God fortsättning på er!
Idag gör jag årets första träningspass men det snöar, blåser och är svinkallt ute så jag vill egentligen inte.. Det är så lätt att bara skita i det och lägga sig i soffan istället.
Eftersom jag inte har någon fungerande våg hemma kör jag med måttband och mäter istället (försöker verkligen att intala mig själv att vikten inte är det jag ska fokusera på utan hur det känns och ser ut) och inser att det har skenat iväg de senaste veckorna.
Har därför inget annat val än att släpa dit arslet så att det får sig en omgång.
Startade årets första dag med ett hysteriskt jobbpass där jag sprang runt konstant i 3 timmar så det kändes som en bra mjukstart till dagens pass.

Vad har ni för nyårslöften i år?
Jag har lovat mig själv att
• utesluta socker på vardagar
• träna minst 3 dagar i veckan (ridpass räknas också)
• försöka bli mer självsäker och tro på mig själv
•köra järnet i skolan sista månaderna så att jag kan ta examen
• dricka minst 1 liter vatten om dagen (kan gå dagar där jag inte dricker alls)

Klassiska löften, men jag tänker ändå försöka och har gått in med inställningen att jag inte ska gå ut för hårt. Tar det lugnt och gör det som känns bra. För lite extra motivation har jag beställt en träningsdagbok så att man kan följa sina resultat och få lite pepp.

Hur gör du för att hålla motivationen uppe?

Inget roligt väder idag..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments

​Det är en sak jag verkligen inte förstår.. jag måste typ ha sovit under en sten det senaste, men när fasen blev det poppis att killarna har lika tighta tights på sig som alla tjejer har på gymmet?
​Jag kan köpa att man kanske vill ha på sig det när man springer ute och det inte riktigt är läge för shorts men på gymmet? 

Jag blev lite besvärad idag när jag satt på en utav maskinerna på gymmet innan mitt danspass började och framför mig stod en man med de tightaste tightsen jag någonsin skådat med tillhörande tight tröja. Det behöver absolut inte vara något fel med detta, men när du sitter där och plötsligt får hela härligheten, som näst intill pressas igenom de tighta tightsen, rakt i synfältet så är det inte så party längre. När man liksom inte kan titta någon annanstans än in i skrevet på en annan människa som man inte har den typen av umgänge med, då är man inte så kaxig.

Jag trodde verkligen att han var ensam men plötsligt såg jag tightsen överallt på gymmets män. 

När hände detta?


Likes

Comments

Pass 8/100 är klart och jag börjar känna av att träningen ger mig mer energi redan.
Fick en kick efter dagens pass och fick för mig att göra en grön smoothie.
Hittade inte riktigt något recept som föll mig i smaken så jag körde på lite improvisation.

Här kommer mitt recept;

1 banan
3 små kiwisar
1 näve babyspenat

Sen är det bara att mixa ihop. Det blev fantastiskt gott! Lite åt det sura hållet, men det kan lätt balanseras upp med ex lite mer banan eller med 1-2 msk yoghurt om man vill. Världens vitaminbomb är det i alla fall.

  • 13 Readers

Likes

Comments

​Nu är jag igång med träningen på riktigt. 7 pass på 8 dagar måste jag ändå säga är väldigt bra. Känner mig stolt och nöjd över att jag har klarat de här och insett att det faktiskt inte är omöjligt att få in träningen i schemat. 

Fick ta en vilodag igår eftersom jag var ute på äventyr i Örebro. Träffade en väldigt speciell man på tåget mellan Hallsberg och Karlstad på vägen hem, som jag sent kommer att glömma. Han tittade på mig som om jag kom från mars när jag klev på och satte mig på min plats bredvid honom. Och tro mig -  jag hade satt mig på en annan plats om jag hade kunnat.
Det dröjde inte så länge förrän jag insåg att han nog hade druckit en del på resan och mycket riktigt stod där en starköl i burk/flaskhållaren. Kort därefter började han bli omständig och givetvis satt han på sätet längst in. 

Han reste sig upp för att gå på toaletten och först då insåg jag hur gigantisk denna man var. Han var en bra bit över 2 meter lång och fick huka sig när han gick runt inne i tåget. Han bar en stilig cowboyhatt och en stor skinnjacka som gjorde att han såg ännu större ut. Jag har nog aldrig känt mig så kort förut. Han stapplade från toaletten och bort till bistron och kom tillbaka med en öl i handen. Jag fick resa på mig igen och han gick in och satte sig. Han öppnade ölen och drack den otroligt fort. När han var klar stoppade han ner burken i en ica-påse som stod på golvet och var full med pant. Han grävde lite i botten och fick upp en 3,5% öl. Höjde den i luften och skrek "varannan vatten" över hela kupén innan han svepte den för att sedan ursäkta sig, resa sig upp och göra om hela proceduren igen. Så höll han på hela resan och jag tackar gud för att jag inte behövde spendera mer än 1 timme bredvid honom på tåget. 

Trots att det kändes lite obehagligt och omständigt där och då kan jag inte annat än att skratta åt det nu.

Någon som har varit med om något liknande?Likes

Comments

Att första inlägget alltid ska vara så svårt..

Jag som driver den här bloggen heter Johanna och jag bor i Karlstad. Jag har bestämt mig för att ge mig själv en nystart inför det nya året. Usch vad klyschigt det låter, men det är faktiskt sant. Tanken är att jag innan nyårsafton ska träna 100 träningspass. Det kan tyckas ganska lätt för vissa men har man noll motivation så låter talet 100 helt galet, men det är det som är lite charmen i det hela - att göra något som man tycker är lite galet men som man ändå kan klara av med lite (läs en jäkla massa) vilja. 


Mest av allt vill jag dokumentera det här för att själv kunna följa resan jag gör, men också för att kanske kunna inspirera andra att följa med. 

Alla hejarop är väldigt välkomna och fråga gärna om det är något ni vill veta om mig och om det jag gör.Likes

Comments