Vad skulle det bli av lilla jävla jag, fan vet...

löjligt bra med thai paneng-gryta !!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjooo , då ska vi reda ut ett och annat. Var på skolan igår, på upprop ! Gick hur bra som helst, allt i rätt ordning. Tjaaa, förutom att ja var en dag för sent ute. Jag hade missat att det var på måndagen som uppropet egentligen skulle äga rum. Men det var ingen fara alls. FINT FOLK KOMMER ALLTID SENT ??
😂 Hur som, jag blir uppropad och går hem. Så var det snart dax att starta tänker jag. Måndag nästa vecka skulle varit startdatum.

Men icke sa Nicke!!

VIsste nästan nått skulle krångla. Det hela har gått väldigt smärtfritt fram, lite för smärtfritt för min smak ;)
Så till problematiken då .. jo väl hemma så sätter ja ner mitt lilla arsle och ringer CSN. Jag tänker att d dax att kanske kolla läget med min ansökan. OCH hör på det här .. då visar d sig att ja kan inget lån eller bidrag får för jag visst läste komvux arbetsmarknad & vuxenutbildning 2006-2007... och tyvärr inte fullföljde alla kurserna då!!!
Pga personliga problem, eller ja åtminstone problem med anhöriga. Eller hur man nu ska säga så kunde ja inte förmå mig att klara av alla kurser på den tiden. Ni som känner mig vet ju precis . Ni andra kan jag säga si och så mkt till här och nu, för det är en lååååång historia. Men det var en sådan där riktig orkan som sveper in i livet ibland helt oanmäld.   SÅ åter till CSN.. för att överklaga beslutet måste ja så skriva ett långt brev om mina skäl till att jag misslyckades med 2/5 kurser. 

och sedan styrka det!
Men usch tänker jag, bara tanken utav att sitta ner och skriva om detta och ta mig till den tiden och den platsen i livet känns helt fel. Det gör mig ledsen och sorgsen. Jag fick helt enkelt höra med csn vad jag ska göra om detta nu inte är ett alternativ för mig. Vilket det inte är. Svaret jag får är att våren 2018 alltså om några månader är komvux-problematiken ur världen, 10år har då passerat och blir då preskriberat. Efter det är det grönt ljus med csn igen! Sååå mina vänner jag får helt enkelt söka till skolan igen till våren då!
Inte så farligt lån väntan kan tyckas:) fram till dess får ja försöka jobba så mkt jag kan.
det var det!

Så idag ska ja alltså då jobba kvällen. Älskar kvällarna ! Dom flyger förbi.Så då ska Vincent på förskolan från kl 11 idag. Så just nu snusar vi lite på mamis bröst :) hektiskt morgon här hemma tar ut sin rätt.
ska ska tvätta en maskin och vika lite tvätt ringa ett par samtal och laga mat till barnen så dom lätt kan äta när dom kommer från skolan. Pannkakor är nog det som är lättast för dagens.
Annars känner jag mig som ett rövhål. Är mitt i mensen och är allmänt vresig och otrevlig så det inte alls så spännande.
Så vi lämnar där för nu.. ha en bra onsdag då alla ni ;) tjaooo!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Likes

Comments

Så nu ska vi se men nu har ja fått nog. Barnen mina är sååå kräsna, så kräsna så ja tror ja smäller av.

så jag har helt enkelt fått knåpa ihop en matsedel som nu hänger på köksväggen. ord inga visor det som står på listan är det som serveras och låt maten tysta mun. Man får ju vara bestämd  eller vad säger ni? käkar era barn allt ni serverar dom ? har ni varit benhårda med det att man ska smaka  på allt?? Mm ja har nog varit liiiiiite för snäll och alltid nästan lagat nått "vid sidan av" men nu ska ja ä dra på saken !!! hårdhanskarna är numera på  TO BE CONTINUED!!


Likes

Comments

Denna dagen blev inte som tänkt. 

Skulle rusa ner på jobbet efter klockan ringde imorses. VINCENT skulle på förskolan och töserna i vanlig ordning till skolan .  Om jag inte sagt det tidigare såå  hanterar jah ju 3 barn själv på morgon alla dagar i veckan . Tillika hämtar jag upp barnen på egen maskin, så det gäller att ha rutin. Småfolket vill sig gärna inte alltid göra som man tänker att dom ska göra. Men väckningen gick hyffsat smärtfritt, såpass att ingen utav 3 var  alltför Trötter. Ja nu ljuger jag lite det va lugnt fram Till jag ser på Vincent att nått inte riktigt är som sig bör. Han e hängig och i hans ansiktet ser jag flammande röda utslag som även sträcker sig ner på bröstet och över bak på ryggen och ja hela kroppen faktiskt . SÅ 3 SAMTAL SENARE VAR DET VAB OCH NER PÅ LÄKARMOTTAGNING MED LILLEN istället🐍

NÅJA .. det va inte värre än ett virus och lite förhöjd temperatur så väl hemma somnade han igen av utmattning och sov i 3h. Under tiden hittade jag på en fisksoppa till lunch som blev gudagod så maten vart klar för dagen redan kl 11 sedan hann ja tvätta och hänga tvätt och Tja moppa golv och se på teen mom 2.. 

Nu e han vaken och mår litet bättre. Han fick Alvedon och febern försvann så vi håller tummar och tår att kvällen går i friskhetens tecken. 

Hej på er ! 


Likes

Comments

Nu e dom små rackarna plötsligt över en vecka och Mamma Sally tar sig ut stundtals och upptäcker utanför boet, och det e ett gott tecken hon börjar bli tryggare i sin mammaroll.

Den lille som föddes med fel på bakbenen har repat sig ordentligt och det ser ljust ut för den lille kämpen. Blir glad att det går åt rätt håll :)

Dom andra två bara gör va katter gör sover och äter nu när dom e så små !
Ska kila lite på va det kan vara förnått kön på dom. Känns lite kul att veta det.

Likes

Comments

Sally har i några dgr betett sig jätte knäppt och släpat sina små (kattungarna) upp på ovanvåning för att gömma i sängar och i byrålådor och alla möjliga knepiga "hideouts" som ja tidigare skrev. Det gick ju inte så bra då jag fick springa efter och hämta tillbaka för att lägga i lådan igen.
Fick iaf ett tips, när ungarna e så små att ge Sally ett hus med tak där hon kan få chansen att vara ifred med sina småkottar och inte bli stressad så fort någon kommer i närheten. Snickrade ihop en flyttlådorna och gjorde det mysigt med filtar och lite grejjs och efter Det, So far so good!
Håller tummarna att det håller sig där inne nu..

5 dgr e våra små nu och den med bakbenen ser betydligt bättre ut. Jag har all anledning att tro att hen kommer fungera som en kisse ska i framtiden. Heja lillmissen :)

​en speciell liten dam våran Sally 

Likes

Comments

Avokado knäckisar osså lite te :) nom nom

Likes

Comments

Herrejösses ! Varför utsätter man sig ens?!
Det låg jag undrade igår på den där britsen. Fan det gör ju ont!! På riktigt IMELLANÅT.. haha! Eller har åldern gjort mig vek?
Kan inte minnas att någon tattis har smärtat såpass tidigare som denna gång. Iofs aldrig gjort på låret. Så givetvis va det nytt. Tyckte D va dax för benen.
Det blir en "mandala" inspirerad grejj med fiduss !
Blir nog jävligt fint när den e klar. Igår hann vi med linjerna i mittpartiet. Så nästa vända är det dax för detaljerna.
Hm undrar just om detta va min sista ? Haha .. troligtvis inte va..jag vet inte vad det är som gör att man ständigt går tillbaka .. det kan gå månader det kan gå år rent utav men alltid har det blivit att man liksom återkommer. Jag älskar ju hela Grejjen med tattisar Iofs. Jag Började i tidig ålder och har liksom fortsatt igenom åren. Rätt schysst att kolla från absolut första motivet till i dagläget va man försändrats i tanke och smak och tycke. Min absoluta första är en liten röd djävul. Och ni kan ju bara gissa va den sitter 😆det var så att jag fick mina föräldrars godkännande innan ja va myndig för att gå och tatuera mig. Enda kravet var att den vart tvungen att sitta på ett ställe där dom inte kunde se den.
Nåja sagt och gjort , resten får ni lista ut själva 😜
Då har förstått att ja är väldigt "kär" i denna typen utav kroppsutsmyckningar, inte bara det utan allt med det .. Kicken man får när man ligger där .. planeringen innan .. och slutresultatet .. det e så jävla läckert. Whatever floats ure boat.. kan tyckas!

Nu ska denna blonderade söndertattade morsan gå och blanda välling till sin underbara son., Som ligger här och kikar på mig. ❤ HAHAHA!

Ja just det ! Katten med benen verkar repa sig något. Det ser inte lika vridet ut längre och inte lika stelt baktill. Ska försöka hitta en eldsjäl som kan tänka sig ta hand om denna lilla speciella individ. Som kan tänkas ge hen all den kärlek det går och ett tryggt hem :) kan väl inte vara så slitsamt .. finns många fina människor.
Nu till nästa problem.
Sally e skt jobbig. vill bära sina ungar upp på ovanvåning och bädda ner som i minsta dotterns säng. Och det förståss går ju absolut inte. Herrejösses ! Får jaga kattungar överallt 🤣
Livet på en pinne... hej svejs

Likes

Comments