätta vad du kan erbjuda dom och gärna konkreta förslag på vilket upplägg du har i tankarna.

5. Glöm inte att du måste skatta på dina intäkter samt dra av ett arbetsgivaravdrag = du får behålla ungefär hälften. Om du får produkter som du ska testa så måste du även skatta på dom. Och jo, det gäller även dig som privatperson tyvärr..

Tack för den här gången, vi hörs snart igen! 😀 ❤

Likes

Comments

Nu har du möjlighet att vara med och påverka resultatet i Emelie och Johans pumpatävling.
Emelie och Johan är min syster och svåger och de har bett mig om hjälp att lägga ut detta här för att ni skall kunna hjälpa dem att avgöra vem som har gjort bäst pumpa.

Här nedan är deras resultat! Vem som är vems vet jag inte ens själv (men jag har mina aningar) så skall bli riktigt spännande att se efter tävlingens slut vem som gjort vilken.
Jag kommer också lämna min röst på den jag tycker är bäst!
Det du skall göra är att kika på bilderna och bestämma dig för vilken du gillar mest och klicka i nummer ett eller nummer två i röstningen nedan!
(om det strular och ej går att lämna röst går det bra att lämna kommentar med din röst)

Likes

Comments

Här kommer ett länkbyte till, denna gången med fina @Catarinas
Har inte läst hennes blogg så jättemycket, hittade in till henne ganska nyligen faktiskt.!
Men jag gillar att hon har både långa och korta inlägg men det bästa är hennes underbara bilder.
Mycket foton och såååååå fina! Hoppa gärna in hos henne och lämna en mysig kommentar 💛

I detta länkbytet kommer Catarina själv skriva några meningar om sin blogg! Så kul!

Hej på er!

Catarina heter jag och är 25 år gammal och pluggar till sjuksköterska i Stockholm. Jag bloggar om, utöver min utbildning, även om fotografi, mode/skönhet och diverse tips och tävlingar och annat som faller mig in. Jag försöker fortfarande hitta min inriktning, vilket är väldigt svårt då det finns så mycket som intresserar mig och som jag vill blogga om. Jag är också väldigt aktiv på Instagram där jag publicerar bilder varje dag i en ’speciell’ ordning. Vi ses!
www.catarinas.se
@Catarinas

Likes

Comments

Vi har länge sagt att vi skall dra oss ner till återvinningscentralen för att slänga vårt skräp.
Kjell är väldigt duktig på att åka iväg titt som tätt med skiten men nu har det dragit ut på tiden och det var lite väl mycket i tvättstugan så jag kände att det var dags att köra bort med det.
Regnet öste ner men tog på mig regnjackan och så var det problemet löst!
Det känns så bra när det är gjort, ser så tråkigt ut med mjölkkartonger och plastbyttor i överflöd i tvättstugan!

Likes

Comments

Rätt coolt men ändå lite udda. Du kan få dina ögonfransar att lysa i olika färger!


Förnedrande för hundar måste jag säga. Jag fattar ju vad det är - för att hunden inte skall bitas men snälla nån, kan man inte bara sätta på en vanlig sån där grej och inte en jävla färgad sak för att det skall se ut som att hunden är en anka?


Hahaha!! Sjukt! Inte sexigt någonstans om du frågar mig! Men jag älskar killen till höger, hans pose liksom!! Som om man skulle gå igång på det där .... Gör du?! HAHAHA!!!

Likes

Comments