För några år sen köpte jag ett gammalt skåp som en äldre dam använt som dockskåp. I det skåpet fyller jag på med små saker som jag springer på under åren. Jag är mest förtjust i mina jungfrurar. Det är små snapsflaskor med små snapsglas som korkar. Dem använder vi till kräftskivor och midsommarfester och varje gäst får en egen flaska med snaps i. Det har tagit mig några år att få ihop ett dussin eftersom glasen oftast saknas. Men det ligger lite spänning i att leta och att hitta dem och nu står de där på hyllan i mitt skåp . Jag gillar mitt lilla vitrinskåp och tänker också ibland på vilken glädje det måste ha varit för en liten flicka att ha haft det som dockskåp💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​420 kronor för denna urtjusiga lampa. Fick dessvärre ha en omröstning i huset för att få sätta upp den i vardagsrummet. Blev nedröstad, men med våra husdjurs hjälp vann jag röstningen! Efter lite putsmedel och nya lampor och kontakter så sitter den där i taket och lyser med all sin prakt. 

Likes

Comments

​Älskar gamla plåtburkar! Dessvärre har jag burkförbud enligt min sambo... Men man kan aldrig ha för många burkar. De kan ju användas till så mycket. Vem blir inte glad av en plåtburk med hembakta kakor istället för en blomma?! Just den här burken, mitt fynd från senaste auktionen jag var på, är en Marabou konfektburk med glaslock. Mycket vacker! Den kommer dessvärre inte bli en present till någon, för denna tänker jag behålla själv!

Likes

Comments