Idag har jag haft en heldag när jag fixat hemma. Äntligen efter hela 4 år möblerade jag om i vardagsrummet. Jag brukade att tycka om att möblera (nästan för ofta tidigare) men av någon anledning har jag haft det exakt samma lika sedan jag flyttade in. Som tur var hade jag hjälp med städningen så att det fanns någon att hjälpa mig att lyfta soffan etc Det är ju inget man bara jonglerar med direkt. Iallafall efter ommöblering och storstädning från golv till tak var det äntligen dags att rena ut gamla energier, tankesätt etc Jag säger bara VIT SALVIA! Detta är en gammal beprövad tradition sedan urminnes tider som rensar energin totalt. Alltså jag trodde grannarna skulle komma och fråga om jag röker hasch!! Haha! Ska bli spännande o se hur jag sover i natt och om jag känner någon skillnad imorgon. Rummet känns iallafall som helt nytt fint och fräscht! Vill man köpa vit salvia är det bara att googla så kommer det upp diverse olika försäljningsställen samt mer information. Jag köpte min på clearlife.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min Bok

Jag har ÄNTLIGEN anmält mig till en kurs för att skriva min alldeles egna bok. Jag har ju tidigare liksom bara skrivit rakt av i ett word dokument och så har det inte varit eller blivit något mer med det. Så stötte jag på denna e-kurs och jag tänkte JA! VARFÖR INTE? Så nu har jag äntligen påbörjat kursen så får vi se vart det bär hän. Just nu vill jag inte tänka så långt som eventuell publicering, kan lätt fastna i prestation och det vill jag inte. Nä detta är något jag vill ska innehålla lust, utveckling, må-bra-hormoner, läkning, bearbetning, kärlek, glädje... Just nu känns det verkligen så SPÄNNANDE! Jag ska hålla er uppdaterade hur det går... En vacker dag kanske just DU får läsa boken! 😊

Likes

Comments

Horoskop

Horoskop Jungfrun vecka 31

Under måndagen lämnade Vackra Venus ditt karriärshus till förmån för Kräftans tecken och det 11:e huset. Härligt! Nu får vi bort fokus ifrån vad du personligen ska prestera och orka med. I det 11:e huset fördelar kreativiteten och skönhetens gudinna sina gracer till grupper av människor och ansvaret blir alltså delat. Din styrare Merkurius kom nyligen in i ditt tecken och naturligtvis är det toppen att ha honom ”hemma” och på plats. Det här underlättar förstås allt för dig. Tempot snabbas upp och nu erbjuds det stimuli som du behöver för att känna dig levande. Solen, Mars och Norra Noden befinner sig alla i Lejonet i ditt synska, drömska 12:e hus. Det där ger ett andligt tema och den som jobbar med sådana processer får god hjälp av universum.

Veckans horoskop hämtat från damernas.se jag säger bara BRING IT ON UNIVERSE 😃💗Likes

Comments

I september ska jag åka på en spännande resa till Italien. Närmare bestämt Sardinien.. Det är en privat anordnad liten gruppresa som jag längtar sååååå mycket till!! Har ingen aning om vilka som ska resa, mer än att jag känner kvinnan som anordnar det hela. Jag tror det kommer bli en resa jag sent kommer att glömma. Känner mig som en pirrig tonåring 😂

Än så länge har vi inte fått detaljerat schema men vi kommer besöka spännande platser, se soluppgångar, kunna ta massage och behandlingar, äta bra mat mm Vad jag har förstått är just Sardinien en plats med extra kraftfulla energier. Det känns så himla rätt i tid för mig att nu kunna göra en sån här resa. Jag ska verkligen njuta av varenda sekund och vara öppen till allt som kommer.

Och jag gav mig verkligen fan på att kunna komma iväg.. Som sjukskriven är kassan rätt skral men det må så vara. Så jag har verkligen bara tänkt jag SKA åka. Varit tacksam varje kväll för detta. Tacksam ja. Tänk vad kraftfullt det är att känna tacksamhet. Med Tacksamhet är Allt möjligt. Verkligen Allt.
💗🙏🏻💗

Likes

Comments

Tacksamhet, Resor

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Skönt ändå att göra det när andan faller på inte "för att". Har haft några bra dagar som inkluderat ett himla välbehövligt miljöombyte med SPA besök.

Kändes som att vara utomlands och vi hade sådan tur med vädret. Finns det något bättre än att spendera tid med någon som står dig nära? Även om jag inte har några biologiska barn inser jag verkligen att jag ändå har mina "barn" lite här o där. Kusinbarn, syskonbarn, gudson mfl Även om det inte är en regelrätt "mamma"relation så upplever jag närheten och glädjen i dessa relationer. Man behöver verkligen inte vara av samma blod för att räknas som familj.
❤️🙏🏻❤️

Likes

Comments

Tacksamhet

Jag fick denna tacksamhetssten av en kär vän. Jag använder den varje kväll innan jag somnar. Tänker igenom och rabblar allt jag kommer på jag är tacksam för. Stort som smått. Ibland gör jag det högt ibland tyst i huvudet. Ibland upprepar jag samma saker. Spelar ingen roll. Huvudsaken är att jag ställer in mitt sinne på Tacksamhet.

Vissa kvällar är jag så trött att jag glömmer men då gör jag det på morgonen. Eller så säger jag bara massa tack tack tack. Jag har stenen i min hand och lägger handen över mitt bröst/hjärta när jag gör detta.

Stenen BOR alltså i min säng nu. Och den ligger alldeles perfekt i min hand, len och mjuk. Som skapad för min hand.

Det har hänt bra saker sen jag började med detta. Och framför allt jag får (kanske inte jämt men mer frekvent) en positivare inställning.

Prova du har inget att förlora!
💗🙏🏻💗

Likes

Comments

Min Ätstörning

Idag har varit en intensiv dag. Var på mitt andra besök på Mandometerkliniken på Karolinska sjukhuset som behandlar ätstörningar. Fick med mig det jag from nu ska använda som hjälpmedel vid mina måltider, har dock inte lyckats få till det rent tekniskt men hoppas på att få till det imorgon.

Jag kan tycka att det här är känsligt att rota i samtidigt som när jag pratar/skriver om det så blir det så självklart på något sätt. Jag inser hur jag har hållit på. Hela Livet. Fattar ni kanske från 14 år fram till idag 43 år. Det är en hel del år.

Massa olika metoder, dietister, självhjälpsgrupper, kurser, traditionell medicin, otraditionell medicin, viktväktarna x antal gånger, Cambridge, hälsogrupp på vårdcentral, ny dietist med annan belief, personlig tränare med matplan, NY personlig tränare med helt annan matplan. Jag har garanterat ätit torkat hästskit (utan att jag vetat om det) beställt på nätet och hoppats på mirakel. Inte konstigt att jag är lite förvirrad. Och aldrig någonsin har jag tänkt tanken att ja men faktiskt äta lite lagom balanserat, av allt. Av ALLT. Med andra.

Jag har helt klart fått tillbaka HOPPET måste jag erkänna. Jag kanske äntligen äntligen kan få den hjälp jag behöver. Jag har ju alltid tänkt jaja men JAG spyr inte iallafall då kan jag väl inte ha en ätstörning?! Men joho. Det kan jag visst. Och så är det. Men det är en universell skillnad på att stoppa huvudet i sanden och faktiskt lyfta på locket, inse, acceptera, hitta viljan till läkning. Det om något är att praktisera SELF-LOVE att ge mig god näringsriktig mat regelbundet. Älska min kropp liksom. Hej kroppen jag älskar faktiskt dig, nu kommer jag att ta hand om det här så kan du göra roligare saker framöver...

Idag går Fröken Fenix till sängs med ett lite lättare hjärta än igår. Tack Tack Tack till C som vågade skriva om detta på facebook... det gjorde att jag hittade till kliniken.
💗🙏🏻💗

Likes

Comments

Mål & Drömmar

Har ni tänkt på hur styrda vi är av rådande omständigheter?

Att vi allt som oftast lättare ser hinder och det som vi tror begränsar oss. "Jag har inte tid", "jag kan inte", "jag har inte ekonomin", "jag vågar inte"... etc etc jadda jadda...

Vad skulle DU göra om det inte fanns en enda begränsning? Ekonomin finns, tiden finns, ALLT finns..

Eller är det så att vi faktiskt är FRIA att göra precis vad vi vill. Brukar inte omständigheterna ordna sig ändå? Att det är min egen rädsla som sätter käppar i hjulet.. Min process just nu innebär att komma fram till detta... Ibland blir jag så trött på mina egna rädslor att jag tänker "FUCK IT" nu gör jag det här - det får bära eller brista. Jag tror det är det min resa just nu går ut på.. att hitta min mening. Hitta tillbaka till MIN energi och mitt SYFTE.

Likes

Comments

Hälsotips

Försöker vänja mig vid att starta mina dagar med ett glas vatten med färskpressad citron i.. pissljummet ska vattnet vara också. Vet inte om det är jättegott med just den temperaturen men jag litar på mina källor och fortsätter att dricka :) Citron har ju generellt väldigt renande och uppfriskande egenskaper.

Läste någonstans på nätet att man även kan använda citron om man har svårt att somna men då några bitar på ett fat vid nattduksbordet. Det ger lättare andning, bättre fokus (till att somna) och hjärnan får hjälp att slappna av. Det är inte för intet citron är en poppis doft inom aromaterapin. Hmm man kanske ska prova att även avsluta dagen med citron?! Min hjärna går oftast på högvarv vid just den tiden.

Ps.Dagens första self-love handling 💗

Likes

Comments