Lördag 21.00 besök av lillebror.
Lördag 21.30 mot Ekebo och dans!

Allt kan hända och allt som är spontant brukar bli bäst. Lillebror tittar in vid 21 igår kväll och hänger ett tag. Min sambo skojar och säger att men om vi inte skulle ta oss till Ekebo! Vid tillfället ligger vi i soffan i mjukis kläder och nyktra dessutom dansar inte min sambo. Min bror taggar igång och får med sig en kompis, såååå de var bara att klä om och sätta sig i bilen och köra mot Ekebo!

Min sambo fråga dig själv: vad har jag gjort? Han har aldrig varit där. Men vilken kväll de var, alla är så glada och pigga på ett sådant ställe. Dessutom dansade till och med sambon och jag! Brossan som är singel blev uppbjuden av en tjej och vi hade riktigt trevligt! De är sjukt underskattat med sådan ställen, alla åldrar 18 år till 60+ och vi uppfatta inga bråk på 4h. Två liveband på samma ställe, nä de var mycket bättre än vi trott och självklart ska vi ta singelbrossan dit fler gånger.

Under söndagen har vi chillat, jag städat vårt sovrum och bäddat med nya lakan samt hunnit tvätta lite inför veckan. Vi har hunnit träffa och äta lunch med mina föräldrar och ätit kvällsmat med sambons föräldrar. Hunnit kolla ifatt idol och nu ligger vi i sängen för att kunna gå upp 05.20 inför jobbet imorgon. Jag känner på mig att denna veckan blir en bra vecka!

En vecka till med medicin sen blir det att påbörja träning försiktigt igen. I veckan ska jag ta lite promenader i försiktigt tempo, de kan väll inte skada.

Så mycket bättre, jag gillar detta programmet och jag säger som jag tycker: de är sjukt trevligt att artister bjuder på sig själv och dessutom vågar visa dem de är! 🙌

Nu säger jag godnatt!

Caroline

Likes

Comments

En helt vanlig lördag hos oss! De lördagar vi faktiskt kan ta de helt lugnt och ta vara på varandra. Då min sambo önskar sig raggmunk och stekt fläsk med lingon till middag ihop med skumpa. Det fanns en anledning till att vi förlovade oss över ugnsstekt falukorv och mos.

Eftersom detta är mitt första inlägg ska jag försöka förklara lite mer vem jag är.

Jag heter Caroline är just i detta ögonblicket 26 år och tre månader. Jag avslutade juni 2017 min lärarutbildning för årskurs 4-6 i ämnena svenska, matte, engelska, no och teknik. 2010 tog jag studenten som kock som jag älskade att arbeta som. Men tog beslutet 2012 att bli lärare som var dröm nummer 2 och jag älskar detta lika mycket. 2002 träffa jag för första gången de som idag är min sambo, kusinens bästa kompis. Jag var 11år och han 14år men de tog ytterligare tio år innan vi blev ett par och flyttade ihop. 28 augusti 2017 förlovade vi oss hemma i vårt radhus över ugnsstekt falukorv och mos som jag tidigare beskrev. Vi har en hund och två katter.

Just nu är jag inne i en viktresa mot mitt mål på 80 kilo och började på 105 kilo. Jag är 180 lång och väger idag 99 kilo med hjälp av viktväktarna och träning på Friskis. Detta gör jag för att JAG ska må bra!

Frustrerande nog åkte jag på en dunder förkylning här för tre veckor sedan vilket inte har släppt ännu. Bihålorna klabbar men ska snart vara bra igen. Sen kör jag så de ryker!

I kväll är de Kikkis dag och så mycket bättre vem mer ska se?

Caroline

Likes

Comments