Glöm smakisarna .. denna lille ska ha rejäla portioner !
Möms möms glöffs! Mammas och pappas älskling

  • 11 readers

Likes

Comments

ego

Ni som känner mig vet ju hur glest med bryn jag har. Så för att göra ALLA SÅ JÄKLA NÖJDA DET GÅR Färgar jag numera :)
Det har tidigare blivit rätt så bra så jag kör på idag igen. Jag Brukar dubbla verkningstiden för ett bättre resultat så istället för 15min så kör ja på i 30min ca. jag köper den mörkaste svart färg för den bruna ger inte så mörka bryn jag önskar , och vill man inte hålla på att färga som vissa av oss behöver Så Tydligen ska man köpa den där wunderbrow Grejjen som sitter i 3 dgr .. så slipper man detta :) ska nog göra det kanske .. men för nu Funkar detta .. va gör ni?

Likes

Comments

En tidig sådan.
Fick ta mitt morgonkaffe nu vid 09.30 först . Vanligtvis brukar ja ändå ta kaffe 07.00 tillsammans medan barnen äter sin frukost innan skolan.
Denna morgon vare bara upp med tuppen och iväg till vårdcentralen för lite prover.
Check up på stora tjejen. Ingen urinvägsinfektion vare iaf. Skönt för det e sabla obehag med det där.
Med andra ord Gick besöket hur fint Som helst. Vincent var med han även, glad i hatten som vanligt.

Nu först är vi ensamma igen ja och "vinnepinne". Flickorna är i skolan.
Hade velat ta en promenad i solen idag. Första dagen på 3-4 dgr som solen ens vågat visa sig. Det har varit dimmigt och mörkt. Så kul med lite väderomväxling, faSt det är klart, jag tycker att d är iskalla vindar. Man måste ju alltid få klaga lite. Och jag hatar blåst fy säger jag ! Så det tar vi en annan gång. Promenaden alltså, en annan gång.

Här och nu tänker jag ska få "lillen" att slappna av och sova lite förmiddagslur så mamma kan bädda och greja lite här hemmavid. Det är inget man kan räkna med men absolut hoppas på. Skulle verkligen behöva en städerska alltså!

  • 12 readers

Likes

Comments

  • 15 readers

Likes

Comments

Jahopp så vare måndag igen då. Dagarna går om varandra kan tyckas :) Men ska inte klaga hade en jätte mysig helg här hemma med barnen och d blev massa mys och chill. Försökte mig på en lasagne igår exempelvis som iofs blev skit. så det lär jag ju inte ge mig på mera på jäääävligt länge. Men man måste ju pröva inte sant?


Jag har inte för tillfället mkt för mig mer än att jag söker lite jobb Medan Vincent nanar här brevis i soffan. Tänker att ett helgjobb hade varit att mjukstarta med. Såatte japp vi hoppas på resultat inom kort. Var ju intervju i gbg i fredags. Om inte annat så vare otroligt kul att få komma ut lite och känna lite på vad som komma skall. Inte ett dugg orolig finns massor med goa jobb har jag märkt. Nu när man liksom letar,

Jag e sugen på en ostsmörgås och en kaffe, Men d får ja ta tag i sen.


Fick precis ett samtal från min loverboy.. han e så gullig på ett sätt. Ringer med kärlek, blir rörd och lycklig.

hoppas vi kan se 7e avsnittet på nya favvoserien TABOO idag. Yepp! Tom hardy kan vara alla kvinnors frikort. Snyggingen ..

Nu dör datorn strax så jag avrundar...

Just d Vincent har hunnit bli snart 8 månader så det är ett tag sedan jag var här :)


Likes

Comments

Vincent första gången på badhuset här hemma :) han njöt verkligen utav vattenlek :) skoj skoj med alla barnen jag och min fina man.

  • 35 readers

Likes

Comments

Tandblekning :)
Hämtade precis på posten :)
Doppa ren blöt tandborste i burken borsta varsamt i 2 min .. voilà!!
Nu ska här testas ... återkommer med förhoppning om vitare tänder :)

  • 33 readers

Likes

Comments

​men nu har jag då äntligen startat satt i mig denna snåla frukost här precis nu, Och den där aloe veran smakade väl inte helt jätte smaskens kan jag tycka men som någon sa, svälj bara. Så japp säkert har man smakat värre saker än så.

Nu mätt i magen (not)  

Nu ska jag ta Vincent i vagnen på promenix! 

30min minst

Likes

Comments

​Dåså, en månad har flugit förbi sedan vi fick Vincent.

Dax för mami och tänka hälsotänk..

Kroppen har väl gått tillbaka helt ok efter 9 månader gravid och jag tappade nog en del vätska på dessa 4 veckor samt några gravkilorna. Vilket jag är supernöjd med, Inga konstigheter alls. Men nu ska det sista väck. Ta mig inte fel är inte stor eller tjock och fet på ett ohälsosamt sätt men ni vet att det är en k'änsla när man kan dra på sig sina slitna favvo jeans .. eller som jag sa till min kärlek igår, Det hade vart rätt snajjsigt om man kunde få- efter 9 månader i mysisar - få ta på sig nått annat... typ. Ah, det har med självkänsla att göra.. Och eftersom jag inte ammar Vinnie alls ser jag ingen anledning att ligga på latsidan.

Köpte mig därav en box och kommer köra c9 programmet. 

Nu på fredag alltså imorgon så påbörjar jag mina 9 dgr.

Jag kommer uppdatera varje dag och så får vi se om det blir hiss eller diss!


Ikväll ska jag iallafall börja med att måtta min kropp med medföljande måttband och skriva siffror i häftet. Och sen ere bara att förbereda för imorgon .

Tagga!

Det blir en shake  och lite Aloevera. Thats it!

  • 124 readers

Likes

Comments

Det lilla livet eller Vincent som han nu heter, kom tillslut. 42+2 dagar alltså 2 veckor över beräknad fl. Phu vilken väntan. Vi fick alltså tid för en igångsättning på förlossningen och det tog sin tid . Men när D väl startade runt 9 på kvällen dag 2 på förlossningen så kom han med besked klockan 01.09. En välskapt liten korv 3580kg och 52 lång .. Våran för alltid att älska. Man blir helt tagen av bara tanken att han är våran egen. Denna fina lilla personen. Och tänk att det va han i magen hela tiden. Vilken obeskrivlig känsla. Uj uj va man e lyckligt lottad. Så nu har lilla familjen blivit 5 i sin helhet och ja har fått bli mamma till inte bara två underverk utan 3 och inte minst en son.

2 veckor har gått. Livet är jätte gott. Ingen kolik bebis. Han gör allt bythebook! Äter skiter rapar sover i 3 timmars intervaller . Alla får nattsömn .. Kanske jag minst för ja ligger alldeless för många timmar och glor på'n, men i det hela .. Tummen upp! Babys doin good.

Ja har börjat gå ut på morgon promenader "pws" vilket som är väldigt bra för inte bara hullet utan sinnet såväl.
Och gravid kilorna droppar SAKTA Bort från denna kropp.
Tror ja skulle tippa på att 5 kilo skulle vara överblivet så D bara att ta tag i saken.

Delar bild på hur man ser ut nu så får man se sen vart D bär av.!
HEJ HOPPLA PLOPP PLOPP härifrån.

  • 147 readers

Likes

Comments