Var meningen att jag och en kompis skulle åka iväg med transporten och hoppa terränghinder, men det blev ändrade planer då Caspian fick panik och drog sönder hela mellanväggen.. Skulle ha kunnat gå riktigt illa.. Vi fick ändra våra planer och bara hoppa "vanliga" hinder vid stallet istället. Det är såklart lite surt när sådant händer men vi hade det roligt iallafall 😄. Vi tränade studs och linjer och jag hade bra känsla genom hela passet 😄.

Kram ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När Yathzee kom till stallet hade hon knappt blivit riden eftersom hon inte är så säker. Folk är skeptiska om henne och sprider dåliga rykten om henne. Men strax jag såg henne där i sin hage med sin vän Muscha och 3 andra så såg jag någonting, en helt underbar häst som jag vet att finns där inne. En flicka i stallet (en vuxen) red henne några gånger men hon var väldigt skeptisk till henne.. Jag visste redan från att jag såg henne i hagen att jag viööe träna henne och det var precis det jag gjorde, jag började med en massa massa massa markarbet, ta hand om henne och helt enkelt lära känna henne.Det höll jag på med enda tills jag tyckte att nu kan jag börja rida henne lite smått. Och jo hon testade, mycket.. Fortsatte med träningen och hon slutade med att bråka, i tre veckor. Men nu har hon börjat igen. I söndags var vi med om en liten olycka som skulle kunnat sluta jättedåligt till och med så dåligt att jag kunnat få alvarliga skador eller dö.. Men jag VILL fortsätta med henne för jag VET att där finns något bra! ❤️

Kram ❤️

Likes

Comments

Jumppa hopp med Caspian 😄

Tävling med Caspian, 50cm. Det blev en 15:e plats utav 29 😄

Helis terrängträning med Caspian tillsammans med några av mina kompisar 😄

Hopptävling med Kotten, 60-70cm. Det blev en 7:e placering utav 6 placerade 😄

Ryttargalan 2016 😄

Dressyrtävling med Speedy, 63,2%. Clear round (2:a plats enligt procent) 😄

Dressyrtävling med Caspian, blev diskade men om inte skulle vi ha blivit bland topp 3 enligt procenten 😄

Sommarfotografering med favorit ponnyn Mortti men på den här bilden ville han hellre äta gräs 😄

Kram ❤️

Likes

Comments

Pust! Nu har jag storstädat mitt rum och klädförrådet från golv till tak och sorterat varendaste liten sak och det tog mig "bara" 3 dagar 😂, men nu är det klart 💪. Innan jag började städa idag var jag i stallet och idag var det en superrolig stalldag. Jag fick visa djur och ha ponnyridning för utvecklingsstörda barn 😄, det var såå roligt 😄. Barnen var nöjda och glada efteråt så jag hoppas de hade det roligt 😄. Blev också ett dressyrpass med Yathzee. Jag tränade övergångar, galopp och en massa volter med henne idag. Det blev inte det bästa ridpasset men jag är nog endå ganska nöjd med henne 😄.

Kram ❤️

Likes

Comments

Fick äran att träna för en av Finlands bästa tränare idag som var ingen mindre än Jari Sneck. 😄 Jag har tränat för många olika tränare men Jari är nog min favorit såhär långt. Träningen var dyr men den var definitivt värd pengarna. Tvivlade lite på att det inte skulle vara värdt det men det var tur att jag åkte på den iallafall. 😄 Valde att fara på träningen med den tungridna och slöa gubben Tittle Tom eller Titu som han kallas, fick många bra tips av honom HUR jag skulle rida honom och VAD jag skulle träna med honom. Måste verkligen säga att jag bara älskar den där tränaren. Han var så lugn och harmonisk och stressade inte igenom uppgifterna. Träningen gick förståss på finska men jag tyckte jag klarade av det ganska bra ändå. 💪 Rekommenderar verkligen Jari! 😄

Kram ❤️

Likes

Comments

Föll i glädje tårar när jag fick veta att jag sluppit in till Ypäjän Hevosopisto, skolan jag aldrig någonsin trodde jag skulle komma in till. Alla i min familj, mina släktingar och alla mina vänner talade om för mig att jag kommer komma in men jag vågade inte tro på det då inträdesprovet hade gått åt helvete. Men dom hade rätt, dom hade så jävla rätt. 😭 Skolan går på finska och jag är rädd att jag inte kommer klara av det, är så jävla blyg. Måste också flytta hemmifrån från allt det trygga till en helt okänd plats med nya människor, ny skola, nya lärare och nya tränare. Men det är det här jag vill och jag VILL klara av det! 15.8.16 blir det nya utmaningar för min del och jag hoppas att det kommer gå vägen. 😄

Kram ❤️

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av några superroliga träningstips med hjälp av markbommar och hinder 😄. Har själv testat alla övningar och jag tyckte att de var så roliga att jag gör dem mer än gärna pånytt 😄. Så varför inte dela med sig lite av det roliga 😊.

Kram ❤️

Likes

Comments

Blev arg på mig själv idag när jag kom på att jag inte har skrivit något inlägg på, ja vad blir det... 2 dagar? Så nu tänkte jag uppdatera er lite. I måndags blev det ett barbacka pass på Yathzee tillsammans med mina kompisar och deras hästar 😊. Hon skötte sig utmärkt bara jag som måste få bättre balans 😜. Det var jättevarmt i måndags så vi for ner till stranden och simma och t.o.m jag som är så feg när det kommer till att doppa sig simmade 💪. Blev också övernattning hos ena kompisen efteråt och vi hade så himla kul 😄 osv. Igår var det såå dåligt väder. Det åskade, regnade också blåste det så hårt att man trodde huset skulle flyga iväg. Men stormen lugnade sig och jag for till stallet för att rida. Men den här gången red jag en annan häst vars namn är Inkkari eller Inkki. Det blev ett ridpass utan stigbyglar med honom. Efter stallet skulle jag fara ner till stranden eftersom vädret hade ändrat från jättedåligt till superbra. Men vattnet var så kallt (tyckte jag 😅) så jag solade istället. Hoppas ni har haft det bra!

Kram ❤️

Likes

Comments

Var uppe nästan hela natten i natt och på morgonoen vaknade jag med panik 13:00. Jag hade ju planerat att jag skulle åka till stallet tidigt på morgonen men där gick den planen i kras. Gjorde mig en snabb frukost som bestod av en knäckebrödsmacka och ett vattenglas. Sen var det bara att bege sig iväg till stallet. Jag hade planerat att jag skulle rida ut en sväng i terräng men eftersom regnet bara öste ner fick Yathzee (som hästen heter) springa av sig i manegen istället. När jag kom hem från stallet hade klockan hunnit bli halv 5 och jag började göra iordning middag som blev färdiglagad pizza, bara att sätta i ugnen och lite godis som jag åt till dessert medans jag tittade på Orange is the new black. Jag har känt mig så himla lat efter att jag varit hjälpledare/huvudledare på 3 ridläger, på en dag i stallet och allt annat arbete. Som att bygga 5 stora beteshagar t.ex. Jag måste verkligen börja skärpa till mig nu.

Kram ❤️

Likes

Comments

​Vaknade kl. 12.30 imorse i ett kokhett rum. Gick ner till nedrevåningen och gjorde iordning frukost, vilket blev havregröt med sylt. Mamma, pappa och min lillasyster sov vid sommarstugan inatt och jag och mina två äldre syskon sov hemma. Senare på dagen bestämde vi oss för att åka iväg och äta pizza och sen åka ner till sommarstugan för att sola och bada och ja, hänga tillsammans helt enkelt. Temperaturen har visat på 30 grader, så jäkla varmt 😴. Nu har klockan hunnit bli 20:03 redan och jag har nog inga speciella planer för resten av kvällen, jag ska nog bara slappa 😋.

Kram ❤️

Likes

Comments