Härlig sommarväder, varmt och skönt. Blev lunch ute med härlig utsikt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ingen bra start på veckan. Dagen började bra, fick sova 30 minuter längre. Sambon skulle lämna sonen på dagis så jag tänkte passa på att åka tidigare till jobbet. Precis innan jag skulle köra kommer jag på att jag glömt minna glasögon. Springer en och ska hämta de och hittar inte de. Vi letar och letar men de finns ingen stans. Så jag fick åks i väg utan glasögon inte nog med det så kommer jag på att jag även glömt min lunch.

På vägen hem i dag får jag en bild framför mig och det var mina glasögon som låg på vår tavelhylla i sovrummet.

Och vad hittar jag i sovrummet


Likes

Comments

Upplevde jag något otroligt, något som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Efter en lång och påfrestande förlossning fick jag hålla mitt lilla mirakel i famnen för första gången. En känsla som jag inte kan beskriva i ord.

På grund av att jag förlorat enormt mycket blod fick jag inte ha min nyfödda son så länge i min famn. Jag fick lämna över han till den nyblivna pappan. Rummet fylldes med människor som försökte stoppa blödningen utan resultat.

Jag har inget uppfattning om hur lång tid de höll på att försöka stoppa blödningen. Till sist bestämde de sig för att jag skulle sövas för att kunna undersökas ordentligt. De rullade i väg mig och jag kom bara längre och längre i väg från den lilla lilla personen som jag väntat på så långe. Jag var ny förlöst och förvirrad och på väg i från min ny födda son. Jag grät och var så förtvivlad, det var ju inte så här jag hade föreställt mig detta.

Jag sövdes och vaknade otroligt förvirrad, jag var förvirrad när jag sövdes med det går inte att jämföras med hur det var när jag vaknade. Jag kunde inte få rätt på tankarna, jag visste inte om jag hade varit inne på operation eller inte. Men den värsta känslan var att jag inte visste om min nyfödda bebis levde. Trots att jag visste att han mådde bra innan jag åkte iväg. Tårarna bara rann och de tog aldrig slut.

Tiden jag spenderade på uppvaket är en enda dimma, jag har ingen tidsuppfattning. Men rätt vad det var så satt Fredrik hos mig. En utav de första sakerna jag sa till honom var att han ska heta Julian. En stund innan jag skulle åka ner på förlossningen igen så kom en barnmorska upp med Julian till mig och då brast det igen, tårarna bara kom.

I efter hand har jag varit otroligt ledsen och bitter över att jag inte fick spendera de där första timmarna med min lilla bebis. Under graviditeten hade jag inte tänkt så mycket på hur förlossningen skulle vara och vad jag förväntade mig för att jag inte skulle bli besviken. Men där emot hade jag sett de där första timmarna som mamma framför mig. Att få ha min nyfödda son på bröstet och bara få vara. Det har tagit tid att bearbeta trots att jag inte är bitter längre så känner jag ändå en sorg över att de där första timmarna kan jag aldrig få igen. Men jag tröstar mig med att trots allt så slutade det bra och jag fick en frisk och pigg bebis och jag själv klarade mig utan några större skador. 


Likes

Comments

Tänk att jag för en gångs skull håller jag med det svenska folket som röstat :)

Likes

Comments

Sambon och sonen har somnat och här ligger jag framför melodifestivalen i brist på annat. Visst är man nyfiken på låtarna men jag vet inte, tycker att det görs otroligt mycket bra musik i Sverige men trots detta hamnar det en massa mindre lyckade bidrag i just melodifestivalen.


Likes

Comments

I dag spenderade vi förmiddagen på ett lekland i stan. Julian var otroligt skeptisk från början men efter en stund så tyckte han att det var super. Blev till och med två åk i rutschkanan. Det blir absolut fler besök framöver.

Likes

Comments