Allmänt

Framme i Falun och checkat in på hotellet som är riktigt mysigt. Tur att jag bara behöver vara fysiskt på plats i skolan 2 omgångar per termin för vägen hit var seg trots att det bara att ca 3 timmar att åka.
Imorgon startar studentlivet på allvar med inskrivning och de första föreläsningarna- ska bli spännande!

#student #studentliv #falun #dalarnahögskola #påresandefot

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag jobbat sista dagen på jobbet och idag går jag på tjänstledighet. Imorgon åker jag upp till Falun och på måndag börjar nya studentlivet på allvar.
Har haft en ganska tuff sista vecka med migrän och trötthet så nu känns det här beslutet helt rätt. Mer flexibilitet i vardagen och mer tid med barnen och förhoppningsvis mer kraft att ta hand om mig själv. Men det känns väldigt konstigt att inte ha så mycket tider att passa och framförallt inte så mycket tidiga morgnar och sena kvällar, det momentet ska bli skönt att slippa även om jag kommer att sakna många bitar också.
Har iallafall en helt ny och spännande vår att se fram emot nu!

Mer tid för de här två underbaringarna det ser jag fram emot! 💕

Likes

Comments

Recept och matinspiration

Riktigt krispigt vinterväder idag med -8 grader. Då passar det perfekt med lite värmande, färgrik mat. Den här veckan har vi passat på att prova linas matkasse till halva priset 299 kr för matkasse och frultkasse. Ett klipp!
Roligt med lite ny matinspiration. Dagens middag blev vegetarisk paella - så snyggt och så gott! Älskar sån här fräsch vintermat.

Likes

Comments

Barnaktiviteter och föräldraskap

Härligt ändå att vara 4 år och alltid ha äventyret runt hörnet. Vi har flyttat ganska nyss och i helgen utforskade vi vår närmaste skog som ligger strax intill där vi bor. Ut genom dörren så är äventyret igång!

Stigar är onödigt när man ska utforska, blir roligare att klättra upp för skogsbackarna 😊

Vi hittade både spännande pinnar och stora klätterstenar och en härlig skogshydda på vår promenad. En härlig och underhållande promenad för både stora och små. Dessutom 5 min promenad hemifrån och helt gratis, det är vardagslyx!

Likes

Comments

Så har det hänt, jag har blivit med blogg! Välkommen hit!!
Har känt ett tag att jag vill ha en plats att samla minnen, tankar, händelser, recept och tips so here we go!
Nytt år, nya möjligheter heter det ju så varför inte, nu ska 2018 dokumenteras. 😊
För min del står det förändring inför dörren. Jag har precis flyttat och gått från ensamstående mamma i lägenhet till sambo i radhus och bonusfamiljeliv. I början av 2017 kollapsade jag i en utmattning/utbrändhet så 2017 var ett ganska tungt år men det har också lett till mera analys av vardagen och hur jag skulle vilja att den såg ut. Det resulterade i att jag nu i januari vid 38 års ålder ska tillbaka till universitetet och bli student, om allt går enligt plan så blir jag färdig gymnasielärare om 5 år...

Likes

Comments