Hej hej!

Herregud vad det pirrar i magen nu alltså!
Imorgon börjar jag mitt nya jobb på härliga Vålbergsskolan. Jag blir äntligen lärare på riktigt! Mentor i årskurs 4, och lärare i svenska, matte, engelska och SO. Hade det inte varit för att vi precis köpt ett hus skulle det inte finnas något jag längtat efter lika mycket i hela mitt liv, men nu ligger faktiskt längtan till eleverna och huset på en delad och RIKTIGT STARK första plats.
Eftersom jag haft hela sommaren på mig att längta efter jobbet har jag även hunnit drömma mardrömmar om i princip allt som kan gå på tok, så förhoppningsvis är jag beredd på- och kommer kunna lösa det mesta😁

Har även förberett mig på andra saker som hör läraryrket till, förut var jag t.ex. och klippte/slingade håret (inför kommande skolfotografering) och jag har självklart även köpt mig ett par riktigt ergonomiska Birkenstocks att strosa omkring i på skolan! (Här ska det vara en glasögonemoji men hittade ingen på min dator).

Nu ska jag iväg och äta middag med bästisar och sen blir det filmkväll med Fredde, kan man få ett bättre avslut på semestern?❤

Nu är det bara glajjor som fattas, så får använda filter så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Nu är vi hemma igen efter två riktigt härliga veckor i Spanien. Oj vad underbart vi haft det! Precis som man skrev på vykort till sina bästisar när man var liten har vi badat, solat och ätit god mat hela tiden (+ druckit väldigt gott vin😉)

Trots att vi haft det riktigt bra var det skönt att komma hem till verkligheten, vänner och familjer igen! Vi är fortfarande lediga båda två och kommer vara det sommaren ut, vilket är bra eftersom vi båda ska hinna sälja våra lägenheter och fixa en del inför flytten till huset i september. Nu letar vi bl.a. efter en soffa (igen!) och jag känner att jag snart kan både butikernas och deras hemsidor utantill när det kommer till färger och mått. Blä... Men nu KANKSE vi har hittat rätt i alla fall!

Igår kom min mysiga lägenhet ut på hemnet: https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-norrstrand-karlstads-kommun-ulvsbygatan-2a-11911115 , så om du eller någon du känner är sugen att flytta till en trevlig 2:a på Norrstrand med balkong i söderläge är det bara att kika!

Ha det gott

Likes

Comments

Såhär har den här veckan sett ut ungefär. Vi bara njuter oss igenom dagarna här nere och har det helt fantastiskt!

Idag har vi varit på marknad här i byn och letat espadrillos till oss båda, men tyvärr utan lyckat resultat. Istället köpte vi varsin glass och gick och la oss på stranden. I havet är det ungefär 25 grader men det svalkar underbart gott eftersom det är mer än det dubbla i solen. Det vet vi efter att ha ställt vår digitala termometer där och glömt den så att hela displayen blev svart och stannade på 55*...

Nu ska vi gå upp till affären och köpa lite vin så att vi har något att skölja ner pizzan med ikväll.😌

Likes

Comments

Hej hej!

Herregud, att skaffa blogg nu 2017 känns lagom inne. Ja ja, nu är det i alla fall gjort! Anledningen till varför jag valt att göra det är dels för att jag tillhör de 15% av den svenska befolkningen som har soleksem, och därför tvingas sitta i skuggan idag (när vi äntligen kommit iväg till familjens lägenhet i Spanien) men framförallt för att jag också vill dela med mig av min vardag som nyutexaminerad lärare. Kanske kan jag inspirera eller väcka tankar hos andra lärare, lärarstudenter, vänner eller föräldrar genom att visa hur livet som lärare kan se ut?

Jag känner även på mig att jag inte kommer kunna hålla mig från att lägga ut bilder på min fästman, vårt nyköpta hus, familj, vänner, resor och allt annat som gör mig lycklig i livet. Själva jobbandet börjar ju faktiskt först i augusti när man är lärare💁

Nu har det gått över en halvtimme sedan jag smörjde in stora delar av kroppen med spf 50 (!!!) så nu kan vi äntligen gå ner till havet en stund.
Ha det gott, det ska jag!

Likes

Comments